30 Απρ 2012

Έλα, πες την αλήθεια !


Και βέβαια λάδωσε τ' αντεράκι του ο κόσμος με το ΠΑΣΟΚ !

αλλά ποιός κόσμος; όλοι; όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι ή μήπως μόνο όσοι διορίστηκαν από την κλαδική;
Το θέμα της ημέρας είναι δίχως άλλο, η ειλικρινέστατη δήλωση του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ότι "το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς, ο λαός που λάδωσε τ' αντεράκι του με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου" (αλλά ο Γιώργος, το ...ξελάδωσε μια και καλή)

Το γεγονός σχολιάζει ο ...πρώην σοσιαλιστής αρθρογράφος μας:

Fun του Γκιουλέκα ο Γκλέτσος

Ο Κώστας Γκιουλέκας, είχε σήμερα την προεκλογική του ομιλία, η οποία ήταν επιτυχημένη και ικανοποίησε το επιτελείο του πρώτου σε ψήφους βουλευτή της ΝΔ.
Στην πρώτη γραμμή, ανάμεσα στην (πανευτυχή) Αλεξάνδρα Γωγούση και τον Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, καθόταν ο ...κομμουνιστής Απόστολος Γκλέτσος.
Ε, αυτά που είχε να πεί η Αλέκα, λίγο παρακάτω, στην πλατεία Αριστοτέλους, τα έχει ακούσει εκατό φορές. Έτσι προτίμησε τον Κώστα απ΄τη συντρόφισσα Αλέκα. Δείτε φωτογραφίες:

Μπουτάρης: "Το ΚΚΕ μου φέρνει ναυτία", Ζαριανόπουλος:"λες βλακείες"

Τι θα ήταν το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, χωρίς Μπουτάρη (ΠΑΣΟΚ) και Ζαριανόπουλο (ΚΚΕ); Ντοματοσαλάτα χωρίς ντομάτα!
Ως «ανήθικη» και «παράνομη» χαρακτήρισε σήμερα μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γιάννης Μπουτάρης την απόφαση....

Βιώσιμη Κινητικότητα και Οικονομική Κρίση

Γράφει ο Κώστας Τερζόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης - Οικολόγοι Πράσινοι

Σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης, η βιώσιμη κινητικότητα φαντάζει για άλλη μια φορά πολυτέλεια. Πρακτικά δεν έχει αλλάξει τίποτα από το παρελθόν, μιας και πότε δεν υπήρχαν χρήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Οι λόγοι είναι βασικά δύο:

Απάντηση σε απορία ενός αναγνώστη από άλλον αναγνώστη για τα τζίπ

Σας στέλνω την παρακάτω επιστολή σαν βοήθεια και απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε ο αναγνώστης σας στην ανάρτηση http://taxalia.blogspot.com/2012/04/blog-post_5812.html με θέμα: Απορία αναγνώστη.

Η «σούπερ» σελήνη της 6ης Μαϊου (ημέρας εκλογών) και η κινδυνολογία της καταστροφής!

Σε φυσικές καταστροφές και κοινωνικές εξεγέρσεις, μπορεί να οδηγήσει η 6η Μαϊου, δηλαδή η ημέρα των εκλογών, λόγω «σούπερ» Σελήνης και πανσελήνου! 
Το φαινόμενο αυτό, που θα εκδηλωθεί το βράδυ των εκλογών θεωρείται από τα πιο ισχυρά των τελευταίων ετών, σύμφωνα με τον..

Ατυχία για τη Ντόρα Μπακογιάννη

Σε μια πολύ κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για την κ.Μπακογιάννη, μάθαμε ότι αντιμετωπίζει το ανθρώπινο πρόβλημα της επιδείνωσης της υγείας του ιερότερου για κάθε άνθρωπο προσώπου:

Ιερόδουλες με AIDS: Ξέρετε τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη;

Ανοικτή επιστολή: Κάτοικοι οδού Γιαννιτσών Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης και των πέριξ αυτών οδών
Κύριοι υπουργοί :

VIDEO: Η νεολαία μιλάει για την Ελλάδα της κρίσης

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούγονται συνέχεια οι φωνές των πολιτικών που υπόσχονται με τον ίδιο γνωστό τρόπο στον ελληνικό λαό για μια καλύτερη Ελλάδα μιας και στα λόγια τα πάνε καλά.

Έλεος με τα προεκλογικά φυλλάδια, μη βρωμίζετε άλλο τη Θεσσαλονίκη

Χαμός σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο από κόσμο, λόγω καλοκαιρίας προφανώς.
Κάθε 10 μέτρα και μια κοπελίτσα να μοιράζει διαφημιστικά πολιτικών. Η φιλική μου συμβουλή...

ΚΚΕ: Η πλατεία ήταν γεμάτη

Τρίβουν τα χέρια τους στο ΚΚΕ από την επιτυχία της αποψινής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη. 
Την ώρα που οι "μεγάλοι" συγκεντρώνουν με το ζόρι 500-1.000 άτομα, το ΚΚΕ έκανε επίδειξη δύναμης (για τα δεδομένα του 2012). Είχε πάρα πολύ κόσμο και χωρίς σκηνοθετικά εφέ. Και κόσμο με παλμό και ενθουσιασμό. Το ΄χουν το...

Συνέντευξη με τον Μάρκο Μπόλαρη

Κύριε Μπόλαρη, γιατί οι ψηφοφόροι να εμπιστευθούν εκ νέου το κόμμα που είναι εν πολλοίς υπεύθυνο για την σημερινή κατάσταση;

Βρεθήκαμε σε μια περιδίνησης εξ αιτίας της χρεοκοπίας ενός αναπτυξιακού και διοικητικού μοντέλου με το οποίο πορευθήκαμε μεταπολεμικά. Τα χαρακτηριστικά του είναι εμφανή: Αλλοίωση βασικών αρχών διοίκησης και κοινωνικών αξιών. Υποταγή στη λογική του άνομου συμφέροντος και της ευνοιοκρατίας. Προνόμια ισχυρών ομάδων που...

Το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Aνοικτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 3 Μαϊου 2012 στις 20:00 στο ξενοδοχείο Macedonia Palace, με θέμα:  «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Αυτοδύναμη Ελλάδα»

Ο κασκαντέρ ψηφοφόρος

Και ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι υποψήφιος


δείτε το βίντεο, που αλιεύσαμε στο youtube:

Άδωνις Γεωργιάδης για Κ. Καραμανλή και "Λούη" Καμμένο... όπως λέει (βίντεο)

Δεν λέει να τελειώσει η κόντρα Άδωνι-Πάνου. Ο Άδωνις επιμένει να του αντιπαρατεθεί κάποιος από τους ΑΝΕΛ, ενώ ο Πάνος επιμένει να μην μιλάει μαζί του. Μάλιστα μετά το χθεσινό φάουλ του Καμμένου στον Αυτιά, όπου φάνηκε να φυγομαχεί, ο Άδωνις έχει αέρα στο πανιά του. Δείτε τη σημερινή συνέχεια από την πλευρά του Άδωνι:

Περιορισμένα δρομολόγια αύριο από τον ΟΑΣΘ

Θα απεργήσει στα πλαίσια της εργατικής πρωτομαγιάς και ο ΟΑΣΘ, με συνέπεια να κινούνται μόνο τα λεωφορεία ασφαλείας όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Επικίνδυνος αμίαντος στο στρατόπεδο Καρατάσου

Καταγγελία του Υποψήφιου Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης των Οικολόγων Πράσινων, Οδυσσέα Χιλιτίδη
Μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για τη δημόσια υγεία επικρατεί στο..

Με σώσατε, συγγνώμη ψιθυρίσατε, την ψήφο μου τί τη θέλετε;

Δυο χρόνια με έσωζαν οι μεν με το Μνημόνιο Ι, οι μεν και οι δε με το Μνημόνιο ΙΙ.
Το ΠΑΣΟΚ, ως πρωτεργάτης, μου ζήτησε και συγγνώμη βλέποντας την οδύνη και την απόγνωση που μου έχει προκαλέσει [γιατρό που να ζητάει συγγνώμη από ασθενή, επειδή τον έσωσε..

Απορία αναγνώστη

Αγαπητοί φίλοι
μπορεί κάποιος φίλος υποψήφιος βουλευτής να μας εξηγήσει προεκλογικά, μια απ´τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχουμε, απο που προέρχονται όλα αυτά τα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτοκίνητα/τζιπ με ..

H Χρυσή Αυγή διαψεύδει τα περί "ροζ ξενοδοχείου"

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε...

Μπράβο στη Λούκα Κατσέλη

Δεν θα κάνω προπαγάνδα υπέρ της Λούκα Κατσέλη και ούτε θα προσπαθήσω να πείσω κάποιον να την ψηφήσει ή όχι.
Όμως είμαι υποχρεωμένος για λόγους ρεαλισμού να αναφερθώ σε δύο περιπτώσεις, που έχουν σχέση με την Λούκα Κατσέλη και το κόμμα που εκπροσωπεί.

"Όχι" στους Ρώσους Παρατηρητές από την κυβέρνηση των εντολοδόχων!

Επιβεβαιώνοντας πλήρως την ορθότητα της απόφασης του Πατριωτικού Μετώπου, «να μην συμμετέχει στην αθλιότητα των στημένων εκλογών», η κυβέρνηση των εντολοδόχων, απάντησε αρνητικά στο αίτημα διαπίστευσης Ρώσων Παρατηρητών, στις εκλογές της Κυριακής.

Πολιτικές Θέσεις της Παρατάξεως "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

H “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” είναι η Παράταξη όλων των Ελλήνων που αγωνίζονται για την Πίστη και την Πατρίδα. Αν στραφούμε στον πολιτισμό των Δυτικοευρωπαίων, θα δούμε ότι πέραν της αναμφισβήτητης τεχνολογικής προόδου, είναι πολιτισμός ανθρώπων που παραχάραξαν τον..

Με τους άστεγους γιατί δεν το κάνατε αυτό;

Γράφει αναγνώστης:
Εδώ και μερικές ημέρες είμαστε θεατές της προεκλογικής υπερπροσπάθειας Χρυσοχοίδη να παρουσιάσει πως το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά έγινε ευαίσθητο και νοιάζεται τα πρόβληματα του κόσμου. Γι αυτό τον λόγο άρπαξε τα λυόμενα που είναι για τους σεισμόπληκτους να τα χρησιμοποιήσει..

Το κόμμα το φραπέ είναι πραγματικότητα!

Οι Θεσσαλονικείς ανέκαθεν είχαν διάθεση για χιούμορ και τις περισσότερες φορές, αυτό είναι πολύ εύστοχο.
Μια παρέα από τη συμπρωτεύουσα, αποφάσισε να ιδρύσει το κόμμα του φραπέ.
Έτσι, έφτιαξαν το καταστατικό για το Μ.Μ.Σ.ΤΑ (Μιμήσου Τα), το οποίο προβλέπει:

ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα από την ΕΡΤ-3!

Η πράσινη ΕΡΤ-3 συναγωνίζεται στην προπαγάνδα με τον "Αγγελιοφόρο". Έβλεπα πριν από λίγο το απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων με τον κ. Αρβανιτίδη και διαπίστωσα ότι για τον μεν Βαγγέλη Βενιζέλο έδειξαν τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης για τον δε Α. Σαμαρά, μία στεγνή δήλωση του, που έκανε το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη!
Η συνταγή είναι γνωστή: βάζουμε πλάνα συγκέντρωσης για τους δικούς μας ώστε να τους ενθουσιάσουμε και...

Γιατί να μην δουλέψουν δωρεάν;

Καυγά σηκώνουν οι εργαζόμενοι στους δήμους γιατί θα πληρωθούν λίγα χρήματα για την εργασία τους την ημέρα των εκλογών!
Το βρίσκω εξοργιστικό! Γιατί δηλαδή να μην κάτσουν να δουλέψουν οι δημοτικοί υπάλληλοι μία μέρα έτσι δωρεάν; Κι ας ανταμηφθούν από την υπηρεσία τους με 1-2 ρεπό!
Στην εποχή που ζούμε, με το ένα εκατομμύριο ανέργους, να θέλουν κάποιοι έξτρα αμοιβή για να...

Για την ομιλία Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

"Δεν ντρέπεσαι καθόλου"; ρώτησα την κοπέλα που στεκότανε στην είσοδο του λιμανιού και μοίραζε φυλλάδια "νέων", "διαφορετικών", "έντιμων" υποψηφίων βουλευτών του πασόκ.
Ηταν μια όμορφη ξανθιά κοπέλα γύρω στα είκοσι.
Με κοίταξε...

"Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο κράτος"

Στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «Μέριμνα Ζωής», του δήμου Παύλου Μελά, παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης

O Ανδρέας ο άνεργος τα είπε όλα

Παιδιά ντροπή! Μιλάει ο αρχηγός και εσείς κάνετε χαβαλέ;

Πολύ καλά έκανε το ΠΑΣΟΚ και ονόμασε "ανοιχτή" τη συγκέντρωσή του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί ήταν όντως ανοιχτή! Έμπαζε από παντού!!!

Εκατοντάδες φωτογραφίες, όπως η διπλανή κυκλοφορούν από χθες στο Διαδίκτυο για να αποδείξουν την τεράστια...

Θα ψηφίσω πειρατές γιατί...


...Γιατί.... αφού ΟΛΑ τα αποφαζίζει η τρόικα, τουλάχιστον ας μείνει η απρόσκοπτη πρόσβαση στη γνώση και στην άποψη... (internet, blogs...)
Είναι το μόνο που μας έμεινε...

Δείτε λοιπόν πως ένα τραγουδάκι του Ζαμπέτα που έψαχνα, αποτελεί (ήδη!) θέμα πνευματικών δικαιωμάτων! Που να περάσουν τα ACTA και λοιπά κόλπα της ΝΤΠ…!!!
Δείτε την εικόνα η οποία είναι 100% αληθινή!

Δήλωση του Δημήτρη Τσάμη

Με την ευκαιρία της μεγάλης συγκέντρωσης για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Έχει λεφτά ο Ιβάν Σαββίδης;

Ο Ιβάν Σαββίδης, είναι πιό γνωστός από την ενασχόλησή του με το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού. Ακόμη γνωστότερος, ως "ο Έλληνας βουλευτής στη Ρωσική Δούμα". Τα τελευταία χρόνια απασχολεί και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς...

"Κλείδωσε" το "3" μπροστά στο ποσοστό της ΝΔ;

Σύμφωνα με όσα λένε στη ΝΔ
Ποσοστό 30% plus έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ, σύμφωνα με τις "κρυφές" δημοσκοπήσεις της Συγγρού, που μελετούν τα στελέχη τους αλλά για ευνόητους λόγους, τις κρατούν μυστικές.
λέει non-paper της ΝΔ, το οποίο φυσικά και αμφισβητούμε ως bloggers. Ο καθένας λέει τα δικά του, μην εμπιστεύεστε κανεναν παρά μόνο την κρίση σας.

Με τους νοσταλγούς της κρατικοδίαιτης πολιτικής...

Με την ευκαιρία της μεγάλης συγκέντρωσης για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ένοπλες Δυνάμεις εγγυητές εθνικής κυριαρχίας


Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα λόγω της μακροχρόνιας έλλειψης δημοσιονομικής πειθαρχίας, αλλά κυρίως λόγω των λανθασμένων επιλογών των ασυντόνιστων ενεργειών της τελευταίας θητείας του ΠΑΣΟΚ και των προσταγών της τρόικας έχουν διαμορφώσει ένα πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα τοπίο. Η κατάσταση

Παραιτείται ο Μαρινάκης από την προεδρία του Ολυμπιακού

Ο Σάββας Θεοδωρίδης θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης υλοποιήσει την απόφασή του να εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο.
Ο Μαρινάκης έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του να ...

Άλλη μια επιχείρηση-σκούπα στη Ροτόντα

Επιχείρηση- σκούπα αυτή την ώρα στη Ροτόντα. Μικτό κλιμάκιο με άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και δημοτικούς αστυνομικούς επιχειρεί αυτή την ώρα προκειμένου να απομακρύνει παράνομους μικροπωλητές από την πλατεία της Ροτόντας.

Προφυλακίστηκε η ιερόδουλη με το AIDS

Την προφυλάκιση της 22χρονης οροθετικής ιερόδουλης που αναστάτωσε την Αθήνα, αποφάσισε μετά την απολογία της ο 13ος τακτικός ανακριτής.

Τους σάπισε στο ξύλο η Κατσέλη ! (video)

'Ελαμψε η προσωπικότητα της Κατσέλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα. Με τη σοβαρότητα, που της προσδίδει το διεθνές κύρος της, απομυθοποίησε την αλαζονική ανοησία… Εξευτέλισε τα γιουσουφάκια της...

Απεβίωσε ο πατέρας του Ισραηλινού Πρωθυπουργού

Απεβίωσε σε ηλικία 102 ετών ο καθηγητής Πανεπιστημίου Benzion Netanyahu, πατέρας του Ισραηλινού Πρωθυπουργού.

Τι πιστεύει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το debate;

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη μη διεξαγωγή ντιμπέιτ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"ΚΟΥΠΑΤΟΙ" ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (1997) ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Είχαμε γράψει σε παλαιότερο δημοσίευμά μας ότι ΑΡΗΣ στη Θεσσαλονίκη επενδύει στις ακαδημίες του. Η "επένδυση" αυτή απέδωσε τα αποτελέσματά της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Οι νέοι του ΑΡΗ κέρδισαν με 4-2 στο μικρό τελικό (28/4/2012) τον...

Τελειώνει το Μάϊο το θέμα του επενδυτή στον ΠΑΟΚ

Σαββίδης ή Καμπάνης; Καμπάνης ή Σαββίδης; 
Εντός του Μαϊου θα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το θέμα του υποψήφιου επενδυτή στον ΠΑΟΚ. Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή, θα ακολουθήσουν συζητήσεις και με τη συμμετοχή του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της επένδυσης στην ΠΑΕ θα αρχίσει στις...

Στο εδώλιο σήμερα ο Κουρής

Στο αυτόφωρο πρόκειται να δικαστεί σήμερα ο εκδότης Γιώργος Κουρής, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για χρέη 307.000 ευρώ στο Δημόσιο. Σε βάρος του ασκήθηκε...

Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

O "αγαπούλας" πατάει Ελλάδα

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να εκτελεστεί η απόφαση της έκδοσης του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος είναι εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Έτσι, κλιμάκιο της Interpol στην ΠΓΔΜ θα παραδώσει στις...

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια...

Μας το έστειλε αναγνώστης. Τα συμπεράσματα δικά σας:

Στις 2 σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Στις 2 το μεσημέρι και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με αρκετούς υποψήφιους βουλευτές στη σύνθεσή του, οι οποίοι προφανώς θα...

Για τις εκλογές; Κάνε Simulating...

Γράφει ο Χρήστος Νικολαίδης

Οι εκλογές της Κυριακής θα αποκτήσουν, στο μυαλό και την ψυχή του κάθε Έλληνα, την πραγματική τους σημασία εάν ο καθένας από εμάς κάνει Simulating, δηλαδή προσομοίωση. Ελάτε να την κάνουμε τώρα μαζί...

Ο κοντός οργώνει στην κυριολεξία το νομό ΑΧΑΙΑΣ

...δεν του ξεφεύγει κάνεις και πουθενά! Αναγνώστης μας έλεγε ότι σ αυτές τις εκλογές ο Νικολοπουλος τρέχει σαν τον Βέγγο... έχει οργώσει κυριολεκτικά την Αχαΐα.... και για του λόγου το αληθές..... δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Χάρης Καστανίδης στο Βελλίδειο, Τετάρτη στις 7μμ

"Για το πώς θα μπορέσουμε ως κοινωνία να βγούμε από αυτή την οικονομική περιδίνηση, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει τη δική της υπεύθυνη, αξιόπιστη αλλά ...

Ο πολιτικός οφείλει να είναι χρήσιμος και όχι αρεστός

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου και συνεχίζει σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό σκηνικό να παραμένει ρευστό. Οι ανησυχίες, για τα υπαρκτά σε όλους μας προβλήματα, παραμένουν. Ο..

Τι γίνεται με τον Αντιδήμαρχο που εκλέχθηκε με ΠΑΣΟΚ, αλλά κατεβαίνει με Κατσέλη;

Συνηθισμένο το πρόβλημα, μετά τα τόσα νέα κόμματα που προέκυψαν.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δημοσιεύουμε e-mail κατοίκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, που αναφέρονται στον Αντιδήμαρχο Νίκο Βαρσάμη, που εξελέγη με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, αλλά τώρα πολιτεύεται με την "Κοινωνική Συμφωνία". Δεν υιοθετούμε τη συλλογιστική του αποστολέα, αλλά το δημοσιεύουμε, για να το σκεφτούν αυτοί, που τους ενδιαφέρουν τέτοια θέματα:

Χώστε σύντροφοι !

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ....

...εάν δεν υπάρξει η βούληση για μία από κοινού αρμονική ανάπτυξη, είναι καλύτερα να υποχωρήσει η Ευρωζώνη στην προηγούμενη της κατάσταση, με την υιοθέτηση των εθνικών νομισμάτων – με στόχο να ξεκινήσει από την αρχή η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
του Βασίλη Βιλιάρδου

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Πές τε τα ρε σύντροφοι, πες τε τα να μαθαίνει ο κόσμος

"Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να είσαι ΠΑΣΟΚ"

Πες τα ρε σύντροφε, για να μην ξεχνιόμαστε και να σκάνε από τη ζήλεια τους οι δεξιοί:

Έχω ανέκδοτο: Πώς ο Θεός έδωσε τις Δέκα Εντολές στους Εβραίους!

Πρώτα ο Θεός πήγε τις εντολές στους Έλληνες! Έχω να σας δώσω τις 'δέκα εντολές' τους είπε.
Ωραία, απάντησαν εκείνοι, πήγαινε φέρε  τότε ένα χαρτόσημο, ένα μεγαρόσημο, ένα βιογραφικό, εκκαθαριστικό εφορίας και...Τρόμαξε ο Θεός με τη γραφειοκρατία κι έφυγε τρέχοντας! Μετά πήγε στους Γερμανούς και τους είπε:

Σήμερα Δευτέρα στην Αριστοτέλους η Παπαρήγα

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δεν παραχωρεί άδεια σε κανένα κόμμα για την Πλατεία Αριστοτέλους, το ΚΚΕ κάνει πράξη την "ανυπακοή" και διοργανώνει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του, στην Πλατεία, απόψε Δευτέρα, το βράδυ, στις...

Διαψεύδει το ΠΑΡΟΝ ο Παπαδήμος

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα και για την αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνεται ότι:

Όποιος χλευάζει τον Βενιζέλο ας δείξει τις δικές του συγκεντρώσεις

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες και δηκτικά σχόλια, για τον αριθμό των παρευρισκομένων στη χθεσινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην οποία η αλήθεια είναι ότι παρευρέθησαν περίπου 1.000 άτομα. Ίσως,...

Είμαστε άραγε λαός ηλιθίων;

του Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου
Είναι γνωστό το ρητό ότι ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Στην δική μας την περίπτωση είχαμε επί δεκαετίες ηγέτες που μας κορόιδευαν με τον χειρότερο τρόπο, έκλεβαν με άνεση και..

Η Φανή Αραμπατζή μιλάει για όλα

Η από καρδιάς συνέντευξη της Φ.Αραμπατζή στο ΔΙΚΤΥΟ, μίλησε για το χωρισμό της με το Γ. Μαγκριώτη, τον πατέρα της, τα σχέδια για την πολιτική:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε μεγάλη εκδήλωση υγειονομικών στη ΝΔ Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκαν το βράδυ της Κυριακής οι προγραμματικοί άξονες και οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία, με ομιλία του Υφυπουργού Υγείας κ. Δ.Βαρτζόπουλου.
 Η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει την πλήρη αναμόρφωση του ΕΟΠΥΥ έτσι ώστε οι ιατροί να αμείβονται ανάλογα με

Αποτελέσματα εκλογών με μια ματιά (πολύ ωραίο βίντεο)

Οι πιο καλοντυμένες βουλευτίνες...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η χώρα για την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων χρόνων και παρά τη δύσκολη περίοδο, οι κυρίες πίσω από τα έδρανα κρατούν τη θηλυκή πλευρά τους και δίνουν έναν αέρα ανανέωσης στη Βουλή.
 Μπορεί να τρέχουν όλοι μέρα και να προετοιμάζονται για τις εκλογές σε μια χρονική στιγμή που οι

Τρίμηνη παράταση καταβολής εισφορών ΙΚΑ

Δεν ισχύει η 7η Μαϊου -ευτυχώς-!
Σύμφωνα με τον νέο νόμο, (ν,4075/2012), οι ασφαλιστικές εισφορές θα έπρεπε στο εξής να καταβάλλονται στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μέχρι την 5η εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα και όχι στο τέλος του μηνός όπως ίσχυε μέχρι τώρα.
Επίσης, η προθεσμία καταβολής των εισφορών επί των ..

Aίθριος καιρός όλη την εβδομάδα

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως

Δήμος Αρριανών: Με φασιστικές μεθοδεύσεις καταργούν Ελληνικά σχολεία..

....και τα παραδίδουν στην Τουρκία!
Ο πόλεμος κατά της δημόσιας Ελληνόφωνης εκπαίδευσης στον τουρκόφωνο Καλλικράτειο δήμο Αρριανών συνεχίζεται. Στη...

Με τα likes στο facebook μένει ο Καμμένος! Ξεφουσκώνει καθημερινά….


Δεν είναι περίεργο που ο …μεγάλος ηγέτης, δεν έχει μιλήσει ούτε σε μια συγκέντρωση πουθενά στην Ελλάδα;
Δεν είναι περίεργο που κάνει όπου πάει μόνο….περιπάτους με τους υποψηφίους του;
Αλλά έτσι είναι, οι διαφημιστές και οι δημοσιογράφοι, στέκονται μόνο μπροστά στους υπολογιστές και

Διαδικτυακός καυγάς Ταχιάου- Βαλιανάτου!

Άγριος καυγάς έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο ανάμεσα στον Ταχιάο της Ντόρας και τον Βαλιανάτο του Μάνου.
Ο Θεσσαλονικιός κολλητός της Ντόρας, σε άρθρο του για το Μακεδονικό "τα χώνει" στον τ. Πρόεδρο των Ομοφυλοφίλων, που εξέφρασε τις γνωστές (σλαβικές) θέσεις του για το θέμα.
Στο καυγά μπήκε και ο Βοσκόπουλος, στο πλευρό φυσικά του δεύτερου.
Διαβάστε το άρθρο του Νίκου Ταχιάου με τίτλο...

ΣΟΚ:Χτύπημα στον Ελληνικό τουρισμό με ευθύνη Χρυσοχοΐδη, Παπουτσή και Λοβέρδου

Με νέα υγειονομική αναφορά η Αμερική βάζει σε "επιτήρηση" την Ελλάδα
«Συναγερμός» για τους λαθρομετανάστες Εϊτζ και ηπατίτιδα θερίζουν στις κεντρικές πλατείες των Αθηνών. Σοκάρουν τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και...

Η ομιλία Σαμαρά στο Ηράκλειο σήμερα

Βίντεο και ακολουθεί η ομιλία:

29 Απρ 2012

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

[" ΠΑ.ΣΟ.Κ ή Τέφρα "] 

Καταεντυπωσιασμένος από το πνεύμα και την πολιτική οξυδέρκεια του Ευάγγελου Βενιζέλου έμεινε ο ισχυρός πολιτικός άνδρας του Δήμου Σαλονίκης , ο αδούλωτος Μακεδόνας Γιάννης Μπουτάρης!
«Η ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς λόγους που έχω ακούσει στα 70 μου χρόνια».
Με τα λόγια αυτά, ...

Πάνος Καμμένος - Νίκος Θεοχάρης: Μια μακροχρόνια φιλία που έγινε συνεργασία

Η πολύχρονη φιλία του υποψηφίου βουλευτή Πιερίας Νίκου Θεοχάρη με τον Πάνο Καμμένο ήταν το αρχικό έναυσμα για την αποδοχή της πρόσκλησης από τον υποψήφιο βουλευτή Πιερίας να συμμετάσχει τον αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για μια άλλη ανεξάρτητη Ελλάδα. 

Να γιατί είναι επικίνδυνος ο Τσίπρας κύριε Καμμένο

Γιατί τέτοιος έρωτας με την αριστερά; Αυτό δε λέει κάτι:

Η δυσφήμιση της Μελίνας Μερκούρη, από το ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Κτηνοτρόφος απ΄την Κρήτη
Κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν κακεντρεχή ή υπερβολικό που θα ασχοληθώ με ένα πρόσωπο..

Ποιον Πρωθυπουργό θέλετε στο Σικάγο;

Γεμίσαμε εθνικούς τσαμπουκάδες. Περίσσεψε η γνωστή «ελληνική» ψευτομαγκιά. Όλο το έλλειμμα εθνικής αυτογνωσίας έλαμψε στα χρόνια που ακολούθησαν την προσφυγή στο ΔΝΤ.
Κανένα ίχνος αυτοκριτικής. Κανένα σχέδιο. Μόνο τσαμπουκάς. Πάντα, για ότι κακό μας συμβαίνει φταίει κάποιος ή κάτι άλλο. Μάθαμε τα αυτιά μας να θέλουν να ακούν μόνο ωραία

Μαθημα Ιστοριας . . .

Κάποτε ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Λεονίντ Μπρέζνιεφ επισκέπτεται τις ΗΠΑ.

O Μανώλης Γλέζος στην κηδεία του Εμβέρ Χότζα

O Μπουτάρης έφερε γούρι στον Βενιζέλο, πάνω από 1.000 άτομα στη συγκέντρωση

Θεαματική είσοδο έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κρατώντας ένα ..κουλούρι
Παρέα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έφτασε στην προβλήτα Α' του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Δήμαρχος έφερε γούρι στο ΠΑΣΟΚ, αφού η συγκέντρωση πήγε πολύ καλά και συγκέντρωσε πάνω από 1.000 άτομα.

Την Πέμπτη η κεντρική ομιλία Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη

στο ξενοδοχείο PORTO PALACE, στις 7 μμ

Όταν η Ελλάδα έπρεπε (και ήθελε) να πάρει μέτρα...

Οι τρεις αδελφές... δίναν ρέστα...!!!

Για αγγλομαθείς μόνο, με λίγες λέξεις τι σημαίνει IMF;

Όχι αυτό που νομίζετε....

Εσείς δεσμεύεστε.... αλλά ποιος σας πιστεύει πλέον;


Ευάγγελος Βενιζέλος «Δεσμευόμαστε, εγγυώμαστε και μπορούμε»


Δείτε τώρα ποιος άλλος (και πότε) χρησιμοποίησε τις ίδιες εκφράσεις προεκλογικά... (νομίζουμε ότι καταλάβατε ήδη ποιος!)


Το νέο βιβλίο ιστορίας και η δικαίωση του taxalia

Εδώ και μήνες σας ενημερώσαμε, ότι παρά τις κωλλυσιεργείες της κ.Διαμαντοπούλου, το βιβλίο της υποψήφιας βουλευτού της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρίας Ρεπούση θα καταργηθεί.
Ο "συνωστισμός" έγινε "διωγμός" και το Μακεδονικό ζήτημα βρήκε θέση στο νέο βιβλίο, ενώ στο προηγούμενο δεν υπήρχε ούτε λέξη. 

Βοηθήστε τον να φύγει στο χωριό του !

κλικ για μεγέθυνση
Εικόνα από την καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης.
Η οδός Δελφών, έκλεισε για 11 μήνες (που όπως καταλαβαίνεται θα γίνουν ...31 ως συνήθως), από τα έργα του μετρό, που..

Αντιδρούν στον Ηρακλή, για την αναβολή του τελικού του βόλεϊ

Δήλωση του Θεόδωρου Καράογλου, για την αναβολή της διεξαγωγής του τελικού του πρωταθλήματος της Volleyleague με απόφαση Μπιτσαξή:

36 διακεκριμένοι Ελληνες του εξωτερικού στηρίζουν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!

H 6η Μαΐου είναι καθοριστική για την Ελλάδα. Όλες οι ψευδαισθήσεις, όλες οι οφθαλμαπάτες με τις οποίες αποκοιμιζόταν το πολιτικό αισθητήριο των πολιτών έχουν σήμερα εκλείψει. Η Ελλάδα δεν ..

Η παραβολή του διασωθέντος

Είμαι ένας πτωχός πλην τίμιος ξυλουργός. Στους πελάτες μου μετακυλίω κατά νόμον τον ΦΠΑ που εφαρμόζεται στα τεχνουργήματα που πωλώ. Έλα, όμως, που οι πελάτες μου θέλουν να μειώσουν το κόστος των επίπλων που αγοράζουν από εμένα και μου ζητούν να εκδώσω τιμολόγιο ή απόδειξη για μικρότερο ποσό, ώστε να αποφύγουν μέρος της επιβάρυνσης με τον ΦΠΑ. Υποκύπτω, αφού διαφορετικά δεν θα είμαι ανταγωνιστικός, δεδομένου ότι την «εξυπηρέτηση» που..

Διευκρινίσεις από την πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Σε απάντηση των πολλών ερωτημάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά στοιχεία και το βιογραφικό των υποψηφίων της Παρατάξεώς μας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι οι υποψήφιοι της Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι άνθρωποι εργαζόμενοι, επιστήμονες, οικογενειάρχες, που δεν έχουν σαν..

Για το θέμα του Ηρακλή

Όσον αφορά το θέμα με το mail που λάβατε (http://taxalia.blogspot.com/2012/04/blog-post_1451.html) στο σχόλιό σας αναφέρετε: "από τους οπαδούς των οποίων το σύνθημα είναι όπως βλέπετε τη φωτο από το bluearena.gr το"μαύρο στους πολιτικούς"... Έχει και συνέχεια το πανό αλλά μάλλον δεν θέλετε να..

Εκδήλωση του ΟΧΙ στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7Μ.Μ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ "ΟΧΙ". ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

Ιt’s the Economy, Stupid!!!

Γράφει ο Βασίλης Κικίλιας για τα xalia
(υποψήφιος βουλευτής Α Αθηνών με τη Ν.Δ.)
Μια από τις πιο αγαπημένες φράσεις των πολιτικών της άλλης όχθης του Ατλαντικού ταιριάζει σε όλους εκείνους που θεώρησαν την ΑΟΖ «μόδα που θα περάσει» αλλά και σε όλους τους όψιμους υποστηρικτές της.
Ταιριάζει όμως και σε όλους εκείνους που αδυνατούν να κατανοήσουν τι σημαίνει για την

Τραγικός ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Αυτιά

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του! Κάθε μέρα και χειρότερος! Μάλλον οι κρυφές δημοσκοπήσεις τον κάνουν να αντιδρά έτσι....
 Αν βγει δυο τρεις φορές ακόμα και μιλήσει όπως σήμερα στον Αυτιά, βλέπω τον Σαμαρά .....

Από… στάνη σε στάνη ο Νικολόπουλος!

Από στάνη σε στάνη ο Νικολόπουλος για ψήφο και για δυναμικό κάλεσμα για την ομιλία Σαμαρά στην Πάτρα όλοι πλέον στην Αχαία παραδέχονται ότι η ταχύτητα που μετακινείται ο Νικολόπουλος στο Νομό κάθε προεκλογική περίοδο είναι ασύλληπτη. αλλά αυτό που κάνει τώρα μάλλον δύσκολα θα το δει κανείς σε άλλο υποψήφιο.
 Στάνη για στάνη δεν έχει αφήσει από το πρωί ο κοντός στην ορεινή Αχαία. φίλοι κτηνοτρόφοι που τον
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη