16 Νοε 2014

Νέα δημοσκόπηση: μπροστά η Νέα Δημοκρατία!

Σταθερά μπροστά η Νέα Δημοκρατία. Ο Αντώνης Σαμαράς ο καταλληλότερος πρωθυπουργός. Δεν εμπιστεύονται οι πολίτες τον Τσίπρα για κατάργηση μνημονίου και διαγραφή χρέους. Αναλυτικότερα:


Σταθερά προηγείται η ΝΔ στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, για λογαριασμό της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, τα συμπεράσματα της οποίας θα παρουσιαστούν στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα»(Δευτέρα 17.11 στις 21.00).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που αφορούν στο διάστημα 12/11 έως και 14/11 2014 οι ψηφοφόροι της Κεντρικής Μακεδονίας δεν θεωρούν «εφικτή» τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα καταργήσει το μνημόνιο» ενώ εκτιμούν ότι η δέσμευση της σημερινής αντιπολίτευσης για «διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους της χώρας», είναι μη ρεαλιστική.

Οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο θεωρούν επίσης ως τον καταλληλότερο και για τον χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων.

Όλα τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης θα μεταδοθούν στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου με τίτλο «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» το βράδυ της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου στις 21.00, αποκλειστικά από τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV. Στο στούντιο καλεσμένοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα αναλύουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης και σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα

thousantnews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη