25 Μαΐ 2015

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει απάντηση - χαστούκι στον Δένδια!

Η ΝΔ δεν θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, τόνισε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας παραδέχθηκε πως
«Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ούτε να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας» προσθέτοντας πως η ΝΔ «δεν θα αφανιστεί».

«Το ΠΑΣΟΚ βαίνει προς αφανισμό. Αλλά από την άλλη, αν δεν αλλάξει δραστικά, θα είναι ένα μεσαίο κόμμα, το οποίο δεν θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια πειστική εναλλακτική τη στιγμή που θα καταρρεύσει το παραμύθι το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είπε στους Έλληνες πολίτες προεκλογικά», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει τελική συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε πως «Με κάποιο τρόπο η κυβέρνηση θα καταφέρει να πετύχει μια συμφωνία, η οποία δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή».

«Ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος σήμερα των συνιστωσών του και είναι ξεκάθαρο ότι δεν ελέγχει όλο του το κόμμα. Το μέτωπο των εσωτερικών πολιτικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ θα κρίνει εν πολλοίς και την τύχη της συμφωνίας και τις ενδεχόμενες επικείμενες πολιτικές εξελίξεις», κατέληξε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη