28 Ιουλ 2014

Η άποψη της Ραχήλ Μακρή για τον ορισμό Αβραμόπουλου ως Επιτρόπου

"Ο κ. Αβραμόπουλος έχοντας προϋπηρεσία στα πράσινα κάγκελα ...."
Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για...
την επιλογή του νέου Ευρωπαίου Επίτροπου από τον Πρωθυπουργό της Χώρας μας:


Ραχήλ Μακρή: «Ο κ. Αβραμόπουλος έχοντας προϋπηρεσία στα πράσινα κάγκελα εξασφάλισε την συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της γερμανικής Καγκελαρίας για την τοποθέτηση του στην θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου»

Οι εντολές Σαμαρά στέλνουν τον “καγκελάριο” της Αθήνας στην μεγάλη πλατεία των Βρυξελών στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της Ένωσης. Την ώρα που η ανθρωπιστική κρίση στον Ευρωπαϊκό Νότο δημιουργείται και κορυφώνεται από την Μερκελική ηγεμονία, η οποία αντικατέστησε την επιταγή της αλληλεγγύης με την ουτοπία της ομοσπονδοποίησης, επιβάλλεται η ανάδειξη προσώπων με επιδόσεις σε τομείς πέραν των δημοσίων σχέσεων και του φιλικού χτυπήματος στην πλάτη. Η επιλογή της απραξίας για την αποφυγή της αποτυχίας δεν μπορεί να αποτελέσει οδηγό για ανθρώπους, που θα κληθούν να λάβουν λεπτές πολιτικές αποφάσεις για τις ζωές όλων μας.
Είναι ολοφάνερο ότι η λήψη της απόφασης από τον κ. Σαμαρά πραγματοποιήθηκε με καθαρά κριτήρια κομματικού εφησυχασμού και τακτικής ισορροπιών σε μια κυβέρνηση που μέρα με η μέρα παραδέχεται τις αποτυχίες της. Ευελπιστούμε ο κ. Αβραμόπουλος να αποδειχθεί πιο αποτελεσματικός ως Ευρωπαίος Επίτροπος από ότι ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθώς κατά την θητεία του αρνιόταν να απαντήσει σε σημαντικές ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου και λάμβανε αποφάσεις για την αφαίρεση της Ελληνικής σημαίας από τα μπράτσα των στρατιωτικών της Χώρας μας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη