6 Οκτ 2015

Ο Πούτιν έστειλε τους Spetsnaz στη Συρία – Αποστολή τους η εξολόθρευση των τζιχαντιστών

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε την ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας στη Συρίαγια να κυνηγήσουν και να εξολοθρεύουν τζιχαντιστές, σύμφωνα με
δημοσίευμα της βρετανικής Express.
Σύμφωνα με την Express, ο Ρώσος Πρόεδρος διέταξε την ανάπτυξη ανδρών της τρομερής ομάδας κομάντο των Σπετσνάζ (Spetsnaz), με αποστολή να κυνηγήσουν, να ξετρυπώσουν και να εξολοθρεύσουν όσους περισσότερους τζιχαντιστές μπορούν.
Επίσης, ένα τάγμα ελίτ Ρώσων αλεξιπτωτιστών στάλθηκε μυστικά στη Συρία αυτή την εβδομάδα για να βοηθήσει τα συριακά στρατεύματα.
Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας του ρωσικού κοινοβουλίου, ναύαρχος Βλάντιμιρ Κομογιέντοφ, δήλωσε ότι Ρώσοι εθελοντές που εξάσκησαν τις μαχητικές τους ικανότητες στην Ουκρανία θα ταξίδευαν ευχαρίστως στη Συρία για να πολεμήσουν ως εθελοντές στο πλευρό του στρατού της Συρίας.
«Είναι πιθανό ότι ομάδες Ρώσων εθελοντών να εμφανιστούν στις γραμμές του στρατού της Συρίας ως συμμαχητές», είπε ο Κομογιέντοφ στο Interfax-AVN.
Με άλλα λόγια, επισήμως η Ρωσία δεν στέλνει πεζικό στη Συρία, οι Ρώσοι στρατιώτες θα εμφανιστούν ως «αλληλέγγυοι διεθνιστές» εθελοντές, όπως συνέβη και στην Ουκρανία.
Οι Σπετσνάζ δεν είναι τυχαίοι κομάντος. Πέρα από τη σκληρή τους εκπαίδευση, που τους κατατάσσει μεταξύ των πιο τρομακτικών πολεμιστών του πλανήτη, έχουν βαθύ μίσος για τους τζιχαντιστές, τους οποίους πολέμησαν στο παρελθόν στον εμφύλιο πόλεμο της Τσετσενίας.
Στη Συρία η αποστολή τους θα είναι απλή. Να «καθαρίζουν» ότι δεν κάνουν κάρβουνο οι ρωσικές βόμβες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη