17 Δεκ 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΟΝΤΡΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ!!!!

Τα «γαλλικά» στη σύσκεψη που έφερε τη ρήξη με τον Alpha!!!!!
Αναβρασμός και ανακατατάξεις στον Alpha, μετά το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με απρεπείς εκφράσεις και βωμολοχίες εναντίον των συνεργατών της την περασμένη εβδομάδα, που έφερε την οριστική ρήξη με το κανάλι της Κάντζας.

Το toratora.gr, μετά το όργιο φημών που κυκλοφόρησαν από την Κυριακή το απόγευμα περί διακοπής της εκπομπής της Σπυροπούλου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας και άλλες ατάκες της παρουσιάστριας που φέρεται να είπε στην περίφημη σύσκεψη, για την οποία έχει προκληθεί σάλος εξαιτίας της συμπεριφοράς της, που ουσιαστικά αποτελεί... καθημερινότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο μιλάει στους συνεργάτες της κάθε φορά που δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της.

«Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω!», «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο μ**** μου όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι», «Αν θέλετε αυτά, να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου», «Να πάτε να γ********»
είναι μερικές μόνο από τις εκφράσεις που αποδίδονται στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τις οποίες θεωρείται ότι ξεστόμισε, μεταξύ άλλων άπταιστων «γαλλικών» στην περίφημη σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας, που οδήγησε στη ρήξη με το κανάλι και φούντωσε τα σενάρια περί αποχώρησής της από τον Alpha.

Μέχρι στιγμής, επίσημη ανακοίνωση για το... μέλλον της Σπυροπούλου από τον Alpha δεν υπάρχει, ωστόσο στελέχη του καναλιού τη Δευτέρα διέψευδαν ότι η εκπομπή κόπηκε, αποφεύγοντας όμως και να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει από το νέο έτος.

Το... αντίο της Μενεγάκη

Πάντως, λάδι στη φωτιά έρχονται να ρίξουν και τα σχόλια της Ελένης Μενέγακης περί... θρόνου, ενισχύοντας τα σενάρια περί αποχώρησης της Σπυροπούλου, καθώς η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του σταθμού μόνο τυχαία δεν εκστομίζει τις ατάκες της.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Δευτέρας, από το πουθενά, εμφανίστηκε στο πλατό ένας κατακόκκινος βασιλικός θρόνος. Η Ελένη περπάτησε προς το μέρος του και είπε: «Ρε παιδιά, πείτε μου κάτι, σ' αυτόν τον θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μια κυρία;»...

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια κάθισε και συνέχισε λέγοντας: «Να κάτσω, ρε παιδιά, να κάτσω. Το θέμα δεν είναι να βάλουμε κάποια άλλη κυρία να καθίσει εδώ. Ααααχ! Μία που τον φέραμε και μία που θα τον ξαναμαζέψουμε, μου φαίνεται. Τι να κάνω, ήταν ταμένος ο θρόνος. Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε. Α, ρε Άση. Ας όψεται»...

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη