19 Αυγ 2014

Δεν ψηφίζουμε το "αντιρατσιστικό" αν δεν μπει ξεκάθαρα το Ολοκαύτωμα των Ποντίων

Αυτό ξεκαθαρίζουν 38 βουλευτές της Ν.Δ. (οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρονται μόνο για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, δεν δίνουν δεκάρα για αυτές των Ελλήνων) στον Πρωθυπουργό. Δείτε την επιστολή:




δείτε και:






Όταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης μάλωνε τα κόμματα γιατί δεν ανέφεραν τη γενοκτονία των ποντίων


Προλαβαίνουμε "φτηνά" σχόλια -απόρροια του γενικότερου αρνητισμού που υπάρχει- του τύπου "έλα μωρέ, οι κόκορες μόλις ζοριστούν θα ψηφίσουν ΝΑΙ, τι θα κάνουν" και ακόμη πιό χαζά όπως "έλα μωρέ αυτοί που ψηφίζουν ναι σε όλα..." κλπ και λέμε:

και οι βουλευτές είναι άνθρωποι που έχουν ανάγκες, μεταξύ αυτών και οικονομικές. Δεν είναι καθόλου εύκολο να λένε "όχι" για κάθε θέμα, όπως λένε οι πολίτες. Δεν θα υπήρχε έτσι κυβέρνηση που να άντεχε περισσότερο από δύο ημέρες! 

Κάποιοι λοιπόν σηκώνουν -όσο μπορούν, δεν είναι εύκολο- το ανάστημά τους. Αντί να τους απαξιώνουμε κι αυτούς, μέσα στο γενικό αρνητισμό του "όλοι είναι λαμόγια, τα παίρνουν, τα παίρνετε κι εσείς" και τα λοιπά που ακούμε συχνά, ας πρωτοτυπήσουμε ως πολίτες: ας στηρίξουμε τους βουλευτές που τολμούν έστω και με δειλά βήματα να γίνουν δυσάρεστοι σε ένα πανίσχυρο σύστημα εξουσίας που είναι πολύ πάνω και πέρα από τις δυνάμεις τους. Κατόπιν, αν τους στηρίξουμε στη δύσκολη επιλογή τους, θα τους κρίνουμε την ώρα της ψηφοφορίας, όπου θα μετρήσουμε τα κότσια του ξανά. Μέχρι τότε οι άνθρωποι θέλουν τη στήριξή μας, για να περάσει αυτό το δίκαιο αίτημα, που δεν είναι καθόλου εύκολο -σας διαβεβαιώνουμε- στη Βουλή. 

Στηρίξτε ΔΗΜΟΣΙΑ όσους βουλευτές, από 

οποιοδήποτε κόμμα, τολμούν να χαλάσουν το 

κέφι της "παγκοσμιοποίησης" και να μιλούν 

για "γενοκτονία των ποντίων"



Σας ξαναδιαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε. Εμείς ως σχολιαστές, μπορεί να λέμε με άνεση "να αναγνωσριστεί η γενοκτονία, αλλιώς θα φάτε ξύλο", αλλά όταν αυτό το κάνει βουλευτής, το σύστημα τον πετάει έξω. Αν αντιθέτως, λειτουργήσει υπέρ του να μην μπει, το σύστημα τον παίζει κάθε μέρα στα κανάλια, τον προωθεί, τον επιδοτεί.

Στηρίξτε ΕΜΠΡΑΚΤΑ όσους τολμούν να μιλούν για τη γενοκτονία, αλλιώς, θα είμαστε συνυπεύθυνοι μιας τεράστιας ηθικής και εθνικής ήττας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη