1 Αυγ 2015

Σοκ: Θύμα βιασμού 10χρονη - Την κακοποίησαν ο πρώην και ο νυν σύντροφος της μητέρας της

Η γιαγιά μιας 10χρονης κατήγγειλε ότι η εγγονή της είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 22χρονου πρώην
συντρόφου της μητέρας της μικρής και ενός 33χρονου Σύρου, νυν συντρόφου της.
Ο 22χρονος Ελληνοκύπριος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 6ήμερης κράτησης. 

Παρόλο που ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive, η έκθεση της εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και η οποία βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών, καταδεικνύει τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.

Το προφίλ της μητέρας 

Από ψυχολογικά προβλήματα πάσχει η μητέρα της 10χρονης, γεγονός που δικαιολογεί, σε μεγάλο βαθμό, την επιλογή της ανήλικης να αποκαλύψει στη γιαγιά της τα όσα τραγικά βίωνε επανειλημμένως στα χέρια των δύο αντρών.
Η ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο, στην οποία υποβλήθηκε, κατέδειξε ότι η κατάστασή της δεν είναι τόσο σοβαρή, ώστε να κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα και ενός μικρότερου παιδιού, παρακολουθείτο στο παρελθόν από το Γραφείο Ευημερίας. Ο νεαρός Ελληνοκύπριος συμβίωνε μαζί της κατά τα έτη 2010-2012, ενώ ο 33χρονος Σύρος από το 2012 έως σήμερα.

Άφαντος ο Σύρος

Με αμείωτο ενδιαφέρον, την ίδια ώρα, οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων, ενώ έλαβαν και οπτικογραφημένη κατάθεση από τη 10χρονη. Από τις μέχρι τώρα έρευνες, το μικρότερο παιδί, σε αντίθεση με τη 10χρονη, δε φαίνεται να έγινε αποδέκτης των αποτρόπαιων πράξεων των δύο αντρών.

Άφαντος παραμένει, στο μεταξύ, ο 33χρονος από τη Συρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του, ενώ το όνομά του έχει τοποθετηθεί στις λίστες ελέγχου στα οδοφράγματα, προκειμένου να μην καταστεί εφικτή η διαφυγή του στο εξωτερικό μέσω κατεχομένων.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη