28 Απρ 2015

Ένας χρόνος ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1


Ένα χρόνο μετά την έναρξη του ταξιδιού αισθανόμαστε θαυμάσια.
Τα πρώτα μας γενέθλια μάς βρίσκουν σε εξαιρετική φόρμα, γι’ αυτό και το γιορτάσαμε όπως αρμόζει. Κάναμε αγιασμό για να έχουμε προστασία και φώτιση, κόψαμε τούρτες με τα χρώματά μας για να γλυκαθούμε, τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας για να ευχηθούμε, δώσαμε υπόσχεση ότι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Το ταξίδι είναι συναρπαστικό. Τον προορισμό τον έχουμε στο νου μας, ξέρουμε ακριβώς που θέλουμε να πάμε, αλλά είναι η περιπέτεια της διαδρομής που πάντα γοητεύει. Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε σε ένα σκαρί όπως τα Παραπολιτικά 90,1. Και όταν φθάσουμε στον προορισμό, θα σαλπάρουμε ξανά για τον επόμενο.

Όπως σε όλα τα ταξίδια οι καιροί ορισμένες φορές είναι περίεργοι και δεν μας έκαναν πάντα τα χατίρια, αλλά ούτε εμείς τους κάναμε το χατίρι να συμβιβαστούμε. Απλά γινόμασταν πιο αποφασιστικοί και στο τέλος οι καιροί το κατάλαβαν.

Ένα χρόνο μετά είμαστε σοφότεροι, έχουμε περισσότερη ενέργεια, πιο πολλά όνειρα και μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Όπως έχετε καταλάβει, δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα είμαστε μαζί σας για έναν πολύ απλό λόγο. Διότι αυτόν τον ένα χρόνο που πέρασε καταλάβαμε ότι εσείς ήσασταν μαζί μας. Και αυτό δεν το αλλάζουμε με τίποτα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη