1 Οκτ 2014

Κρασάκι με δημοσιογράφους ήπιε σήμερα ο Καράογλου

Κρασί με δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ της Θεσσαλονίκης ήπιε σήμερα ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου. 





Η μάζωξη έγινε με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνει ο βουλευτής την Κυριακή για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είναι αντάρτης και δεν θέλει να καπελώσει κανέναν και η παρουσία του Βαγγέλη Μωυσή και της Άννας Ευθυμίου στην συνάντηση το επιβεβαιώνουν. 







Ο Θεόδωρος Καράογλου μάλιστα είπε πως κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην εκδήλωση και πως βγήκαν και φωτογραφία με την πρόσκληση, φωτογραφία που έστειλε και το γραφείο τύπου της περιφέρειας. Ο περιφερειάρχης σύμφωνα με τον πρώην υπουργό είπε πως θα το σκεφτεί. Στην ανακοίνωσή του πάντως ο περιφερειάρχης δεν αναφέρει τίποτα σχετικά. 





Παρόντες στη συνάντηση ήταν μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι Αντώνης Οραήλογλου, Σταύρος Οραήλογλου, Χρήστος Νικολαΐδης, Βαγγέλης Στολάκης, Δημήτρης Συρμάτσης, Ίων-Νικόλαος Τσώχος, Βαγγέλης Πλάκας, Τάσος Τασιούλας κ.α. (να με συγχωρήσουν οι αγαπητοί συνάδελφοι που παραλείπω). 









Δείτε βίντεο από τη συνάντηση:




Κατερίνα Νικολάου
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη