21 Δεκ 2014

ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ!!!!

Η εκλογική μάχη έχει αρχίσει και γίνεται χαμός σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.
Για την Πόλη δεν το συζητάω.
θα σας τα πω όλα αλλά σιγά-σιγά  και για αρχή .....πάρτε μια γεύση από τα Σέρρας!!!!
 Το  τοπικό κόμμα  του Αλέξη έχει αρχίσει τους αφορισμούς  στους
Πασόκους που θέλουν να μπουν στο ψηφοδέλτιο με πρώτο τον Μάρκο Μπόλαρη ενώ οι ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ έχουν παραδοθεί στο"" εσύ ότι πεις "" εδώ και καιρό , αλλά δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά...
Σταμπουλή(Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Κοτρώνης(υποψ. δήμαρχος Σερρρών-Συριζα),Αβραμπάκης(εργ. κέντρο πρώην Πασοκ),Φωτίου(πρώην Βουλευτής,υποψ ΕυρωβουλευτήςΔΗΜΑΡ),Μάνδαλος(πρώην Αστ. Διευθυντής Σερρών-ΣΥΡΙΖΑ )και ο ""αφορισμένος ""Μάρκος Μπόλαρης(Βουλευτής Πασοκ αλλά ανεξάρτητος)  θα ήταν η ιδανική σύνθεση για τον Αλέξη αλλά το τοπικό κόμμα στοιχηματίζει ότι θα περάσουν μόνο οι ""ορθόδοξοι"".

Στο Πασόκ κυρίαρχος του παιχνιδιού είναι ο πρώην Βουλευτής -υπεύθυνος αγροτικού- πρώην υποδιοικητής του ΟΓΑ Μιχάλης Τζελέπης και αν βγάλουν έδρα οι εναπομείναντες ,είναι δική του.. 

Στην Νέα Δημοκρατία πέφτουν κορμιά. 
Οι τρεις υπάρχοντες Βουλευτές Βλάχβεης, Αραμπατζή(πρώην σύζυγος Μαγκριώτη) και Λεονταρίδης(αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών) δεν αισθάνονται καθόλου άνετα με την υποψηφιότητα Καραμανλή  .
Κανείς από τους τρεις Βουλευτές δεν θέλει να ακούει ότι  η ΝΔ θα είναι  δεύτερο κόμμα ( βγάζει το πολύ δύο ) γιατί η μία θέση δείχνει να είναι πιασμένη από τον.... Καραμανλή τον Junior.

Τα"'συντροφικά "" μαχαιρώματα έχουν αρχίσει και ίσως ο προεκλογικός αγώνας να εξελιχθεί  σε σφαγή !!!

""only one"" ...συνεχίζεται
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη