1 Ιουλ 2015

ΑΝΕΥ ΠΡΟHΓΟΥΜΕΝΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ.ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΣΑΝ;;;;;

Δεν έχει προηγούμενο. Το υπουργείο Οικονομικών ανάρτησε πανό με το «Οχι», το οποίο καταλαμβάνει δύο ορόφους. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τη σωτηρία της Ελλάδας!



«Δεν το ήξερα» απαντά ο Βαρουφάκης!

Θέση για το πανό υπέρ του «Οχι» που αναρτήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών πήρε ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Οπως αναφέρεται «το Υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι η ανάρτηση του πανό στην πρόσοψη του κτιρίου ήταν πρωτοβουλία εργαζομένων-συνδικαλιστών και δεν ήταν σε γνώση ούτε είχε την άδεια του Υπουργού».
Επειδή ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει συνηθίσει τους πάντες να διαψεύδει ακόμη και τον εαυτό του, είναι απορίας άξιον αφού η ανάρτηση δεν είχε την άδειά του γιατί δεν δίνει εντολή να το κατεβάσουν, αν διαφωνεί.


Στο ΥΠΟΙΚ ανέβασαν το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος

Την ίδια ώρα, πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών έχει αναρτηθεί το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος της Κυριακής, όπου οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν «όχι» ή «ναι» στην ερώτηση που θέτει η ελληνική κυβέρνηση.
Αυτό το μόνο το γεγονός διαψεύδει τον κ. Βαρουφάκη που δηλώνει άγνοια για το «πανό των εργαζομένων».
Η κίνηση αυτή προκαλεί σοβαρά ερωτήματα, καθώς στις αρμοδιότητες του υπουργείου Οικονομικών δεν υπάγεται η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Ωστόσο, ακριβώς από κάτω έχει αναρτηθεί το σχέδιο συμφωνίας επί της οποίας διενεργείται το δημοψήφισμα την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.



ΥΓ: ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΟΧΙ. ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΦΑΟΥΛ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΤΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ.
ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη