6 Οκτ 2015

Ίσως ενόχλησα γονείς και εξωδιοικητικούς του ΑΡΗ που ήθελαν να έχουν λόγο» (audio)

Για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΣ Άρης μίλησε στο Metropolis95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρώην, πλέον, τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών των «κιτρίνων» Λεωνίδας Βόσδου.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Η λύση της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει. Ο επίσημος λόγος είναι πως όπως μου ανέφερε ο υπεύθυνος ακαδημιών μετά από συνάντησή του με τον Καρυπίδη, του εκφράστηκε η πρόθεση από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να αναλάβει αυτός τις ακαδημίες. Ήταν μια εξαιρετική ιδέα και το δέχτηκα αφού γίνεται για το καλό του Άρη. Το κακό είναι πως αργότερα έμαθα ότι δεν έγινε η συγκεκριμένη συνάντηση».

Για την θέση του ΑΣ: «Η σύμβασή μου ήταν με τον ΑΣ και με αυτούς θα καθίσω να συζητήσω τι θα γίνει στο μέλλον. Όχι με τον υπεύθυνο ακαδημιών. Ο επίσημος Άρης έβγαλε ανακοίνωση ότι λύεται η συνεργασία κοινή συναινέσει άρα προφανώς αποδέχτηκε την ιστορία αυτή».

Για το αν θεωρεί πως ενόχλησε κάποιους: «Από την πρώτη στιγμή που πήγα στον Άρη σίγουρα κάποιους ενόχλησα. Το πρώτο μέλημά του ήταν να περιχαρακώσω τις ακαδημίες και τους προπονητές γιατί βάλλονταν. Έκανα συμφωνίες με ψυχολόγους, διατροφολόγους, ορθοπεδικούς και άλλους γιατρούς και γενικότερα θεωρώ πως το έργο μου ήταν επικοδομητικό. Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να ενόχλησα κάποιους γονείς ή εξωδιοικητικούς που ήθελαν να έχουν λόγο».

Για το αν διαπίστωσε προσπάθεια παρέμβασης: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση και όταν κατάλαβα ότι πήγε να γίνει παρέμβαση το θέμα λύθηκε αμέσως».
Ακούστε τι είπε ο Λεωνίδας Βόσδου ΕΔΩ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη