25 Μαΐ 2015

Μεγάλη γιορτή του Γκιουλέκα στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)



Δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ απ' όλη την Ελλάδα βρέθηκαν χθες στα Λαδάδικα στην Θεσσαλονίκη στο τραπέζι που διοργάνωσε ο Κώστας Γκιουλέκας για την ονομαστική του εορτή.

Περισσότεροι από 40 νυν και πρώην βουλευτές, δήμαρχοι και στελέχη της ΝΔ από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν για να ευχηθούν στον βουλευτή Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν οι:  Σοφία Βούλτεψη, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Αντώνης Μπέζας, Σάββας Αναστασιάδης, Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Ορφανός, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Μάριος Σαλμάς, Ελένη Μακρή, Ζέτα Μακρή, Μάκης Ρεγγούζας, Στάθης Κωνσταντίδης, Τιμολέων Κοψαχείλης, Μίμης Δημητριάδης, Χρήστος Κοσκινάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Δάνης Τζαμτζής, Ηλίας Φωτιάδης, Κώστας Τσιπλάκης, Κώστας Ζαχαράκης, Γιάννης Σφενδόνης, Τάσος Σπηλιώπουλος, Διονύσης Σταμενίτης, Αθηναίος Φλωρίνης, Ευθύμης Καρανάσιος, Θεόφιλος Λεονταριδης, Ανέστης Αγγελής και πολλοί άλλοι.
Εκτός από πολύ κέφι και μεζέδες, από το μενού δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για την πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και τα… πειράγματα! 








 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη