31 Αυγ 2014

Λαμπρά εγκαίνια

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου «Άρης και Λίλλιαν Βουδούρη» το Σάββατο 30 Αυγούστου στη Σιάτιστα!



Ένα κτήριο κόσμημα σύγχρονο που θα φιλοξενεί συνέδρια πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, και θα είναι η έδρα όλων των πολιτιστικών ομάδων του Δήμου Βοΐου!
Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον πρόεδρο του ιδρύματος Γιάννη Παλαιοκρασά, ενώ παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου, ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο αντιπερειφερειάρχης Βασίλης Πάτρας, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής, Γ. Καραΐτσης, δημοτικοί, τοπικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος. Χαιρετισμούς απεύθυναν η Δήμαρχος Βοΐου Π. Ορφανίδου, ο νέος Δήμαρχος Δ. Λαμπρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Σιάτιστας Σπύρος Γκόγκος, η πρώην αντιδήμαρχος Δέσποινα Τέρτη, ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης παλαιοκρασάς πρόεδρος του ιδρύματος.
Η Δήμαρχος μάλιστα απένειμε τιμητική πλακέτα στον κύριο Παλαιοκρασά για τη συνεισφορά του στην ολοκλήρωση του έργου! H τελετή τωνεγκαινίων ολοκληρώθηκε με την παρουσία της χορωδίας Σιάτιστας, και του νεανικού συγκροτήματος BLACK ROADS.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη