30 Απρ 2016

ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ

Παίζει πρωταθλήτρια την Λέστερ για 20 χρόνια και φέτος δεν το πόνταρε .....λόγω ασχολιών.....

Η μετακόμιση του αρχισυντάκτη του «Bloomberg» στη Νέα Υόρκη και οπαδού της Λέστερ, Τζον Μάικλθγουεϊτ, του απέσπασε την προσοχή και ξέχασε να ρίξει το παραδοσιακό εικοσάρικο στην κατάκτηση του τίτλου! 

Ο Μάικλθγουεϊτ έχει ένα συγκεκριμένο έξοδο κάθε Αύγουστο, αφού στηρίζει τις «αλεπούδες» ρίχνοντας 20 λίρες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε όποια λίγκα και αν αγωνίζεται. Ακόμη κι αν στην αρχή της σεζόν οι πιθανότητες ήταν 5000/1, εκείνος δεν θα πτοούταν, αλλά η μετακόμισή του στο «Big Apple» τον έκανε να το αμελήσει.

«Για 20 χρόνια, κάθε Αύγουστο ποντάρω 20 λίρες στην Λέστερ. Στο γραφείο μου στο Economist στο Λονδίνο είχα κολλήσει στον τοίχο όλα τα στοιχήματα για να με πειράζουν όσων συναδέλφων οι ομάδες πήγαιναν καλύτερα. Όταν άρχισε να κερδίζει παιχνίδια ένιωθα χαρούμενος κυρίως γιατί αυτό ήθελα αλλά εν μέρει γιατί απαισιόδοξα νόμιζα ότι ποτέ δεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό που θα πω είναι ντροπιαστικό, αλλά δεν έκανα σωστούς υπολογισμούς και νόμιζα ότι έχασα μόλις 10.000 και όχι 100.000.

Είχα κερδίσει στην League One και στην Τσάμπιονσιπ και από τότε έγινε ένα έθιμο έκφρασης της ελπίδας και της πίστης μου.»
ανέφερε ο ίδιος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη