2 Ιουλ 2015

ΑΛΕΞΗ ΤΗΝ ""ΒΑΨΑΜΕ"".......


Καν-ποτές βλέπω να ανοίγουν οι τράπεζες μετά από αυτά που είπε ο Επίτιμος!!!!
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά οι τράπεζες
Νέα παρέμβαση λίγο πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής, έκανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα υπήρξαν κάποια θετικά στοιχεία, αλλά τους κατηγόρησε πως με τη στάση τους έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη με τους ευρωπαίους εταίρους και πως έχει απομονωθεί η χώρα τελείως από τους παραδοσιακούς φίλους της.

«Η κυβέρνηση κατέφερε μέσα σε λίγους μήνες μια τραγική απομόνωση της Ελλάδας. Χάσαμε τους φίλους που παραδοσιακά στέκονταν στο πλευρό μας» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξη του Σκάι.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο δημοψήφισμα δήλωσε πως όπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα πρέπει να γίνει το δημοψήφισμα και ο κόσμος να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα με το ΝΑΙ. Δήλωσε μάλιστα, πως εάν για παράδειγμα ακυρωθεί πάντα ο ελληνικός λαός θα μείνει με την απορία τι θα έπρεπε να ψηφίσει σε αυτή την διαδικασία.



Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως θεωρεί πως είναι δύσκολο να ανοίξουν οι τράπεζες την Τρίτη, όπως αναφέρει η κυβέρνηση γιατί όπως είπε, για να ανοίξουν πρέπει να έχουν χρήματα και τα χρήματα τα δίνει η ΕΚΤ.

Δήλωσε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ειλικρίνεια προς το λαό, λέγοντας πως κανείς δεν λέει στους πολίτες πως τόσα χρόνια ζούσα πάνω από τις δυνατότητες του εισοδήματός του. Μάλιστα, δήλωσε πως όποια κυβέρνηση και να έχει την εξουσία, οι Έλληνες θα ζήσουν με όσα βγάζουν και όχι όπως παλιά με περισσότερα.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως το δημοψήφισμα ήταν ένα τραγικό λάθος, αλλά πλέον πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει ναι γιατί διαφορετικά εξυπηρετεί εκείνους που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, μιλώντας μάλιστα για ισχυρό λόμπι της δραχμής στην Ευρώπη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη