1 Αυγ 2015

Δε θα τα βάψουν και μαύρα στον ΠΑΟΚ για τον Λούκας

Ο Άρνεσεν «χτυπάει» πολύπειρο διεθνή άσο με μεγάλες
παραστάσεις! Διαβάστε ποιος είναι και απολαύστε τον σε δράση... Η υπόθεση του Λούκας φαίνεται ότι θα τραβήξει αρκετά για τον ΠΑΟΚ, καθώς από τη μία εμφανίζεται κλεισμένος από την Λα Κορούνια, από την άλλη βγαίνει ο ΠΑΟΚ και διαψεύδει αυτό το σενάριο.

Βέβαια, οι άνθρωποι της ομάδας με πρώτο τον Φρανκ Άρνεσεν που είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και ξεψαχνίζουν την αγορά για να βρουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει.

Μία πολύ καλή περίπτωση που εξετάζει ο Δανός είναι αυτή του Λουντοβίκ Ομπράνιακ, του 30χρονου Γάλλου της Βέρντερ Βρέμης που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρίζεσπορ.

Με την τουρκική ομάδα είχε 16 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ και πρόκειται σίγουρα για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή προσθήκη στην θέση του επιτελικού μέσου, σαν άλλος Λούκας.

Ο Ομπράνιακ είναι διεθνής με την Εθνική Πολωνίας και έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Μετς, Λιλ και Μπορντό.

Δείτε τον σε δράση:


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη