29 Ιουλ 2014

"METΡΟ πριν το 2020 δεν θα δούμε"

Επιμένει το σωματείο. "Ό,τι και να λένε η κοινοπραξία και οι πολιτικοί υπεύθυνοι" τονίζουν.



Επιμένουν να διαψεύδουν την κοινοπραξία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ οι εργαζόμενοι στα έργα. Σήμερα σε συνέντευξη τύπου με αφορμή της αρχαιρεσίες του σωματείου οι εκπτόσωποι των εργαζομένων κατέστησαν σαφές πως τα σχέδια για ΜΕΤΡΟ μέχρι το 2018 είναι εντελώς ανεδαφικά. 

"Ας μην τα ρίχνουν όλα στη Βενιζέλου", είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Χάρης Κυπριανίδης.  "Υπάρχουν προβλήματα πολιτικού μηχανικού, απαλλοτριώσεων, αρχαιολογικά και οικονομικά" τόνισε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως απαιτούνται 18 μήνες δοκιμαστικών χρήσεων για να λειτουργήσει. Σχετικά με τις δηλώσεις της κοινοπραξίας και του ΓΓ του Υπουργείου Υποδομών πως αν χρειαστεί θα καταργηθεί ο σταθμός της Βενιζέλου, ο κ. Κυπριανίδης είπε, επιβεβαιώνοντας το TAXALIA, πως λίγους μήνες πριν έλεγαν πως δεν γίνεται ΜΕΤΡΟ χωρίς τον σταθμό της Βενιζέλου. 


Όπως τόνισε ο γραμματέας του σωματείου, Θανάσης Παππάς, μόνο η νέα αναβολή της συζήτησης για την υπόθεση των αρχαίων του σταθμού της Βενιζέλου πάει το έργο 40 μέρες πίσω ενώ εκκρεμούν και ζητήματα χρηματοδότησης που πρέπει να περάσουν από το Ελεγκτικό Συνέδριο! Μάλιστα όπως είπε τα χρήματα που έχουν προϋπολογιστεί για τις επεκτάσεις δεν επαρκούν.


ΚΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη