27 Νοε 2014

Είχε κλέψει το αυτοκίνητο με το παιδί μέσα

Επιτέλους συνελήφθη ο δράστης

Μετά από τρεις μήνες έρευνας εξιχνιάστηκε η υπόθεση της αρπαγής ανηλίκου που είχε σοκάρει την Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο. 

Ο δράστης, 33χρονος ομογενής όπως αποδείχτηκε, εκμεταλλευόμενος την αστοχία του ιδιοκτήτη αυτοκινήτου να αφήσει το κλειδί πάνω στο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο 5χρονος γιος του, το άρπαξε και το παράτησε μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του παιδιού. 

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Ο δράστης εντοπίστηκε στη Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθη στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης, η οποία έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 25-11-2014.
Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, ενώ επιπλέον εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου, στην Περαία Θεσσαλονίκης, ο δράστης αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 38χρονου ημεδαπού, εντός του οποίου βρίσκονταν ο πεντάχρονος γιος του ιδιοκτήτη.
Έπειτα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις, το κλεμμένο όχημα με το νήπιο εντοπίστηκε στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου το εγκατέλειψε ο 33χρονος, αφού προηγουμένως αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε «ΤΑΧΙ», το οποίο τον μετέφερε και αποβίβασε στον Φοίνικα Καλαμαριάς.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη