1 Σεπ 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ


Το Ελληνο – Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βελιγραδίου σας ενημερώνουν για το πρώτο
ΟικονομικόForum «Belgrade Investment Days» που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2015, στο Grand Hall of the NationalAssembly in the Republic of Serbia, στο Βελιγράδι.

Στο «Belgrade Investment Days» θα παρουσιαστούν τα παρακάτω έργα:

  • Δημόσια Έργα – Έργα τόσο στην πόλη του Βελιγραδίου, όσο και σε άλλες πόλεις και δήμους, κάποια από τα οποία έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου. Έχουν προσκληθεί επενδυτές προκειμένου να γίνουν παρουσιάσεις που αφορούν έργα υποδομών, και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και μία συζήτηση σε σχέση με την ανάπτυξη ακινήτων, μεταφορών, ενεργειακής απόδοσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέσω της ESCO, τόσο Δημόσιου όσο και Ιδιωτικού Τομέα.

  • Ιδιωτικά Έργα – Μεμονωμένες Εταιρίες θα παρουσιάσουν έργα από διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της βιομηχανίας, της γεωργίας και των γεωργικών επιχειρήσεων , της πληροφορικής, της ενέργειας και του τουρισμού.

  • Εταιρίες που θα ιδιωτικοποιηθούν – Υπάρχει μία διαρκής διαδικασία ιδιωτικοποίησης κάποιων κοινωνικών και δημοσίων εταιριών στη Δημοκρατία της Σερβίας. Περίπου διακόσιες είναι οι εταιρίες που απομένουν να ιδιωτικοποιηθούν.

Η πόλη του Βελιγραδίου, το Εμπορικό Επιμελητήριο Βελιγραδίου και το Κεντρικό Forum Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης (CEDEF) είναι οι διοργανωτές αυτού του καινοτόμου ετησίου προγράμματος επενδύσεων, οι οποίοι ενώνουν τη Δύση ως την Ανατολή, φέρνοντας τόσο τις επιχειρήσεις όσο και την οικονομική κοινότητα σε άμεση επαφή μεταξύ τους. Το «Belgrade Investment Days» στοχεύει σε επενδυτές, τράπεζες, επενδυτικά κεφάλαια, διαχειριστές υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, προμηθευτές τεχνολογίας, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και σε μεμονωμένες εταιρίες που ασχολούνται με τους τομείς της παραγωγής, της πληροφορικής, της ενέργειας και του νερού.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας από τις 11:00 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο 2310 277798 ή με e-mail στοinfo@greekserbian.com
το αργότερο έως την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015.


Με εκτίμηση,




Ο Πρόεδρος
Γεωργάκος Κωνσταντίνος




Ο Γενικός Γραμματέας
Prelevic Bane

-- 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη