26 Νοε 2014

Κατερίνη, ο παράδεισος των κ@λόμπαρων με τις ευλογίες των τοπικών αρχών

Επιστολή προς:
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος


Αρχιεπίσκοπο της Ελλάδας

Κοιν: Κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης

Εντιμότατοι κύριοι,

είναι κοινώς γνωστό ότι στην πόλη της Κατερίνης λειτουργούν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες "μπαρς" (για τη νύχτα) και "καφενεία" (για την ημέρα) τα οποία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια αποτελώντας βιτρίνα για σωρεία εγκλημάτων: Χιλιάδες γυναίκες, κυρίως απο Βουλγαρία, Αλβανία και Ρουμανία εργάζωνται παράνομα εξαναγκασμένες απο τους μαστρωπούς τους ή αυτοβούλως και παριστάνουν τις πελάτισες στα μέρη αυτά εξαπατώντας ανόητους και μεθυσμένους με κονσομασιόν και πορνεία αποσπώντας τους σοβαρά χρηματικά ποσά, ακόμη και τις περιουσίες τους και φυσικά καταστρέφωντας οικογένειες. 
Η φοροδιαφυγή και η διακινηση ναρκωτικών είναι αναπόσπαστες δραστηριότητες εντός πολλών από αυτά τα σφαγεία. Όλα αυτά φυσικα με την περίεργη ανοχή του ΑΤ Κατερίνης το οποίο που και που τα σφραγίζει 1-2 ημέρες για ηχορύπανση (!). Εγώ και αρκετοί ακόμη παθώντες έχουμε προβεί σε πολλαπλές καταγγελίες τα τελευταία τρία χρόνια στο ΑΤ Κατερίνης και εγώ έχω απευθυνθεί προσωπικά και στο antitrafficking της Θεσσαλονίκης. 
Το μεν ΑΤ Κατερίνης με αντιμετώπισε κάθε φορά με δυσπιστία, ειρωνία και ευτελή διάθεση λέγωντας μου να μην ανακατεύομαι με τον υπόκοσμο και αν δεν μου αρέσουν αυτά τα μαγαζιά να μην πηγαίνω. 
Το δε antitrafficking με διαβεβαίωσε πριν απο 3 μήνες ότι θα έρθει σε επαφή μαζί μου για να καταθέσω όσα γνωρίζω και ακόμα περιμένω. Θα ήθελα να εγκαλέσω όχι μόνο την Αστυνομία Κατερίνης η οποία φαίνεται να συμπαθεί και να γνωρίζει τους δουλέμπορους και το εμπόρευμά τους, αλλά και το ΣΔΟΕ που περιέργως δεν ασχολείται με το όργιο ξεπλύματος και φοροδιαφυγής τους όταν τίμιοι επαγγελματίες βάζουν λουκέτα στην πόλη μας καθημερινά. Θέλω επίσης να εγκαλέσω τον νέο σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κατερίνης ο οποίος ανέχεται τη λειτουργία αυτών των κολαστήριων απέναντι απο Εκκλησίες και Δημοτικά Σχολεία, να εγκαλέσω τις υγειονομικές υπηρεσίες για το αν οι γυναίκες αυτές εκδίδωνται νόμιμα έχωντας κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, και φυσικά τον κκ Εισαγγελέα Κατερίνης τον οποίο παρακαλώ να επέμβει άμεσα στην πάταξη του τεράστιου αυτού αποστήματος στην πόλη μας.

T.X. ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη