6 Οκτ 2015

Τζιχαντιστές σταύρωσαν, αποκεφάλισαν και βίασαν χριστιανούς

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος έκοψαν τα δάχτυλα ενός 12χρονου χριστιανόπουλου στη Συρία, μπροστά στα μάτια του ιερέα πατέρα του, πριν τους σταυρώσουν και τους δύο σύμφωνα με τη
βρετανική Mirror.

Όπως διαβάζουμε στο βρετανικό δημοσίευμα, τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος είχαν μπει σε ένα χωριό χριστιανών κοντά στο Χαλέπι και απαιτούσαν από τους κατοίκους να εξισλαμιστούν.

Το δωδεκάχρονο παιδί ήταν γιος ενός Σύρου ιερέα, δίχως όμως να αναφέρεται ποιου χριστιανικού δόγματος.

«Μπροστά στον ιερέα, στους συγγενείς τους και στους κατοίκους του χωριού, οι τζιχαντιστές έκοψαν τα δάχτυλα του παιδιού και το ξυλοκόπησαν, λέγοντας στον πατέρα του ότι θα σταμάταγαν μόνο εάν ο πατέρας εξισλαμιζόταν», αναφέρει η Mirror που αναδημοσιεύει από το Christian Aid Mission.

«Όταν ο ιερέας αρνήθηκε, λένε αυτόπτες μάρτυρες, οι τζιχαντιστές βασάνισαν και χτύπησαν και τον ιερέα και ακόμα δύο βοηθούς του ιεραποστόλους. Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες και το αγόρι σταυρώθηκαν».

Από τα συμφραζόμενα έχουμε την υποψία ότι οι εν λόγω χριστιανοί δεν πρέπει να ήταν ούτε Ελληνορθόδοξοι, ούτε Ρωμαιοκαθολικοί, ούτε Σύροι μονοφυσίτες Ορθόδοξοι. Μάλλον πρέπει να ήταν προτεστάντες ιεραπόστολοι.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τη Mirror, οι τζιχαντιστές έπιασαν και 8 εργαζόμενους σε ανθρωπιστική αποστολή, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες, τους οποίους επίσης σκότωσαν επειδή ήταν χριστιανοί.

Τις δύο γυναίκες, 29 και 33 ετών, λέγεται ότι βίασαν σε δημόσια θέα πριν τις σκοτώσουν.

Οι 8 δεν σταυρώθηκαν αλλά αποκεφαλίστηκαν.

Μετά σταύρωσαν τα αποκεφαλισμένα τους πτώματα για εκφοβισμό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη