21 Δεκ 2014

Άντε να διαβάσουμε και τίποτα σοβαρό, γιατί μας τρέλανε η Χαικαλιάδα!


Δηλαδή τώρα άντε μετά από αυτά τα σουρεαλιστικά που ζούμε με τον Χαικάλη, τον Καμμένο και τον Τσίπρα, να κάνεις
σοβαρό προγραμματισμό για το οτιδήποτε!!! Και εδώ να ζητήσω συγνώμη από τον συγγραφέα επειδή τον βάζω στο ίδιο κάδρο με τον 

Χαικάλη, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω ότι πρέπει να βάζουμε σε πρώτο πλάνο τους σοβαρούς και νέους επιστήμονες και να τους πείθουμε να ασχοληθούν σοβαρά με την πολιτική….



Το νέο επιστημονικό έργο του επίκουρου Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στοΠανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σπύρου Λίτσα, «Ιλιάδα και Διεθνής Πολιτική: ΜιαΘεωρητική Προσέγγιση» από τις Εκδόσεις Ποιότητα αποτελεί μια μοναδική καιεξαιρετικά πρωτότυπη προσπάθεια σε διεθνές επίπεδο να προσεγγισθεί η διεθνήςπολιτική και τα ζητήματα που αφορούν το διεθνές σύστημα σήμερα μέσα από τοκομβικό έργο για την ανθρώπινη γραμματεία· την Ιλιάδα του Ομήρου.Με έναν άμεσο τρόπο γραφής και την επιστημονική διεισδυτικότητα του συγγραφέατο έργο αφορά τον επιστημονικό κόσμο των Διεθνών Σχέσεων, τους αναλυτές τηςδιεθνούς πολιτικής και της στρατηγικής ανάλυσης, τους πολιτικούς και διπλωμάτεςκαθώς και το ευρύ αναγνωστικό κοινό που ενδιαφέρεται για μια πρωτότυπηπροσέγγιση σε ένα κλασικό έργο με αντικείμενο τα σύγχρονα ζητήματα του διεθνούςπεριβάλλοντος που απασχολούν την ανθρωπότητα και επηρεάζουν άμεσα καικαταλυτικά την καθημερινότητα μας.Ο Σπύρος Λίτσας έχει γεννηθεί στα Χανιά Κρήτης και η καταγωγή του είναι από ταΦιλιατρά Μεσσηνίας. Μελέτες του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικάτου εξωτερικού, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώτα δυο προηγούμενα του βιβλία έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα (Πόλεμος καιΟρθολογισμός, Εκδόσεις Ποιότητα, 2010) και στις ΗΠΑ (Stateness and SovereignDebt: Greece in the European Conundrum, 2013, Lexington Books με τον Κ. Λάβδα και Δ. Β. Σκιαδά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη