1 Σεπ 2015

Κ.Γκιουλέκας: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερε το χειρότερο μνημόνιο που γνώρισε η χώρα»

Για αλαζονεία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ αναφέροντας χαρακτηριστικά: 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει μία τρομερή αλαζονεία. Δεν θέλει καμία
εθνική συνεννόηση, δεν θέλει καμία συνεργασία. Περνούν ένα μήνυμα ή εμείς ή κανείς. Θυμίζουν το λουδοβίκειο “l'état, c'est moi”, εγώ είμαι το κράτος. Διακατέχονται από μία καθεστωτική αντίληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα πάντα και πρέπει να ακούγεται μόνο η γνώμη του κ.Τσίπρα».

«Δεν μπορεί να συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται το καινούριο και το θέσφατο της Αριστεράς. Μέσα στους επτά μήνες διακυβέρνησής του διέλυσε την εθνική οικονομία και έφερε το χειρότερο μνημόνιο που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Η έκτακτη εισφορά είχε μειωθεί 30%. Ο ΣΥΡΙΖΑ την επανέφερε.

Είχε μειωθεί ο φόρος εισοδήματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον επανέφερε πλήρως.

Ο ΦΠΑ στη σίτιση είχε πάει στο 13%. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον ξαναγύρισε στο 23%.

Και βγαίναμε σιγά-σιγά απ’ τα μνημόνια και την σκληρή επιτήρηση.

Αυτή ήταν η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μέσα σε επτά μήνες κατάφεραν να μας γυρίσουν στην ύφεση», συμπλήρωσε ο Κ.Γκιουλέκας και τόνισε:

«Και φυσικά, μέσα σε αυτούς τους επτά μήνες ο ελληνικός λαός δεν ξέχασε τα ψέματα του κ.Τσίπρα. Τον μισθό στα 751 ευρώ, το αφορολόγητο στις 12.000, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο.

Θέλουν να παρουσιάζονται ως κάτι καινούριο όταν κυβερνούν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, τις οποίες τις κατηγορούσαν ως “χουντικής προέλευσης” όταν ήταν αντιπολίτευση, και όταν διορίζουν στρατιές ημετέρων στα υπουργεία, ακόμη και την παραμονή της προκήρυξης των εκλογών;

Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς;

Συγγνώμη δεν θα πάρω», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη