30 Σεπ 2014

Οργανωμένο σχέδιο εναντίον του Ολυμπιακού, διαιτησία που τον αδικεί και επίορκοι δικαστές

Μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς έκανε παράπονα για την διαιτησία και μίλησε για οργανωμένο σχέδιο κατά των «ερυθρολεύκων». Συγκεκριμένα....
μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Είναι η πέμπτη σερί αγωνιστική κατά την οποία αλλάζουν οι κανονισμοί σε βάρος του Ολυμπιακού. Δεν είναι ότι είδαμε παίκτη να χτυπάει με τα δύο πόδια παίκτη μας και όχι να μην αποβάλλεται αλλά να μην κερδίζουμε φάουλ. Είναι σαφές ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο. Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο για να σταματήσει τον Ολυμπιακό, αλλά να είναι σίγουροι πως αυτή η ομάδα δεν σταματιέται. Δεν σταματιέται, ούτε από κακούς διαιτητές ή διαιτητές που εν πάση η περιπτώσει έρχονται για να μην δώσουν τέτοια φάουλ.

Αυτή η ομάδα δεν σταματιέται ούτε από αλήτες οι οποίοι μπορεί να γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν στα ΜΜΕ. Αυτή η ομάδα δεν σταματιέται ούτε από επίορκους δικαστικούς, ούτε από κανέναν. Αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς. Εμείς, λοιπόν, σε αυτή την μέρα που κάποιοι θα γελάνε με όλους αυτούς που έλεγαν τόσο καιρό ότι ο Ολυμπιακός με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που δίνει σε άλλες ομάδες, ελέγχει το πρωτάθλημα. Σήμερα, λοιπόν, πρέπει να γελάνε με σκόρερ τον Καραμάνο. Εμείς συνεχίζουμε και το μόνο που κάνουμε είναι να κλείνουμε τα μάτια μας τώρα και να βλέπουμε, από το επόμενο κιόλας λεπτό, μόνο την Μάλμε και τίποτα άλλο. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα επιπέδου του Champions League και εκεί θα παραμείνει. Να είναι σίγουροι όλοι».


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη