23 Νοε 2015

“Ήταν αναγκαίο! Δεν υπήρχε άλλη λύση”! Διαζύγιο - σοκ - Η Ελένη έγραψε το μεγάλο φινάλε!

Ήταν κάτι που σύμφωνα με εκείνη έπρεπε να γίνει. Δεν μπορούσε να τον βλέπει να υποφέρει.
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES
Μια βραδιά στα μπουζούκια με πολλές αποκαλύψεις! Άλλωστε, είχαν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδαμε την Ελένη Μενεγάκη πρώτο τραπέζι πίστα να διασκεδάζει με την ψυχή της και η εμφάνισή της στο “Club 22”, απολαμβάνοντας τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου και της Αγγελικής Ηλιάδη, από μόνη της αποτελούσε είδηση. Πόσω μάλλον όταν είχε προηγηθεί ένας χωρισμός-βόμβα και μάλιστα με την υπογραφή της “βασίλισσας” της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά κι ένα νέο ειδύλλιο με την έγκρισή της.

Η τρελή αδυναμία στο πρόσωπό του είναι κάτι παραπάνω από φανερή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τον αποκαλεί “το πέμπτο παιδί μου”. Κι εκείνος, όμως, τη λατρεύει και είναι ο φύλακας-άγγελός της. Οι δυο τους συζητούν τα πάντα και η Ελένη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται τυφλά ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος. Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό δεν είχε κρύψει την ανησυχία της για εκείνον, αφού καταλάβαινε ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η βοήθειά της ήταν απαραίτητη και, φυσικά, στάθηκε δίπλα του από την πρώτη στιγμή.



Παθιασμένο love story

Ο Θοδωρής Μισόκαλος τα τελευταία τρία χρόνια ζούσε έναν μεγάλο έρωτα με την πανέμορφη Κύπρια Χαριτίνη Ηλιάδου, η οποία πλέον κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Οι δυο τους δεν έκρυβαν το πάθος τους (είχαν γεμίσει το διαδίκτυο με τρυφερές στιγμές τους) και ήταν πολλοί εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ειδικά όταν ο Θοδωρής γνώρισε την αγαπημένη του στηνΕλένηκαι όταν έκαναν μαζί διακοπές στα Άχλα. Από το περασμένο καλοκαίρι, όμως, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως λόγω της απόστασης που τους χώριζε, αφού ο αδελφός της Ελένης μετά το τέλος των σπουδών του στη Λευκωσία επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς όμως τη Χαριτίνη που δεν μπορούσε να φύγει από την Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αποφάσισαν να χωρίσουν, όμως δεν άντεξε ο ένας μακριά από τον άλλον περισσότερες από δύο εβδομάδες κι έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους. Όλοι πίστεψαν ότι τα σύννεφα είχαν φύγει, όμως αποδείχθηκε ότι έκαναν λάθος. Η απόσταση ήταν αξεπέραστο εμπόδιο, παρά τις προσπάθειες που γίνονταν και ο Θοδωρής βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.



Ανέλαβε δράση

Βλέποντας αυτό το αδιέξοδο, η Ελένη αποφάσισε να αναλάβει δράση. Δεν ήθελε να βλέπει άλλον τον αδελφό της στενοχωρημένο. Έπρεπε να δοθεί μια λύση και, μάλιστα, άμεσα. Κάθισαν, λοιπόν, και συζήτησαν αρκετή ώρα για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί. Βλέποντας ότι τα πράγματα δεν μπορούσαν να διορθωθούν και όλο αυτό το σκηνικό δεν οδηγούσε πουθενά, η παρουσιάστρια είπε στον αδελφό της ότι το καλύτερο για το ζευγάρι θα ήταν να τραβήξει χωριστούς δρόμους. “Κάποιες φορές ο χωρισμός είναι αναγκαίος. Δεν υπάρχει άλλη λύση”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της. Ήταν, μάλιστα, τέτοια η πειθώ της Ελένης που δεν άφηνε περιθώρια για αμφιβολίες. Με τη συμβουλή της αδελφής του ο Θοδωρής έβαλε τους τίτλους τέλους στην σχέση του με τη Χαριτίνη.

Πάντως, όπως φάνηκε στο “Club 22”, ο χωρισμός του ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Διασκέδασε με την ψυχή του, ενώ είχε πολλά τρυφερά τετ-α-τετ με την πρώην συνεργάτιδα της αδελφής του Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία επίσης είναι φρεσκοχωρισμένη (είχε δύο χρόνια σχέση με τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό). Η παρουσία της Αντωνίας στο τραπέζι της Ελένης προκάλεσε πολλούς ψιθύρους και η διαχυτικότητα ανάμεσα σε εκείνη και τον Θοδωρή Μισόκαλο ακόμα περισσότερους. Το σίγουρο είναι πως αν το φλερτ που διαπίστωσαν όλοι στο μαγαζί εξελιχθεί σε καυτό ειδύλλιο θα έχει και την ευχή της παρουσιάστριας. Το γεγονός ότι έπειτα από τόσο καιρό πήγε σε νυχτερινό μαγαζί και η Καλλιμούκου ήταν στο τραπέζι της Ελένης λέει πολλά για τις σχέσεις τους. Πολλοί θεωρούν ότι η παρουσία της μόνο τυχαία δεν ήταν και ότι μεταξύ Θοδωρή και Αντωνίας υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα φλερτ. Με την έγκριση, φυσικά, της “βασίλισσας” της ελληνικής τηλεόρασης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη