14 Φεβ 2016

ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ.

Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης με δεκάδες αγρότες να έχουν στήσει «μπλόκο» στους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρχωρούν συνέντευξη τύπου.


Οργισμένοι οι αγρότες της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο με εκπροσώπους τους να ζητούν να συναντηθούν με τους βουλευτές. Καταγγέλουν, δε, ότι αρχικά υπήρξε μια ομάδα 10-15 ανθρώπων με πολιτικά που τους απαγόρευσαν να μπουν στο προαύλιο της περιφέρειας για να διαδηλώσουν.

 Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος στην περιοχή, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης.

Μόλις χθες, Σάββατο, αγρότες από την Αλεξανδρούπολη αποδοκίμασαν άγρια τους δύο τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας τους οτι την επόμενη φορά δεν θα τους αφήσουν να προσγειωθούν στην πόλη απειλώντας ότι θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου.

.....Και την ίδια στιγμή ο κ. Κουρουμπλής μιλά με δηλώσεις που έκανε για δήθεν μη υποσχέσεις από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Αποστόλου πέρσυι πριν γίνει ακόμη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς ο πολιτικός από την Αιτωλοακαρνανία (τον σεβόμαστε ασφαλώς) επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου λανθασμένη τακτική που δεν οδηγεί μιας και όλοι γνωρίζουμε τι έχει κάνει η σημερινή κυβέρνηση ως αξιωματική αντιπολίτευση υποσχόμενη τα πάντα στους πάντες (ανεβαίνοντας στα τρακτέρ για να μιλήσει ο κ. Τσίπρας τότε) και έχουμε να προτείνουμε στον κ. Υπουργό να ενημερωθεί πρώτα για όλα αυτά και μετά να βγαίνει και να εκτίθεται γιατί είναι ένας σοβαρός πολιτικός με μεκρόχρονη πορεία στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου.
Μην προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις χωρίς να τσεκάρει πρώτα τα πράγματα.
 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη