20 Αυγ 2014

18χρονοι οι εκτελεστές της Μάνης

οι εκτελεστές, τους ανάγκασαν να γονατίσουν και από κοντά άρχισαν να τους πυροβολούν με πιστόλι από απόσταση σχεδόν εξ’ επαφής.
Το πρώτο σοκ είναι το γεγονός της διπλής ανθρωποκτονίας και ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Το..
δεύτερο προέρχεται από την αποκάλυψη ότι δύο 18χρονοι, οργάνωσαν και εκτέλεσαν ένα τόσο ανατριχιαστικό διπλό έγκλημα, που όλα του τα στοιχεία, παρέπεμπαν σε μαφιόζικη ενέργεια.

Και πραγματικά όλα όσα αποκαλύπτονται εδώ και λίγη ώρα προκαλούν τρόμο, για το γεγονός και μόνο, επαναλαμβάνουμε ότι όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό θανάτου στήθηκε από δύο πριν από λίγο καιρό αμούστακα και ανήλικα παιδιά.

Τα ατού στα χέρια της αστυνομίας ήταν δύο. Κάποια δελτία παραγγελίας φαρμακευτικών σκευασμάτων που διακινούνται στα γυμναστήρια και το δεύτερο από μαρτυρικές καταθέσεις νεαρών που συχνάζουν στα γυμναστήρια της πόλης και είπαν στους αστυνομικούς, ότι μεταξύ του 26χρονου Καλαματιανού σύμβουλου διατροφής και δύο συγκεκριμένων νεαρών, υπήρξαν διαφορές και διαπληκτισμοί για μια παραγγελία.

Η παραγγελία είχε δοθεί, τα χρήματα είχαν δοθεί, όμως τα σκευάσματα –πιθανότατα μεγάλη ποσότητα αναβολικών- δεν είχαν δοθεί.

Οι αστυνομικοί μετά από αυτό αναζήτησαν τους δύο νεαρούς, εντόπισαν τον έναν τον οποίο προσήγαγαν στο αστυνομικό μέγαρο της Καλαμάτας κ αυτός φέρεται να ομολόγησε.

Ήδη, οι πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι υπέδειξε το σημείο που αφέθηκε η μηχανή των δύο θυμάτων και αυτή την ώρα τους μεταφέρει στο σημείο που έγινε το μακελειό. Εκεί που βασάνισαν και στη συνέχεια δολοφόνησαν με τεχνοτροπία μαφιόζων τους δύο παλαιστές.

Ας δούμε όμως μέχρι να φτάσουμε εδώ, ποια ήταν τα στοιχεία και που αυτά οδηγούσαν την αστυνομική έρευνα, καθώς όλα έδειχναν ένα καλομελετημένο μαφιόζικο διπλό έγκλημα. Τα τραγικά θύματα, πρώτα κακοποιήθηκαν μέχρι να εκμηδενιστεί η όποια ικμάδα αντίδρασης διέθεταν ζωντανή και στη συνέχεια υποβλήθηκαν στο μαρτύριο της θυσίας. Όπως φαίνεται, οι εκτελεστές, τους ανάγκασαν να γονατίσουν και από κοντά άρχισαν να τους πυροβολούν με πιστόλι από απόσταση σχεδόν εξ’ επαφής.

Αυτή η αποκρουστική μορφή δολοφονίας, δείχνει στους αστυνομικούς πως οι δράστες ήθελαν να τους κάνουν «παράδειγμα», όπως αποκαλείται στη γλώσσα του υπόκοσμου η δολοφονία που εξυπηρετεί και τη σκοπιμότητα του παραδειγματισμού προς σύντροφους ή επίδοξους μιμητές.

Τα δύο τραγικά θύματα της δολοφονίας, δεν είχαν ποτέ φάκελο στην αστυνομία. Ο μόνος φάκελος που άνοιξε και τους αφορούσε, ήταν αυτός με τις δηλώσεις της εξαφάνισης τους.

bloko.gr

.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη