1 Απρ 2015

Άλλα κόλπα χωρίς αναστολές ! Οι 5 λόγοι που οι 40αρες κάνουν τους άνδρες να παραμιλάνε στο κρεβάτι

Ξέρουν τι θέλουν τι πρέπει να κάνουν για να δώσουν αλλά και για να γευτούν την ηδονή.
Συντροφεύουν τις φαντασιώσεις εφήβων και νεαρών ανδρών. Βρίσκονται όμως στο «στόχαστρο» και των ώριμων που γνωρίζουν πως η «πείρα» μπορεί να αποτελέσει το πιο δυνατό όπλο στο κρεβάτι.

Ο λόγος για τις 40αρες που μια νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά πως είναι οι βασίλισσες του Σεξ! Οι γυναίκες που είναι άσσοι στο κρεβάτι.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το σεξ μέσα στο γάμο μετά από κάποια χρόνια καταντάει ρουτίνα ή μια βαρετή πράξη, έρευνα από την όμως Αγγλία έρχεται να ανατρέψει αυτό το στερεότυπο.

Η καλύτερη περίοδος για σεξ στις γυναίκες είναι όταν αγγίζουν τα 40 χρόνια, και είναι και παντρεμένες. Τότε βρίσκονται στο ζενίθ της αυτοπεποίθησης τους και ειδικά εκείνες που προσέχουν τον εαυτό τους όχι μόνο βάζουν κάτω πολλές μικρότερες αλλά ο συνδυασμός εμπειρίας και ομορφιάς, κάνει τον σύντροφο τους να απογειώνεται στο σεξ.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην βρετανική Telegraph, και ουσιαστικά είναι συγκεντρωμένες απαντήσεις από ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο συμπλήρωσαν οι αναγνώστριες της εφημερίδας.

Οι απαντήσεις λοιπόν έχουν ως εξής:

Οκτώ στις 10 γυναίκες θεωρούν ότι από τα 20 μέχρι τα 30 τους είχαν τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες, επειδή τότε πειραματιζόντουσαν και ανακάλυπταν το σεξ μέχρι τα βάθη του.

Έξι στις δέκα, ανεξαρτήτου ηλικίας τονίζουν ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ, νιώθουν αυτοπεποίθηση, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να δώσουν αλλά και να γευτούν την ηδονή.

Το 60% των γυναικών επίσης που το παιδί τους έφυγε από το σπίτι επειδή μεγάλωσε δήλωσαν ότι κάνουν σεξ συχνότερα από ότι πριν και ότι το σεξ έχει βελτιωθεί κατά πολύ περισσότερο.

Αυτό γιατί όσο το παιδί βρίσκεται στο σπίτι, δεν αφήνονται ολοκληρωτικά. Στον αντίποδα εννέα στις δέκα γυναίκες που το παιδί τους είναι μικρό και μένει στο σπίτι, επειδή δεν νιώθουν άνετα, προτιμούν να απέχουν όσο μπορούν παρά να κάνουν σεξ. Η ακριβής απάντηση ήταν «το σεξ με παιδί στο σπίτι μοιάζει με ναυάγιο».

Οι μεγάλες όμως νικήτριες της έρευνας δεν είναι άλλες από τις 40αραες που απολαμβάνουν το σεξ με τον πλέον ολοκληρωτικό τρόπο. Οι λόγοι απλοί αλλά κάνουν την διαφορά…

-Ξέρουν τι θέλουν. Η εμπειρία τους αποτελεί το οδηγό για να ζητήσουν και να δώσουν τα πάντα στο κρεβάτι

-Είναι απελευθερωμένες. Τα ταμπού και οι αναστολές αποτελούν… ιστορία. Πλέον θέλουν να βιώσουν το μέγιστο από την σεξουαλική πράξη.

-Ξέρουν τι κάνουν. Έχουν πειραματιστεί και ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν και πώς να ικανοποιηθούν από τον παρτενέρ τους.

-Δεν υποκρίνονται. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Στα 40 τους ζητούν την απόλυτη ηδονή και την διεκδικούν με κάθε δυνατό τρόπο.

- Το σεξ αποτελεί διέξοδο. Σε αυτή την ηλικία διανύουν περίοδο εργασιακής καριέρας και έχουν ήδη φτιάξει την δική τους οικογένεια. Το σεξ αποτελεί και «φάρμακο» για εκτόνωση από την καθημερινότητα. Ένα φάρμακο που το αναζητούν όλο και σε μεγαλύτερη ποσότητα!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη