1 Αυγ 2015

Αλλού ο Τσίπρας, αλλού η Σοσιαλδημοκρατία

Για… αμφιθυμία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης. «Είναι
αμφίθυμος για το πρόγραμμα, αμφίθυμος για την χώρα», λέει ,προειδοποιώντας πως όποιος έβαλε το κόμμα του πάνω από την χώρα, την πλήρωσε και ο ίδιος και η χώρα.

Στην πραγματικότητα, στο ΠΑΣΟΚ επιμένουν στην ανάγκη συγκρότησης εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, εκτιμώντας ότι ένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση. Ως εκεί όμως.

Στην Χαριλάου Τρικούπη δεν ενδιαφέρονται για συνεργασίες, πολλώ δε μάλλον για… συγκυβερνήσεις. «Ως ΠΑΣΟΚ μας ενδιαφέρει να κατοχυρώσουμε έναν αυτόνομο λόγο και ρόλο, τον οποίο έχει ανάγκη η χώρα για να προχωρήσουμε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα διορθώσουν λάθη και να εξηγήσουμε στους Έλληνες πολίτες ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την έξοδο από την κρίση», λένε.
Γιατί κατά τα άλλα, αλλού ο Τσίπρας, αλλού η σοσιαλδημοκρατία. «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία.

Άλλωστε το παραδέχθηκε και ο ίδιος στη συνέντευξή του ότι δεν θέλει να μετατρέψει το ΣΥΡΙΖΑ σε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ενώ και όλη η πορεία η πρακτική και η δράση του απέχει χιλιόμετρα από το κεκτημένο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας», λέει ο κ. Χρηστίδης, επιμένοντας πως η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία είναι ταυτισμένη με το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο έχουν βάλει στόχο να διευρύνουν στην Χαριλάου Τρικούπη. Για να δούμε…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη