31 Αυγ 2014

Γιάννης Ιωαννίδης για τα τεκταινόμενα στον ΑΡΗ

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ιωαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

΄΄Οι σφίγγες΄΄

Καλή εικόνα λόγω και των ανασκαφών στην Αμφίπολη που συνεχίζονται.

Δήλωση κυβερνητικού εκπροσώπου Σ.Βούλτεψη

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε:

Πολύ ωραίο δώρο

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 31 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, καθώς και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας) και πιο συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού», με την υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), διοργανώνει το 1ο Θερινό Σχολείο (Summer School) με θέμα «Τεχνολογίες Ασύρματων και Κινητών Επικοινωνιών & Εφαρμογές Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού».

Διέδωσες το άρθρο “Βίντεο από επίθεση φαντάσματος"; Καλά να πάθεις βλάκα !

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου για την αποφυγή προσβολής του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους με κακόβουλο λογισμικό


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους ...

Επικίνδυνες βόλτες

Μία γυναίκα από την Κατερίνη τραυματίσθηκε σήμερα μετά το μεσημέρι στη θέση "Ουρλιά" στον Όλυμπο,

Σε τεταμένο κλίμα η ορκωμοσία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αριστοτέλη Γιάννη Μίχου

Ο Γιάννης Ιωαννίδης για τις δικαστικές περιπέτειες του ΑΡΗ

Μέσω Facebook ο Γιάννης Ιωαννίδης τοποθετήθηκε για τα προβλήματα του Άρη, σε μία από τις λίγες εμφανίσεις του στα social media.

Κίνδυνοι από το τηγάνισμα του μπέικον και πώς να τους αποφύγετε

Λατρεύετε το μπέικον? Τότε σας ενδιαφέρει να διαβάσετε τον ΑΣΦΑΛΗ τρόπο και χρόνο ψησίματος στο κείμενο που ακολουθεί.

Μνημόσυνο για έναν πολύ αγαπητό πνευματικό

Την Κυριακή 31 Αυγούστου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος,

Κραυγή αγωνίας του Αντιπροέδρου του ΔΣ του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής Μ. Ραδόπουλου

Το σημαντικό πρόβλημα των κενών σε καθηγητές της σχολικής χρονιάς που ξεκινάει σε μερικές μέρες απασχολεί όλο και περισσότερους Αιγυπτιώτες, που αναθράφηκαν στα ιστορικά αιγυπτιώτικα σχολεία, διέπραψαν στην κοινωνία, και τώρα βλέπουν με λύπη τους την Αμπέτειο και άλλα σχολεία να μην μπορούν να καλύψουν τα εκπαιδευτικά κενά.

Λαμπρά εγκαίνια

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου «Άρης και Λίλλιαν Βουδούρη» το Σάββατο 30 Αυγούστου στη Σιάτιστα!

Ορκίσθηκε και πάλι Δήμαρχος

Με μία λιτή τελετή και σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31/8, η ορκωμοσία του Δημάρχου Λαγκαδά, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λαγκαδά.

Γίνε Εθελοντής

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ EΘΕΛΟΝΤΗ RUN GREECE ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Συγχαρητήρια ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ Δ.ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ

Θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους των λυκείων του Δήμου Κιλκίς για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας.

Α ρε κατακαημένοι Ελληνες

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Mειώσεις στα τέλη

Μία του Σεπτέμβρη, οι νέες Δημοτικές Αρχές της Χώρας, καλούνται να αναλάβουν να διοικήσουν τους Δήμους ,επί μια πενταετία και να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους, όπως προεκλογικά διατυμπάνιζαν.Όμως, οι συγκυρίες δεν είναι βατές, είναι αρκετά διαφοροποιημένες και άγνωστες.

Επιτέλους θα σταματήσουν την παρανοϊκή τρέλα ;;;

... ή συνεχώς θα κλαίμε κάθε τόσο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Στο Χυτήριο ο Ρίζος

Απόστολος Ρίζος ζωντανά στο Χυτήριο!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει κωπηλάτες

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στους Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα, Σπύρο Γιάνναρο και Παναγιώτη Μαγδανή για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Άμστερνταμ.

Συνάντηση Γιούνκερ - Αναστασιάδη

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, είχε στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο ηγέτης της περεστρόϊκα στηρίζει Πούτιν στο Ουκρανικό

Την άποψη πως το Κίεβο πρέπει να βάλει άμεσα τέλος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Και Ντιόπ και Μήτρογλου

Παίκτης του ΟΣΦΠ ο Ντιόπ αλλά δεν μένει εκεί ο Μίτσελ.

Οταν μιλάει ο ΄΄Θεός΄΄ του μπάσκετ

Ο Νίκος Γκάλης έκανε μέσω Facebook και Twitter το σχόλιό του για το εξαιρετικό ξεκίνημα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ, με την άνετη επικράτησή της επί της Σενεγάλης.

Βγαίνει την Τρίτη από την κλινική

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την κλινική “Ίασις” ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος εισήχθη την περασμένη Τετάρτη με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ολο και ποιο οικουμενικό με τις καθημερινές ανακαλύψεις του μνημείου

Συνεχίζει να μαγεύει ο τύμβος της Αμφίπολης, καθώς οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν μπροστά σε μία διπλή είσοδο, προχωρώντας προς τα ενδότερα!

Οταν ο Νίκος θυμάται...

Με άρθρο του στην εφημερίδα Real News ο Νίκος Παπανδρέου αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου, κάνοντας λόγο για τα οράματα του ΠΑΣΟΚ «που καταποντίστηκαν από μικροσυμφέροντα».

Ή έτσι ή κοκορέτσι

Απάντηση στους βουλευτές και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που του ζητούσαν να πάρει θέση σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του για την Προεδρία της Δημοκρατίας έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

Αισιόδοξος ο Χαρδούβελης για το χρέος

Συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη φιλοξενούν οι New York Times. Στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρησε ο Ελληνας αξιωματούχος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του εδωσε το στίγμα του στους τονίζοντας ότι «το χρέος μας είναι ομολογουμένως μεγάλο αλλά μακροπρόθεσμο, και κατά συνέπεια είναι εξυπηρετήσιμο».

Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς

Η διάθεση προϊόντων από παραγωγούς συνεχίζεται στην πλαζ Καλαμαριάς, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Μίλησαν Σαμαράς - Ιερώνυμος για αντιρατσιστικό νόμο

Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο αρχές της εβδομάδας για να… καταλαγιάσουν οι φωνές διαφόρων Μητροπολιτών για το αντιρατσιστικό.

Κρητικά συγχαρητήρια

Χαρούμενο και Ελπιδοφόρο είναι , "το Μήνυμα "της Προέδρου της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,κ.Ιωάννας Μελάκη , που απευθύνει στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μεγάλο δωμάτιο στον τύμβο Καστά

Ένας κενός χώρος διαμέτρου περίπου 12 μέτρων κάτω από κορυφή του λόφου καταγράφηκε στην πρώτη γεωφυσική διασκόπηση του λόφου Καστά.

Στην παρούσα κατοχή , όλοι δίνουν εξετάσεις με τη στάση και τις θέσεις τους

Του ΕΥΡ.ΜΠΙΛΛΗ

Παρατηρώ ότι στην παρούσα κατοχή , όλοι δίνουν εξετάσεις με τη στάση και τις θέσεις τους. Υπερηφάνεια πχ προκαλεί η στάση του Έλληνα Χάρρυ Κλυνν.

Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο.. δημοκράτης

Την εικόνα του άρθρου την έβγαλα με το κινητό μου κατά την παραμονή μου στην Αθήνα.

Ορκωμοσία και για τον Δήμαρχο Δέλτα

Μ. Φωτόπουλος: «Ο Δήμος Δέλτα αναξιοποίητος θησαυρός για τη Θεσσαλονίκη» Πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το Κικίλια χτενίζεται

TOY ΣΩΤ. ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ Ποινές φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή € 10-20.000 για όσους κακοποιούν ζώα, ζήτησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, με επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου.

30 Αυγ 2014

Ο Σαμαράς “έπεισε” τον Γιούνκερ για την ελληνική ανάκαμψη!

Συζήτηση 25 λεπτών είχε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της συνδιάσκεψης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Φθινόπωρο αμέσως

Το Φθινόπωρο κάνει την είσοδο του με κακοκαιρία

Τουρκικά παιχνίδια με Τζιχαντιστές

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Νέο βιβλίο της αλεπούς της διπλωματίας

«Παγκόσμια Τάξη» (Δρ. Χ. Κίσσιγκερ)

ΑΡΜΑΤΑ στις Σπέτσες

Το δεύτερο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, μία μεγάλη γιορτή πραγματοποιείται στις Σπέτσες και το νησί γεμίζει από φώτα και γιορτινή διάθεση.

Επισημάνσεων συνέχεια

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΚΙΦΒ) Ελλησπόντου 12 – Βύρωνας 210-7628209 + 6977.747431 Kif.byrona@gmail.com

Μια ιδέα, δύο εκπαιδευτικοί,

Μια ιδέα, δύο εκπαιδευτικοί, δύο σχολεία, τρία χρόνια δημιουργίας.

Πολεμικές ιστορίες

Θυμηθείτε και δείτε κατωτέρω.

Ορκίσθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣΣΙΩΤΩΝ, ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης από το 2015

Στην κορυφή της κυβερνητικής ατζέντας βρίσκεται η κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης από το 2015.

Η Εθνική μπορεί να φτάσει ψηλά

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Εθνικής και που μπορεί να φτάσει…

Εύγε !!!!!!!!!!!!

Μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το δέντρο της Αρόης έκαναν νωρίτερα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Εδώ Πάτρα» της ΟΙΚΙΠΑ και κάτοικοι της περιοχής.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.


Μια από τις πιο αποκαλυπτικές αποδείξεις της κτηνωδίας της αστικής πολιτικής και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων αποτελεί το φαινόμενο της μετανάστευσης. Ένα φαινόμενο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον πόλεμο, τις επεμβάσεις και τη φτώχεια. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, στα νερά του Αιγαίου, μια από τις βασικές πύλες των απελπισμένων προς την Ευρώπη, σημειώνονται απίστευτα δραματικά γεγονότα καθώς οι μεταναστευτικές ροές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Τι είναι γαστρεντερίτιδα;

Η γαστρεντερίτιδα είναι μια κοινή λοίμωξη του εντέρου που μπορεί να προκαλέσει διάρροια (ρευστά περιττώματα ή κόπρανα), εμετό, ή και τα δύο. Η γαστρεντερίτιδα συχνά περνά χωρίς θεραπεία. Ο εμετός μπορεί να διαρκέσει μια ή δύο μέρες. Η διάρροια συνήθως διαρκεί δύο με τρεις ημέρες, αλλά μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα ημέρες. Η γαστρεντερίτιδα μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση (απώλεια υγρών).

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Του Σωτ. Καλαμίτση

Τη διακοσιοστή ένατη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου της μήνυσης της ΧΑ για τα άδεια Ταμεία του ΠΑΣΟΚ πληροφορήθηκα ότι ο εισαγγελεύς επενέβη.

ΠΩΣ θα ΣΩΘΕΙ η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ !!

του Βλάση Γωγούση

Ραχήλ Μακρή για ΔΕΗ

Ραχήλ Μακρή: «Η κομισιόν επιβεβαιώνει τη θέση μου ότι η ΔΕΗ ξεπουλιέται με εντολή Σαμαρά.»

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ για τον Αρη

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο Σύλλογο του Άρη, η ανεξάρτητη βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Δήλωση ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ για Δήμο Αθηναίων

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς», κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος,

Ανακοίνωση Παμμακεδονικής Ενωσης Μ.Α Ελλαδος -Αυστραλιας

Η Παμμακεδονική Ένωση απαιτεί να τεθεί άμεσα στα όργανα της Ε.Ε. το θέμα της κατάφωρης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πραγματικής Μακεδονικής μειονότητας(της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας) στο κράτος των Σκοπίων και της συστηματικής καταστροφής του Ελληνικού πολιτισμού (Αρχαίου - Μεσαιωνικού - Νεοτέρου) στις προαιώνιες εστίες του όπως το Μοναστήρι, Στρώμνιτσα, Γευγελή, Αχρίδα, Κρούσοβο.

Δείτε ποιό ρούχο απέσυραν άρον-άρον τα ZARA

Η πυζάμα που είχε σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας τριών μηνών έως τριών ετών, είχε μπλε και άσπρες...

Ο τάφος της Αμφίπολης - Γιατί είναι απίθανο να έχει συληθεί

Από πολλούς διατυπώνεται η άποψη ότι ο τάφος πιθανόν να έχει συληθεί. Ο συγγραφέας του άρθρου προχωρά σε ορισμένες ενδιαφέρουσες καταγραφές και πιθανολογεί ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα:

Ο ε(ν)φιάλτης της κυβέρνησης

O Διευθυντής Ερευνών της Palmos Analysis Πασχάλης Τεμεκενίδης, σχολιάζει τα ευρήματα της χθεσινής δημοσκόπησης:

"Ενδεικτικό της απογοήτευσης των πολιτών είναι ότι το 1/3 περίπου (34%) θεωρεί ότι ούτε μια Κυβέρνηση της ΝΔ, ούτε μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καλύτερη λύση…"

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, τι θα γίνει με την εορτή των Τριών Ιεραρχών

“Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 θα αρχίσει το νέο διδακτικό έτος στα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια, τα Γενικά και...

29 Αυγ 2014

Σημαντικη συναντηση Παπαμιμικου. με ΑΡΗ!

Ο γραμματεας της Νεας Δημοκρατιας Αντρεας Παπαμιμικος, συναντηθηκε αργα σημερα το απογευμα με αντιπροσωπεια της Κοινωνιας

Γιάννης Βρούτσης: αυτός είναι ο πιο εργατικός υπουργός του Σαμαρά!

“Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση

Sold Out οι "Πέρσες"

Χαμόγελα υπερηφάνειας στο ΚΘΒΕ

Σιμόπουλος: "Το 2018 ο σταθμός Βενιζέλου δεν θα είναι έτοιμος"

 "Κολοβό το έργο χωρίς τον σταθμό"

της Κατερίνας Νικολάου

Στράτος Σιμόπουλος: " Υποδομές και Πολιτισμός μπορούν να βαδίζουν μαζί"

"Υποδομές και Πολιτισμός μπορούν να βαδίζουν μαζί. Άλλωστε, ο Πολιτισμός χρειάζεται Υποδομές για να αναδειχθεί, ενώ κατά τη

Τα χάλια έξω από το ΠΑΜΑΚ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Η UEFA γνωστοποίησε το πρόγραμμα των ομίλων. Στον 11ο όμιλο όπου θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν ως εξής: ΠΑΟΚ – Ντινάμο Μινσκ 18/9 22.05 Γκιγκάμπ – ΠΑΟΚ 2/10 20.00 ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα 23/10 20.00 Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ 6/11 22.05 Ντινάμο Μινσκ – ΠΑΟΚ 23/11 20.00 ΠΑΟΚ – Γκιγκαμπ 11/12 22.05

Προβάδισμα 8 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση!

Με 8 μονάδες διαφορά προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ (25,8%) έναντι της ΝΔ (17,7%) που σημειώνει εντυπωσιακή πτώση. Το ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται...

Τζιτζικώστας : Διοικήσαμε με ρεαλισμό και διαφάνεια προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα και να μη χάσουμε ούτε ένα ευρώ

Νέο μήνυμα Τζιτζικώστα στην Κυβέρνηση για την οικονομική και θεσμική αυτοτέλεια των Περιφερειών


Ολοκληρώθηκε ο απολογισμός του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας

Στο γήπεδο με τον Ιβάν

Άριστες σχέσεις διατηρεί...

Κάτω τα χέρια από τις Σκουριές

Τι έγινε παιδιά, τελείωσε η τουριστική σεζόν και τώρα που φορτωθήκατε και δεν έχετε δουλειά αρχίσατε πάλι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τα δεκαήμερα στις Σκουριές; Και αναρωτιέμαι που είναι η πραγματική αγάπη για τον τόπο σας;

Ισραηλινή Ομάδα Πυροσβεστών στην Ελλάδα για Εκπαίδευση και Συνδρομή στην Κατάσβεση Πυρκαγιών.

Οκταμελής αποστολή Ισραηλινών πυροσβεστών με επικεφαλής τον Αξιωματικό Εθνικών Επιχειρήσεων, κ. Ντορόν Λέβι επισκέφθηκε την Ελλάδα από τις 18-28 Αυγούστου για να συμμετάσχει σε κοινή εκπαίδευση με το Ελληνικό Πυροσβεστικό Σώμα στην αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

Ανακοίνωση Στέλιου Παπαθεμελή

Όσα συμβαίνουν στη Γαλλία συχνά σηματοδοτούν πανευρωπαϊκές ανατρεπτικές αλλαγές. Το ξέσπασμα τού μέχρι προχθές υπουργού των Οικονομικών Αρνό Μοντμπούρ, ο οποίος αρνούμενος και εαυτόν ξεσπάθωσε κατά της εγκληματικής πολιτικής της λιτότητας που σκοτώνει την ανάπτυξη και κάλεσε «να υψώσουμε τον τόνο κατά της Γερμανίας, η οποία έχει παγιδευτεί στην πολιτική της λιτότητας που επέβαλε σε όλη την Ευρώπη», απελευθερώνει δυνάμεις. Αφυπνίζει και υποσημαίνει κρίσιμες εξελίξεις.

Δήλωση Γ.ΤΣΑΜΑΣΛΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες, Με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τους νομαρχιακούς και περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους της Νομαρχίας και της Περιφέρειας.

Τα "χώνει" ο Ψωμιάδης για την Αμφίπολη

Ποιον "καίει";

"Μπουτάρης θα υπάρχει όσο υπάρχει Βενιζέλος"

Ποιος το είπε;

Δεν είναι ψιχάλα. Είναι ροχάλα, σαξεστορυράληδες!

Χθες, η Γερμανική Κυβέρνηση απροκάλυπτα μας προσέβαλε – Παρότι γνωρίζει άριστα την θέση και την ευαισθησία μας περί του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, επέλεξε να μας αγνοήσει – Και να μας φτύσει, με κείμενό της – Θα απαντήσουμε, κύριοι της Συγκυβέρνησης;  Ή ούτε αυτό δεν αντέχετε να κάνετε πια;

Γράφει ο Θάνος Τάκης

Την σκότωσε η δουλειά

Έκανε τέσσερις δουλειές για να επιβιώσει

Έκτακτο! Απαγορεύτηκε το μπουγέλωμα στην Ελλάδα!

Γνωρίζετε την νέα παγκόσμια ακτιβιστική κίνηση, του "Ice Βucket Challenge". Στην χώρα μας, απαγορεύτηκε, με απόφαση της Κυβέρνησης. Έκρινε ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. Δείτε γιατί:

Ο Μπουτάρης για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Όπως σας είχαμε πει χθες, στην εκπομπή ΕΔΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έσκασε βόμβα!

Κυριακή η ορκωμοσία στο Δήμο Λαγκαδά

Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 και ώρα: το 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου.

Φοβερή επανάσταση ρε! Επέλεξαν τον πολιτικό όρκο ρε! Ουάου ρε!

Του Σωτηρίου Καλαμίτση
Όλα τα Μυρικαστικά Μουλάρια της Επικράτειας προέβαλαν σήμερα την αντάρτισσα Δούρου που ορκίσθηκε όρκο πολιτικό, αλλά και άλλους αυτοδιοικητικούς άρχοντες των «προοδευτικών» δυνάμεων, που ορκίσθηκαν όρκο πολιτικό.

Συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλο

Δεν έφτανε στους Σκοπιανούς η πίκρα για τους διεθνείς προβολείς που είναι στραμμένοι στη μία και μοναδική Μακεδονία και στην Αμφίπολη, δεν τους έφταναν τα "κατά ριπάς" του Παναγιώτατου Ανθίμου και ο αδιάκοπος πόλεμος της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, τους ήρθε τώρα κυριολεκτικά κατακέφαλα και ο κεραυνός του πάντα ευαίσθητου και μπροστάρη Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης Παύλου, που τόσο τους πόνεσε, ώστε τον έκανε πρωτοσέλιδο η Ντνέβνικ στις 23-8-2014!

Απαλλαγή από κάθε ευθύνη

Του Σωτηρίου Καλαμίτση

Αποτελεί πλέον πάγια πρακτική και συχνότατα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, για το οποίο ουδεμία διαμαρτυρία ουδενός Ταμήλου έχει σημειωθεί, να απαλλάσσονται με νόμο από κάθε ευθύνη όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, με αποτέλεσμα να έχει καταντήσει η λέξη κενή περιεχομένου.

28 Αυγ 2014

Σταμάτης Σπανουδάκης: "Ευχαριστούμε την κ.Ρεπούση για την προσφορά της στην πατρίδα"

Τη μεγάλη προσφορά της βουλευτού της ΔΗΜ.ΑΡ. και ιστορικού (που λέει ο λόγος) Μαρίας Ρεπούση,  στην εμψύχωση του πατριωτικού φρονήματος, εξήρε ο μουσικοσυνθέτης
Σε ένα κατάμεστο θέατρο, παρουσία του....

Τέλος «ανακωχής»: Ώρα να μιλήσουν τα δικαιώματα και οι ανάγκες μας!

Σάββατο 6/9, 18.00, ΚΑΜΑΡΑ: [ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ], Καλούμε όλα τα μαχόμενα αγωνιστικά τμήματα του εργατικού– λαϊκού κινήματος σε κοινή πορεία προς την ΔΕΘ. Κυριακή 7/9, 11:00, ΕΚΘ:

"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΣ" ;

του Βλάση Γωγούση
Προς τους αγαπητούς μου φίλους αναγνώστες :

Πολύ καλό!

............... μια εικόνα 1000 λέξεις!!!!!!!!!

ΖΥΘΟΣ: Μπύρα τις άγκυρες

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ

Ενδιαφέρουσες παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους

To θεότρελο μουσικοχορευτικό σόου «ΧΑΝΑ ΖΟΟ- ΧΟΡΑΛΙΑ» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Aνήκουστο

Λάβαμε επιστολή από φίλο του μπλογκ και την δημοσιεύουμε αυτούσια...

Πανελλήνιο Συμπόσιο Βλάχων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στο 15° Πανελλήνιο Συμπόσιο Ιστορίας, Λαογραφίας, Βλάχικης Παραδοσιακής Μουσικής και Χορών, με θέμα :

Ποιος είναι ο μόνο που έδωσε λεφτα για την Αμφίπολη;

Τώρα πολύ πάνε να καρπωθούν την τεράστια ανακάλυψη του τάφου στην Αμφίπολγη. Ποιος όμως είχε πιστέψει στην Αμφίπολη και είχε εγκρίνει κονδύλια;

Θυμάστε το τραγούδι "Α casa d' Irene";

Δεν θα το πιστέψετε αλλά το "σπίτι της Ειρήνης" υπάρχει...

1H PELLA AGRO 2014

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της 1ης Pella Agro 2014 στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς στην Κρύα Βρύση. Ο αγιασμός τελέστηκε από τους ιερείς των ενοριών της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριος Μελάς και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Η Ελλάδα όμηρος της κρίσης


ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Θέλουν οι Ευρωπαίοι δανειστές ν’ αυξηθεί και άλλο η ανεργία στην Ελλάδα; Φαίνεται πως ναι.

Τα όργανα άρχισαν πριν στεγνώσει το μελάνι

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ “Προεκλογικός” ανιαρός μονόλογος του Περιφερειάρχη στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Εγκρίθηκε ως Μεγάλο Έργο το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας - Παιανίας

Αποχαιρετισμός Σγουρού με έγκριση έργου... Εγκρίθηκε χθες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Μεγάλο Έργο το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) Κρωπίας - Παιανίας, με συνολικό προϋπολογισμό 112 Εκατομμύρια Ευρώ.

ΠΡΩΤΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

ΠΡΩΤΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ «ΚΑΤΕΣΤΡΑΜMΕΝΑ» ΠΑΤΗΣΙΑ….

Η… «ΤΡΕΛΑ» ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ… Γράφει ο Δημήτρης Κραουνάκης

ΡΕΚΟΡ ΚΕΡΔΩΝ

Αύξηση 30% για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια στο Δήμο Βύρωνα


Εγκαινιάζεται το νέο Κλειστό Βιοκλιματικό Κολυμβητήριο της πόλης μας! Είναι το μοναδικό τύπου zero energy κολυμβητήριο στην Ελλάδα

Σε κλίμα ενότητας η ορκωμοσία στο Δήμο Περιστερίου

Παρουσία χιλιάδων Περιστεριωτών πραγματοποιήθηκε στις 27 Αυγούστου 2014 στο θέατρο "Τέχνη στην Πέτρα" του Άλσους, η τελετή ορκωμοσίας του Επανεκλεγέντα Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και των τακτικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ιδρυση Ομίλου Κινητικότητας/Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ίδρυση Ομίλου Κινητικότητας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ Το ΟΠΑ έλαβε, έπειτα από υποβολή αίτησης προς το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, την Πιστοποίηση Ομίλου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης για δραστηριότητες Κινητικότητας.

Δήλωση Παπαμιμίκου για το αντιρατσιστικό

Έτοιμο να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή είναι σύμφωνα με το γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μετά και από τις 3 αναβολές που έχει πάρει μέχρι τώρα.

Εκατοντάδες παρακολούθησαν την παρουσίαση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση των προγραμμάτων του, σε συνεργασία με το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.

“SOLO Κιθάρες”

“SOLO Κιθάρες” Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 10.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο

Κωνσταντινίδης Ευστάθιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας

Συγχαρητήριο Μήνυμα

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών «ΟΡΓΩΝΟΥΜΕ-ΟΡΓανΩΝΟΥΜΕ» 7-9 Σεπτεμβρίου 2014 The Ranch | Σοφικό Κορινθίας Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Πελοποννήσου

To σχόλιο της Ραχήλ Μακρή για τον Μπουτάρη

Το κίτρινο αστέρι της ανέβασε την πίεση!

Βόμβα σε λίγο στο Εγνατία TV

Μια είδηση που κυκλοφορεί τελευταία...

Στο πανεπιστήμιο με 4!

Και μάλιστα σε σχολές που βγάζουν καθηγητές!

Άλλαξε κόμη για την ορκωμοσία! (Φωτό)

Ο λόγος για την κοινοτική σύμβουλο του...

Η Δημοτική ΠΙνακοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης προσκαλεί

3/9/2014 Ώρα 9μμ Μηδαμινές Αποστάσεις Postriziny Χορηγία της πρεσβείας της Τσεχίας Σκηνοθεσία: Γίρι Μένζελ Τσεχία 1981 Διάρκεια: 98’

Ενας Κατερινιώτης ζωγράφος στο Παρίσι

Γεννημένος στην Κατερίνη ο Κώστας Χαραλαμπίδης σπούδασε τις εικαστικές τέχνες στην Ελλάδα και τη Γαλλία, όπου μαθήτευσε στην Ecole des Beaux – Arts δίπλα στον N. Wancker, απ’ όπου απέκτησε στέρεες γνώσεις στην επεξεργασία της ζωγραφικής επιφάνειας και κυρίως στην χρήση των υλικών.

Ορκίστηκε;;;;;

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά.

Διακοπές στην Ελλάδα μας

Φέτος, προ της τελικής μας εκτέλεσης από την παρούσα και την επερχόμενη (κρυφή) ξένη κατοχή, πήγαμε για τρεις μέρες στην πανέμορφη Ορεινή Αρκαδία.

Συνέντευξη Τύπου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 29/8/2014 και ώρα 14.30...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΕΚΘ- Συλλαλητήριο ΔΕΘ 6/9/2014

Της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Ἀδελφοί καί τέκνα ἐν Κυρίῳ εὐλογημένα,

Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΥ

Την ερχόμενη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη του αγίου Ιερομάρτυρος Ανθίμου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, κ. ΑΝΘΙΜΟΣ εορτάζει τα ονομαστήριά του.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ της «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ»

Ο Ψωμιάδης για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;»

31 Aυγούστου η ορκωμοσία στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου


Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 ορίσθηκε η ορκωμοσία για τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου όπως μας πληροφορεί σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Δήλωση Σταύρου Καλαφάτη

Σταύρος Καλαφάτης: «Μοναδικός γνώμονας το καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη.»

Τι όρκο έδωσε ο Μπουτάρης;

Δείτε το βίντεο:

Το δώρο του Ιβάν Σαββίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα και η,γεμάτη...ΠΑΟΚ, απάντηση του Περιφερειάρχη!

Το δώρο που χάρισε ο Ιβαν στον Περιφερειάρχη

Η απάντηση - μήνυμα στην Κυβέρνηση του Τζιτζικώστα


Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες του Θ. Ελευθεριάδη

Φοροαπαλλαγή σεισμός! Άνευ πλάκας, δυστυχώς...

Δεν εξηγείται αλλιώς - Έχει χαθεί η λογική – Διαβάστε, παρακαλώ, τις νέες σκέψεις τις Συγκυβέρνησης, αναφορά με τα «λάθη» του ΕΝΦΙΑ – Και συγκρατήστε καλά στη μνήμη σας όποιους ψήφισαν αυτό που για μια ακόμη φορά, δεν διάβασαν

Γράφει ο Θάνος Τάκης

Γέλασαν και οι πέτρες με τη νέα ανοησία του Σκοπιανού Προέδρου

Η νέα τερατώδης ανοησία του Προέδρου της ΠΓΔΜ Γκ.Ιβάνοφ έκανε ακόμη και τους φανατικούς των Σκοπίων ..να γελάσουν.

Δείτε τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014

Δείτε τα:

Μπουτάρης προς φωνασκούντες: "Το Δ.Σ. δεν είναι γήπεδο, η αστυνομία να βάλει τάξη" (βίντεο)

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου TΩΡΑ:
Απευθυνόμενος στους φωνασκούντες του ΚΕΕΡΦΑ και λοιπούς ακροαριστερούς ο Γιάννης Μπουτάρης είπε:

TΩΡΑ: Ένταση στο δήμο Θεσσαλονίκης (video)

Με εντάσεις ξεκινά η ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων. Δείτε το βίντεο:

Μελετώντας τις ειδήσεις

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Επειδή η κυβέρνηση, και όχι μόνον, γνωρίζει ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι αγράμματοι ή αδιάφοροι για την είδηση που παρουσιάζουν, ρίχνει στην αρένα της επικοινωνίας διάφορες «ειδήσεις», για να έχουμε κάτι να ασχολούμεθα πέρα από την υποψηφιότητα Φωτίγκου για..

΄΄Συγγραφέας΄΄ ή Περιφερειάρχης;;;

«Δημοκρατικά και συλλογικά ξεκινάμε για να γράψουμε, όχι απλά ένα νέο κεφάλαιο, αλλά ένα νέο βιβλίο στην Περιφέρεια. Ένα βιβλίο με επίκεντρο τον πολίτη και το περιβάλλον».

Βασιλιάς με βίλα στην Αργολίδα...

... πόσα γράμματα;;; Θυμάστε τη διαφήμιση;;; Διαβάστε παρακάτω την είδηση.
Το ποσό των 461.000 ευρώ σπατάλησε η κυβέρνηση της Ολλανδίας για την κατασκευή ενός φράκτη γύρω από την παραθαλάσσια βίλα του βασιλιά Γουλιέλμου Αλεξάνδρου στο Κρανίδι της Αργολίδας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο RTL News.

Οι Ελληνες αποδεικνύουν πόσο μπροστά είμαστε

Πτυσσόμενη γόβα, ένα προϊόν που εκπληρώνει το όνειρο των γυναικών που θέλουν να ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας... συνδυάζοντας το στιλ με την άνεση, δημιούργησε μια ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

Ρώσοι χάκερς χτυπούν κολοσσό

Η τράπεζα JPMorgan Chase & Co και τουλάχιστον άλλο ένα μεγάλο αμερικανικό πιστωτικό ίδρυμα δέχθηκαν επίθεση από Ρώσους χάκερς στα μέσα του Αυγούστου και η ομοσπονδιακή υπηρεσία ερευνών των ΗΠΑ, το FBI, εξετάζει αν η ενέργεια αυτή συνδέεται καθ' οιονδήποτε τρόπο με τις κυρώσεις τις οποίες επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση στη Ρωσία λόγω των ενεργειών της Μόσχας στην Ουκρανία, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται δύο πηγές που δεν κατονομάζει.

Βρε τον ΄΄άτυχο΄΄ ...

Εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μία υπόθεση κλοπής αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, από ένα σπίτι στην Αθήνα, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου από τη Γεωργία.

Ενα μικρό Ελληνόπουλο συγκινεί τον κόσμο

Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και τις μάχες που δίνει καθημερινά στους βουλευτές... Μια 9χρονη Ελληνίδα επισκέφθηκε και μίλησε σε αίθουσα του αυστραλιανού κοινοβουλίου αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δύναμη της θέλησης του ανθρώπου να μάχεται και να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στη ζωή.

Παιδιά καλή επιτυχία ...

... και όσοι / όσες δεν καταφέρουν τώρα δεν χάθηκε ο κόσμος και ευκαιρίες θα υπάρξουν στη ζωή.

Mε υψηλές θερμοκρασίες φεύγει ο Αύγουστος

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε σήμερα, Πέμπτη.

Η θέση μας για τη σημερινή ορκωμοσία στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Η θέση μας για τη σημερινή ορκωμοσία:

27 Αυγ 2014

Το τερμάτισε το μαλακόμετρο

Είπαμε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, που όσο περισσότερο αμφισβητείς την "εθνική αφήγηση", τόσο ψηλότερα σε ανεβάζουν κάποιες ...

Πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο Νταβούτογλου

Ο έως τώρα υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου αναμένεται να λάβει τον τίτλο του προέδρου του κυβερνώντος Κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) κατά τη διάρκεια ..

Ο εξωτικός παπαγάλος της Τσιμισκή! (ΦΩΤΟ)

Με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στα Λαδάδικα θέλησε να διαφημίσει το μαγαζί του.

Τέσσερα εφιαλτικά ονειρεμένα κοριτσάκια σου βγάζουν τη γλώσσα

Στον μαγικό τους λαχανόκηπο ακούγονται τόσο αστείοι οι εφιάλτες και τόσο γελοίες οι καθημερινές συμβάσεις και ο καθωσπρεπισμός. Το ΚΘΒΕ για άλλη μια φορά...

ΓΟΥΣΤΟ θάχει να με πείτε και …ΡΑΤΣΙΣΤΗ !

του Βλάση Γωγούση
( τώρα- μεταξύ μας- γράφω όσα προλάβω από αυτά που μούρχονται στο μυαλό γιατί μόλις ψηφισθεί το πολυθρύλητο …ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, θ` αναγκασθώ να τα…καταπίνω και θάχω πρόβλημα – έχω έλκος του βολβού του δωδεκαδακτύλου - )
Λοιπόν αρχίζω :

Κουίζ: Τι καπνίζει έτσι στη Θεσσαλονίκη; (φωτο)

Την ημέρα ....κοιμάται ήσυχα.Το βράδυ ...καπνίζει.Τι συμβαίνει; Δείτε τη φωτογραφία:

Μια χώρα στη σύνταξη

Γράφει ο Γιάννης Τσιαμήτρος
Πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα είναι το τέλος του οικονομικού και κοινωνικού συτήματος στην Ελλάδα, μια βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί θα εκραγεί φέτος κάποια στιγμή και δεν μπορεί πραγματικά να βρεθεί εύκολη λύση. Φυσικά μιλάω για το ασφαλιστικό σύστημα και τα ταμεία, που..

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία του Θεοδόση Μπακογλίδη

Ορκίστηκε απόψε, σε ειδική τελετή και παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη, η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Καλαμαριάς, η οποία..

Κι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκεί (φωτο)

Γείτονας, αφού το σπίτι του βρίσκεται 50 μόλις μέτρα από την είσοδο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παρέα με τον φίλο του βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη και ιερείς και...

Και ο Γιάννης Μπουτάρης ήταν εκεί

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ήταν παρών και αυτός στην ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου, με ..επίσημο ένδυμα. Δείτε φωτο:

Δείτε βίντεο από την ορκωμοσία Τζιτζικώστα

Δείτε τα βίντεο:

Φωτογραφίες από την ορκωμοσία Τζιτζικώστα (μέρος ΙΙ)


Παρόντες στην ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής της Κεντρικής Μακεδονίας ήταν Μητροπολίτες, πρώην υπουργοί, βουλευτές και δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, ο...

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μακεδονίας

Πολύς ο κόσμος στην αποψινή  ορκωμοσία του Απόστολου Τζιτζικώστα και των περιφερειακών συμβούλων, στο προαύλιο της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. 
Δείτε τις φωτογραφίες του taxalia:

Λέμε ΌΧΙ στο ice bucket challenge

Λέμε ΌΧΙ στο ice bucket challenge και ΝΑΙ στην συγκέντρωση χρημάτων για την ALS ασθένεια διότι:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη