27 Φεβ 2015

Πανηγυρική η 35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College»

Πανηγυρικά ολοκληρώθηκε η 35η Τελετή Αποφοίτησης της ακαδημαϊκής χρονιάς 2013-2014 του Mediterranean College. Το Mediterranean College, θέτοντας ως κεντρικό άξονα της τελετής την ανάδειξη της «Αριστείας στην Έρευνα» Ελλήνων που έχουν
διακριθεί διεθνώς για το ερευνητικό έργο τους στην Επιστήμη, την Παιδεία και την Κοινωνία, βράβευσε τον Δρα Ευάγγελο Κισκίνη, τον άνθρωπο που ανακάλυψε το μηχανισμό της παράλυσης από Πλευρική Αμυοτροφική Σκλήρυνση (ALS), καθώς και ένα φάρμακο για τη θεραπεία της ασθένειας, ο οποίος και πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, καθώς και την ερευνητική ομάδα ATLAS (LHC/CERN) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τη Δρα Χαρά Πετρίδου, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Πυρηνικής Φυσικής και Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων στο Τμήμα Φυσικής.
                                                                                                    
Ευάγγελος Κισκίνης, επικεφαλής Εργαστηρίου στο Ερευνητικό Ίδρυμα 3 ALS, επ. καθηγητής Νευρολογίας και Φυσιολογίας: «Ανακαλύψαμε θεραπευτική ουσία για την αντιμετώπιση του ALS, κάνουμε βήματα για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της παιδικής επιληψίας». 

Το Mediterranean College είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Προσφέρει υψηλής ποιότητας τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε συνδυασμό με έντονη φοιτητική ζωή. Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της φοιτητικής ζωής είναι η επισφράγιση της προσπάθειας των φοιτητών με την απόκτηση ενός ισχυρού πτυχίου, με εξειδικευμένες γνώσεις, που αποτελεί εχέγγυο σε μια ραγδαία εξελισσόμενη τοπική και διεθνή αγορά εργασίας. Η αποφοίτηση αποτελεί για τους φοιτητές το επιστέγασμα και τη δικαίωση των προσπαθειών που έκαναν στη διάρκεια των σπουδών τους και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Mediterranean College. Η τελετή γιορτάζεται με κάθε επισημότητα, σύμφωνα με το τελετουργικό των βρετανικών Πανεπιστημίων, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων, γονέων, συγγενών και φίλων των πτυχιούχων.
Επισυνάπτεται η ομιλία του δρος Ευάγγελου Κισκίνη. 
Η 35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.
Info: Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310-287.779, info@medcollege.edu.grhttp://www.medcollege.edu.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη