23 Οκτ 2014

"Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ "

Well.....Well....Well.... Πως αλλάζουν οι καιροί. Βλέπωντας τα τελευταία νέα από τη γενέτειρα και τα σχόλια απο ειδικούς αναλυτές οπως του Δήμου του Βερίκιου στο Αλφα 21-10-2014 μου έρχονται στο ...
νού οι συμβουλές του πατέρα μου.
1ον. Μου έλεγε τους φίλους που θα κάνεις να ειναι πιο καλήτεροι απο εσένα, διότι εαν κάποτε χρειαστής βοήθεια να μπορέσουν να σε βοηθήσουν.
2ον. Εκεί που αποθέτεις δεν γυρίζεις να μυρίζεσαι.
Βλέπωντας το Δήμο να αναλύει την κατάσταση στην Κύπρο που δημιούργησαν οι φίλοι Τούρκοι λέγωντας το πως Ρώσοι και Εγγλέζοι προσποιήθηκαν να βοηθήσουν τους Κύπριους απο τον φίλο και αφέντη Ερντογάν κλπ. κλπ. Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ή ιδέα του Δήμου , στο οτι θα πρέπει να βοηθήση και το Ισραηλ. Το Ισραηλ Ε !!!!!
Προσπαθούσα να τα ξεχάσω ολα αυτά αλλά δεν μπορούσα και το μυαλό μου γύριζε πίσω. Συγκεκριμένα πίσω τότε που ο αφέντης εστελνε << αυτός καλά εκανε >> βοήθεια στους ομοθρήσκους του Παλαιστίνιους. Και ποιοί ηταν οι πιό φανατικοί υποστηρικτές του αφέντη που τον ακολούθησαν ? Ελληνες και Κύπριοι. !!!! Ακόμα δεν εχω καταλάβη τι γαϊδούρια γυρεύαμε εμείς οι Ελληνες και Κύπριοι με τους Τούρκους.
Δήμο δεν θυμάμαι τι υποστήριζες τότε αλλά θα ήθελα να βγάλης απο το αρχείο του σταθμού τα σχόλια και τις δηλώσεις που έκανες να τα ξαναδούμε.
Σύγουρα θα δυσαρεστήσω κάποιους. Οπως αυτόν με το pony tail ή αυτό το Re pussy . Αλλά Ε ! για τους προδότες υπάρχουν και χειρότερα.
Και το τελευταίο Δήμο καλό ειναι να θημώμαστε και τις συμβουλές της γιαγιάς μου που έλεγε ο -- Τούρκος φίλος δεν πιάνεται. !!!!!!
Ω να μην ξεχάσω Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή την ερχόμενη εβδομάδα ---- και στους υπόλοιπους Δήμους και Δήμητρες που θα διαβάσουν my comments .....

Peter Triantafyllos Toronto
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη