31 Ιαν 2012

Βορίδης: "Ενοχλητική η αύξηση στα διόδια, αλλά μικρή"

Υπέρ της απόφασης αύξησης των τιμών στα διόδια πέντε αυτοκινητοδρόμων ο υπουργός Μεταφορών, Μ. Βορίδης. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο υπουργός είπε ότι "κάποιος πρέπει να πληρώσει τις συμβάσεις" και συνέχισε: "Προτιμώ να πληρώνουν οι χρήστες και όχι οι..

Έτσι δουλεύει το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ

Ντε και καλά θέλουν να περάσουν το ΑΙΣΧΡΟ και Ανθελληνικό νομοσχέδιο της ... αποσυμφόρησης - λέμε τώρα -των φυλακών που στην πλειονότητά τους έχουν καταληφθεί, όπως και όλη η Ελλάδα απο εγκληματίες εισβολείς λαθροεποίκους. 

Video ΣΟΚ: Χταπόδι τρώει καρχαρία!

Απίστευτο και όμως πραγματικό!
Το βίντεο αυτό είναι από το National Geographic και όπως βλέπουμε ένα πελώριο χταπόδι επιτίθεται σε έναν νεαρό καρχαρία, η συνέχεια είναι προφανής.. γίνεται το επόμενο γεύμα του!

Με ποιά τα έχει ο Λοβέρδος;

α πα, πα, πα, κάτι αποκαλύψεις στο παρά τρίχα! Δείτε το βίντεο:

Πραξικόπημα και Αποστασία στο ΠΑΣΟΚ !

Διαβάστε με προσοχή το κατωτέρω κείμενο:
Δηλαδή για να καταλάβω καλύτερα, το «δίδυμο της φωτιάς» έχει την ευλογία του Πρετεντέρη, του Ψωμιάδη, του Καρατζαφέρη (δηλαδή των δεξιών δυνάμεων) και της Κούρκουλας (με ότι αντιπροσωπεύει- δηλαδή το σημιτικό μπλοκ)… 
Εν πασει περιπτώσει δεν κατάλαβα ακόμα αν..

O Έλληνας έχει κουραστεί


Το διαπιστώνεις παντού, σε κάθε σχεδόν συζήτηση, ανεξαρτήτως ποιοι μετέχουν. Μετά το πρώτο σοκ από τα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών, την κατακρήμνιση της ρευστότητας, τις απολύσεις, ακολούθησε ο «εθνικός τρόμος» για την επικείμενη πτώχευση, μετά η «εθνική μελαγχολία» και τώρα έχουμε περάσει πια στο ...

Πού πας και τα θυμάσαι ρε γκαρντάσι;

- Τι έγινε ο έλεγχος για τα 5,5 εκατομμύρια του Θέμου Αναστασιάδη;
-Τι κάνει ο Αλέκος Αλαβάνος;
-Τι έγινε με τον "Υπουργό που είχε στο λογαριασμό του 178 εκατομμύρια ευρώ"; (πασοκική λάσπη)
-Τι έγινε με τα 30 δις δολάρια που θα επένδυαν οι Αμερικάνοι στην Ελλάδα;
-Τι έγινε με τον δημοσιογράφο που "ενημέρωσε" τους Πεπόνη-Μουζακίτη, ότι επιχειρηματίας σκοπεύει να τους δολοφονήσει;
-Τι έγινε με τους δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ, που έκαψαν 3 ανθρώπους κι ένα αγέννητο παιδί;
-Τι έγινε η αποκάλυψη της Σεμίνας Διγενή, για τον δολοφόνο του Σωκράτη Γκιόλια;
-Τι έγινε η συγχώνευση Alpha-Eurobank;
-Τι έγινε με το σκάνδαλο της πεθεράς του Αντρίκου Παπανδρέου (Τ.Τ.);

Νέα δημοσκόπηση από την ALCO με στοιχεία σοκ !

Δείτε τι δίνει η φρέσκια, φρέσκια δημοσκόπηση της ALCO για το STAR:

Ανέβασαν την τιμή του γάλακτος ΑΓΝΟ και ΜΕΒΓΑΛ; Είναι αλήθεια;

Ο αναγνώστης του taxalia γράφει: Μπράβο....... στις 2 τοπικές μας γαλακτοβιομηχανίες που πριν μερικές ημέρες ανέβασαν τη τιμή του γάλακτος κατά 5-7 λεπτά.(και οι δύο) Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς κύριοι..

Άρθρο του Βαρουφάκη στο CNN

Η τιμωρία για κάθε μεγάλο ψέμα είναι η αποκάλυψη του. Δυστυχώς, δεν είμαστε ακόμα εκεί ...
Aκολουθεί μεταφρασμένο (στο μέτρο των δυνατοτήτων μας) άρθρο του Γιάννη Βαρουφάκη στο CNN, με τίτλο: " Why it's too late to save Greece's sovereignty"

O κύβος ερίφθη: Βενιζέλος ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Τον καθάρισαν σαν αβγό τον Γιωργάκη (ξαναγίνεται Γιωργάκης). Από τη στιγμή που ο Λοβέρδος κάνει πίσω και συντάσσεται με Βενιζέλο, game over. Δεν χρειάζονται υψηλές πολιτικές αναλύσεις. Τετέλεσται. Όποιος άλλος και να βάλει υποψηφιότητα είναι τελειωμένος. Το θέμα είναι ότι ο "Γιωργάκης" θα θελήσει να διαλύσει το παπανδρεϊκό κόμμα.

Κύριε Μπουτάρη, δεν είστε στην ώρα σας. Χάσατε ένα χρόνο”

“Κύριε Μπουτάρη, δεν είστε στην ώρα σας. Χάσατε ένα χρόνο” ανέφερε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας κατά την ομιλία του στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφερόμενος στην πρωτοφανή κωλυσιεργία της διοίκησης στο ζήτημα της οργάνωσης και του σχεδιασμού του εορτασμού για..

Παν-δύσκολο κουίζ για Θεσσαλονικείς

Ο ευρώ θα αμειφθεί με τον αστακό της κρίσης

Ερωτόκριτε σου είπε ο Μπουτάρης το ανέκδοτο με τον γρύλο;

Φλυαρούσε ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, για την ταχύτητα των σκαφών της υποθαλάσσιας και δικαιολογημένα εκνευρίστηκε ο Μπουτάρης (και 'μείς μαζί), ακούγοντας τα "κουφά" που έλεγε ο συμπαθέστατος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των πολυτέκνων, για κόμβους και ναυτικά μίλια και σε ένα ακόμη ρεσιτάλ αυθορμητισμού, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ.Θεοτοκάτο, του είπε:

Πελατειακές σχέσεις πίσω από τις ανακοινώσεις πληρότητας των φυλακών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: «Πελατειακές σχέσεις πίσω από τις ανακοινώσεις πληρότητας των φυλακών» 
 Στοχεύουν στη δημιουργία πελατειακών σχέσεων με τους αμετάκλητα καταδικασθέντες, όσοι ανακοινώνουν στην παρούσα συγκυρία την πληρότητα των φυλακών. Μετά, την απροκάλυπτη..

Έρχονται νέα μέτρα 4,4 δισ. ευρώ

Πλάκα κάνετε ρεεεε;

Νέα μέτρα, ύψους έως 4,4 δισ. ευρώ, καλείται να συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα έως το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να καλυφθούν οι

Χ. Σταϊκούρας: Σε «μακρά έρημο» η οικονομία

Σχολιάζοντας τις προβλέψεις του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) για τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι «επιβεβαιώνουν ότι η

Κάτω τα χέρια από τον ΗΓΕΤΗ παλιοαυριανιστές...

Πρωτοσέλιδο πρόκληση για τους πιστούς του Μεγάλου ΗΓΕΤΗ του ΗΛΙΟΥ !!!
Η αυριανή (η εφημερίδα που υπερηφανευόταν ότι έριξε τον Καραμανλισμό...) προσπαθεί να γκρεμίσει και τον Παπανδρεϊσμό !!!
Καταφέρεται ξεδιάντροπα εναντίον του βραβευμένου ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ , του προέδρου της

Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του Υπουργείου Ανάπτυξης σε μία χώρα που δεν υπάρχει ανάπτυξη;

Την υποστήριξη του στην υποψηφιότητα Βενιζέλου για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ εξέφρασε πριν από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Κατά τη σημερινή συνέντευξη...

Στο αντιμνημονιακό μέτωπο περνάει το ΠΑΣΟΚ!!! (δεν ντρέπονται καθόλου!)


Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει από αυτό εδώ το blog και είχαμε προειδοποιήσει σχετικά τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία, σε σημείο που να γίνουμε δυσάρεστοι, έτσι ακριβώς και συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ανώτατα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν να....

«Ενημερωτική Εκδήλωση της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για τις δράσεις του Ε.Π. ‘’Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων’’ του ΕΣΠΑ 2007-2013»

Ο Φορέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, , διοργανώνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 18:30 (6.30μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) ενημερωτική εκδήλωση για το νέο πρόγραμμα του Ε.Π. «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» με τίτλο:

Ίμια: "Γιατί κάναμε έτσι πίσω; Πολεμήσαμε και νικηθήκαμε;"

Toυ Ευστράτιου Ουζούνογλου, Ταξίαρχου ε.α. 
 Αφιερωμένο εξαιρετικά στη μνήμη των μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού μας Ναυτικού (Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός και Αρχικελευστές Χριστόδουλος Καραθανάσης και Παναγιώτης Βλαχάκος), που χάθηκαν εκείνη τη νύκτα κατά..

Αυτοί φταίνε για τα χάλια της Ελλάδας

Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν
Στην ανάρτηση "η φωτογραφία του μήνα", (που είναι δυό γιαγιάδες με όπλα), μπαίνει ο "ανήκων" σε κόμμα, ευφυής σχολιαστής και λέει:
"Απαγοήτευση. Νόμιζα ότι θα ήταν από τη συνάντηση Πούτιν - Σαμαρά στο Κρεμλίνο".
Εξυπνακισμός στον υπέρτατο βαθμό. Μίσος για τον κομματικό αντίπαλο, καμία ανοχή σε..

Πρόταση έξι σημείων για τα εκατόχρονα από την απελευθέρωση της Γουμένισσας

Η Αθ. Λιάρτση
Πρόταση έξι σημείων για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Γουμένισσας κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, κατά τη συνεδρίασή του την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, η επικεφαλής του

Α. Τσίπρας: Είμαστε ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι παρά τους λεονταρισμούς των τελευταίων ημερών, για άλλη μια φορά, ένας Έλληνας πρωθυπουργός παρέστη σε Σύνοδο Κορυφής όχι για να μεταφέρει τις διεκδικήσεις των πολιτών, αλλά για να μεταφέρει τους εκβιασμούς των

Α. Λοβέρδος: «Θα πορευτούμε μαζί με τον Βαγγέλη»

Ενωτική δήλωση για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Θα πορευτούμε μαζί με τον Βαγγέλη. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τις προτάσεις μου για τη νέα φιλοσοφία που θα πρέπει να έχει το κόμμα» τόνισε ο

Η ξεφτίλα με τις φωτογραφίες Σαμαρά-Πούτιν

Οι γλίτσες του διαδικτύου με το που έμαθαν ότι δεν υπήρχε Έλληνας Φωτογράφος στη συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά, αλλά μόνο ο φωτογράφος του Κρεμλίνου, άρχισαν τις παπαρολογίες με περί μούφας συνάντησης!
Βλέπετε όσες ...'σοβαρές' ιστοσελίδες δημοσιογράφων έγραψαν και έκαναν αναπαραγωγή αυτές τις

Στη Βουλή αύριο η δικογραφία για το έλλειμμα του 2009

Στη Βουλή διαβιβάζει αύριο τη δικογραφία που αφορά στις καταγγελίες περί τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και επόπτης του οικονομικού εγκλήματος, Νίκος Παντελής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός, πέραν του σκέλους της υπόθεσης που

Υποχωρεί η κυβέρνηση για τις αποφυλακίσεις υπό την πίεση ΝΔ και ΛΑΟΣ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαϊωάννου θα αποσύρει την ρύθμιση που αφορά σε κρατούμενους οι οποίοι εκτίουν ποινή φυλάκισης από 5 έως 10 έτη, εξαιρώντας με τον τρόπο αυτό τις κακουργηματικές πράξεις.
Να σημειωθεί ότι αρχικά η ρύθμιση ήταν ως εξής:

Διάθεση χώρου φιλοξενίας για αστέγους

Από την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από σήμερα, οι χώροι του θεάτρου «Αλέξανδρος» που βρίσκεται στην Εθν. Αμύνης 1 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν ανοιχτοί από σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 8.00 μμ ως 8.00 πμ για τη φιλοξενία

Καθεστωτικό αβαντάρισμα: ..'κατέθεσε στεφάνι για τα ΙΜΙΑ..''

''κατέθεσε στεφάνι για τα ΙΜΙΑ...'' μίλησε για τον Καρατζαφέρη το κρατικό ΝΕΤ, οπου ειναι και το πλέον καθεστωτικό κανάλι και έτσι....

Κύριε Χρυσοχοΐδη δεν θα πληρώσει η Θεσσαλονίκη την υποψηφιότητά σας για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

Επίθεση του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη:

Μέμος Μπεγνής: "Να μπουν στη φυλακή οι χοντρόπετσοι, προδότες πολιτικοί"

δείτε το βίντεο:

Ασύλληπτο αποτέλεσμα σε διαδικτυακή ψηφοφορία!!!


Στο γνωστό blog προεδρική δημοκρατία, αναρτήθηκε πριν τρεις ημέρες μια ψηφοφορία, εντελώς διερευνητικά και με αφορμή την ανάπτυξη της γνωστής πρωτοβουλίας Ελλήνων πολιτών για την ριζική αλλαγή του Συντάγματος www.neosyntagma.net, μέλη της οποίας είναι και οι συντελεστές του blog αυτού. Η ψηφοφορία αναρτήθηκε πλέον....

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πολύ κακός(;) αναγνώστης!


Το ξέρω ότι κάποιοι θα πείτε, κοίτα τι κακός τύπος….
Αλλά δεν με νοιάζει
Ζητάω από σας (σσ.Ta xalia) να κάνετε μία ανάρτηση που να λέτε στους δημοσίους υπαλλήλους, που δημόσια στα κανάλια τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες δηλώνουν πόσο μισθό πήραν τον τελευταίο μήνα…

Καραμπέρης: "Αν βγάλω τα βίντεο που έχω, θα γκρεμιστεί η Βουλή"

Ο συλληφθείς ως «αρχηγός» του κυκλώματος τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να έχει στην κατοχή του βίντεο στα οποία έχουν καταγραφεί συναντήσεις και συναλλαγές με πολιτικούς, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του κράτους γενικότερα, αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., ακόμη και...

Φωτογραφίες από τη συνάντηση Σαμαρά - Πούτιν

όχι, ότι έχουν καμιά αξία σήμερα, αλλά για τους περίεργους και την ακατάσχετη μπουρδολογία που επικράτησε:

Σε ποιούς χρωστάει η Ελλάδα; (φοβερό γράφημα)

Φοβερό γράφημα. δείτε το εδώ>>

Ψηφοφορία: Τι πιστεύετε ότι θα κάνουν οι πολιτικοί μας με τον 13ο και 14ο μισθό;

H ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Του Άκη Γεροντόπουλου

Η Ενωμένη Ευρώπη ιδρύθηκε στηριζόμενη σε ορισμένες βασικές και απαράβατες αξίες, μέσα στις οποίες κυριαρχούσα θέση έχει ο όρος «αλληλεγγύη». Όλες όμως οι αξίες δοκιμάζονται όχι σε περιόδους ευμάρειας, ευωχίας και, τεχνητής έστω, ευημερίας, αλλά σε

Οι "Times" μας επιστρέφουν στη δραχμή!

Αναλυτική πολυσέλιδη πρόταση για το πώς η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από την ευρωζώνη με τον πιο ανώδυνο τρόπο παρουσιάζουν οι Τάιμς του Λονδίνου, υποβάλλοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό για το βραβείο Γούλφσον, που θεσμοθέτησε πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ο λόρδος Γούλφσον. Η βασική πρόταση, την οποία έχει συντάξει ο οικονομικός αναλυτής της εφημερίδας Όλιβερ Καμ, είναι η υιοθέτηση της...

Ιμια: 31 Ιανουαρίου 1996 ώρα 05:29

Του Γιώργου Αδαλή
Εσύ για σκέψου, που μπορεί να ήσουν στις 5:29 το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 1996; Ηταν Τετάρτη, και λογικά θα δούλευες, μια μέρα μετά των Τριών Ιεραρχών! Οι περισσότεροι κοιμούνται αυτή την ώρα! Αλλά όχι όλοι! Κάποιοι ήταν επιφυλακή και η λέξη που ακουγόταν τις μέρες εκείνες ήταν μία : «ΠΟΛΕΜΟΣ» !
Στο σημερινό άρθρο θα παραθέσουμε δύο μαρτυρίες που...

Πέσ'τα Κυρ-Γιάννη, να μην τα λέμε εμείς !

Η βασιλόπιττα του πολ. γραφείου του Παντελή Τσακίρη

Την καθιερωμένη κοπή πίτας για το 2012 επέλεξε να πραγματοποιήσει στο πολιτικό του γραφείο ο πολιτευτής Παντελής Τσακίρης μεταξύ φίλων και συνεργατών από την β εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Απευθυνόμενος...

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ : ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Καταλάβατε κύριοι της Δημοτικής Αστυνομίας γιατί δε σας σέβεται η πλειοψηφία των πολιτών ;

Γιατί δε σας σέβεται η ίδια η διοίκηση σας. Η νυν διοίκηση του Δήμου.

Σας ρίχνουν ''μπουκέτα'' με την αργκό διάλεκτο του Δημάρχου σας - να τον χαίρεστε- και σας ζητάει να παραιτηθείτε, αντί να ζητήσει από τον..

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας σέρνουν στον Δήμο Θεσσαλονίκης οι καταστηματάρχες

Φανερά εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά του Χασδάι Καπόν εναντίον τους οι ιδιοκτήτες καφέ, μπαρ και άλλων καταστημάτων εστίασης σέρνουν το Δήμο Θεσσαλονίκης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Εκεί θα προσβάλουν απόφαση του αντιδημάρχου Οικονομικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία...

Αναβλήθηκε η συνάντηση Κουτρουμάνη-Τρόϊκας

Αναβλήθηκε η συνάντηση που θα είχαν σήμερα, Τρίτη, οι εκπρόσωποι των δανειστών με τον υπουργό Εργασίας για το ζήτημα της μείωσης του κατώτερου μισθού και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνάντηση...

Κατά του λαϊκισμού του ΠΑΣΟΚ βάλει η ΝΔ Θεσσαλονίκης

- Τι αναφέρεται στη σημερινή ενημέρωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Θεσσαλονίκης προς τα στελέχη της.
 - Επίθεση για την κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν την επανασύσταση του ΥΜΑΘ και για την κάλυψη που παρέχει η Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης σε όσους αντιδρούν στην κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας.
 - Ενημέρωση για σύσκεψη παλαιών στελεχών της ΝΔ Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την προεκλογική περίοδο.

Δηλαδή θα ΄χουμε Πρωθυπουργό Κουβέλη και Υπουργό Παιδείας Ρεπούση;

Κατά πώς δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ. θα είναι μακριά από την αυτοδυναμία. Θα πάρει λοιπόν ο Σαμαράς εντολή από τον Παπούλια, σύμφωνα με το Σύνταγμα να σχηματίσει κυβέρνηση. Όμως η ΝΔ είναι κόμμα ανάδελφο. Με ποιόν να τα βρεί ο Σαμαράς; Με την Αλέκα; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Με τον..

Εξαφανίστηκαν οι ιστοσελίδες του Γ. Μπουτάρη

Νεκρές όλες οι ιστοσελίδες της δημοτικής παράταξης Μπουτάρη "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη".Κάποτε ήταν η www.protovoulia2006.gr η οποία μας άφησε χρόνους. Μετά ήρθε η φρέσκια www.protovoulia2010.gr η οποία, παρά το γεγονός ότι λήγει στις 16-8-2012, εξαφανίστηκε μαζί με το πλούσιο υλικό της και στη θέση της έχει παρκάρει σελίδα με ...διαφημίσεις.
Μήπως κάποιος να πάρει πρωτοβουλία να ζωντανέψουν;

Αυτός δεν είναι μισθός, είναι χαρτζιλίκι!

Αγαπητό Taxalia αποφάσισα να γράψω σε εσένα τον πόνο μου μήπως και ξεσπάσω γιατί από το πρωί κοντεύω να τρελαθώ.

Εξηγούμαι και λέω πως εργάζομαι στο δημόσιο περίπου 15 χρόνια. Προσλήφθηκα μέσω ΑΣΕΠ, έχω πτυχίο ΑΕΙ, μεταπτυχιακό, διδακτορικό και θεωρώ πως έκανα σωστά τη δουλειά μου τόσα χρόνια. Δεν έλλειψα όταν ήμουν άρρωστος, δεν πήρα ποτέ άδεια από τη σημαία. Ο μισθός μου δεν ξεπερνούσε τα 1200 ευρώ το μήνα καθαρά. Σήμερα το πρωί πληρώθηκα με το ενιαίο μισθολόγιο και πραγματικά έχασα το φως μου όταν είδα ότι για το δεκαπενθήμερο πήρα...

"Κέντρο εξυπηρέτησης αστέγων" προτείνει η Άννα Ευθυμίου

Η Άννα Ευθυμίου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την «Ομάδα Δημιουργίας» και δικηγόρος, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 30-01-2012 σχετικά με το θέμα των αστέγων τόνισε ότι «προβάλλει επιτακτική ανάγκη να δοθεί μία μόνιμη λύση στο βασικό θέμα της στέγασης των αστέγων, και η διοίκηση του δήμου να μην..

Άντε να χαθείτε ρε γελοίοι με την εθνική ψευτοϋπερηφάνειά σας

Η Ελλάδα κι όταν λέμε Ελλάδα, εννοούμε τον ελληνικό λαό, έχουμε ξεφτιλιστεί όσο δεν πάει. Ξεφτιλίστηκε η καθημερινή μας ζωή, ισοπεδώθηκε η αξιοπρέπειά μας, με την υπέρμετρη φορολόγηση και τις περικοπές. Οι μισοί Έλληνες ψάχνουν απελπισμένα δουλειά κι οι άλλοι μισοί δανεικά. Και αυτοκτονεί κόσμος κάθε μέρα, επειδή ..

Ρε Βορίδη, τις αυξήσεις στα διόδια τις έκανε και μόνο του το ΠΑΣΟΚ !

Ρε Βορίδη και ΛΑ.Ο.Σ. τις αυξήσεις στα διόδια μπορούσε να τις κάνει και μόνο του το ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειαζόταν εσάς, για βοηθούς στην ακρίβεια...!!! Α, να χαθείτε ψεύτες. Πολιτικοί απατεώνες του Καρατζαφέρη.

Και γιατί πρέπει να ασχοληθείς με την πολιτική κυρία Καθηγήτρια;

Η Μαρία Ρεπούση.
Επιφανές μέλος της Made in USA "συμμαχίας των πρόθυμων". 
Το σύστημα την έστειλε στον Κουβέλη, τη νέα πρόταση αιχμαλωσίας του ελληνισμού.
Και φυσικά, όπου πάνε τα μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, κερδίζουν. Με την υποστήριξη της ..

Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΕΝ.ΚΛΩ.

Την απόφαση να παραιτηθούν έλαβαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία ΑΕ, αφήνοντας μάλιστα σοβαρές...

Κατώτατο μισθό 600 ευρώ θέλουν οι Τροϊκανοί

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι Τροϊκανοί απαιτούν εδώ και τώρα ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα να μην ξεπερνά τα 600 ευρώ από...

Νέα δημοσκόπηση: Αόρατο το ΠΑΣΟΚ, δεύτερο το ΚΚΕ

Nέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της ΕΡΤ3 που διενεργήθηκε από την tothepoint και φέρνει την Ν.Δ πρώτη με διαφορά από το δεύτερο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ στην πέμπτη θέση! 
 Έτσι λοιπόν με καθαρά ποσοστά η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 18,6%, και είναι το πρώτο κόμμα με δεύτερο το ΚΚΕ με 8,7%, τρίτο το ΣΥΡΙΖΑ με 8,2%, τέταρτη η ΔΗΜΑΡ με 7,5% και πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 7%!. Ακολουθεί το ..

Στον Παπούλια σήμερα ο Σαμαράς

Δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια θα γίνει σήμερα, στις 14.30, ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα περάσει την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου μια ημέρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας και αναμένενται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για...

Η Ελλάδα δεν πέφτει...

ή τουλάχιστον δεν πέφτει φέτος...
Ποιος το είπε αυτό;;
Μεγάλη κουβέντα, αρλούμπα, πρόβλεψη, πληροφορία ή κάτι άλλο ;; 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο ΠΑΣΟΚ ανακαλύπτουν τον κόσμο

Ας τους μαζέψει κάποιος τους ΠΑΣΟΚους βουλευτές γιατί έτσι που το πάνε το γιαουρτάκι θα πάει σύννεφο.  Οι άνθρωποι θυμίζουν τα ποντίκια που πηδούν ένα-ένα από το καράβι που βουλιάζει. Αφού πρώτα ψήφισαν "αδιάβαστοι" το Μνημόνιο, τώρα αρχίζουν να... κελαηδούν και να ομολογούν πως όχι μόνο δεν το χρειαζόμασταν αλλά έπρεπε και να το είχαμε αποφύγει!

Τάδε έφη ο...

Βασιλάκη, τι κοινό έχεις με τον Κουβέλη;

Ο Βασίλης Οικονόμου. Ο "πατριώτης" του ΠΑΣΟΚ, που δεν ψήφισε το μνημόνιο (ψήφισε "παρών" μαζί με Σακοράφα και Δημαρά), έβγαλε τις πατριωτικές κορώνες του και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. Στην αρχή έκανε κόμμα με τον Δημαρά, μετά έκανε δικό του κόμμα και χθες ανακοίνωσε την εκλογική..

Ο Γιώργος και η βαλίτσα του...

Ο ΓΑΠ τους κάνει πλάκα στο ΠΑΣΟΚκαι τα νεύρα των "συντρόφων" του έχουν γίνει... δαντέλα. 

Αφού γύρισε από την Κόστα Ρίκα και είδε για τέσσερις ολόκληρες ώρες τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, σήμερα παίρνει και πάλι τη βαλίτσα του και αναχωρεί για το...

Η ποινικοποίηση της άρνησης κάποιας γενοκτονίας

του Σωτήριου Καλαμίτση
 Είναι τουλάχιστον περίεργο το φαινόμενο να ποινικοποιείται η έκφραση γνώμης για οποιοδήποτε στυγερό έγκλημα, όπως είναι η γενοκτονία ενός λαού. Ας αφήσουμε κατά μέρος την ανικανότητα της Διεθνούς Κοινότητας ή την αδιαφορία μικρών και μεγάλων κρατών που μετέχουν σ’ αυτή  την Κοινότητα για μια γενοκτονία που διαπράττεται δίπλα τους, μπρος στα μάτια τους, κάτω από τη..

Όχι επίτροπος αλλά... Επόπτης. (Όχι Γιάννης, Γιαννάκης δηλαδή)

Η γενικευμένη κατακραυγή εντός κι εκτός Ελλάδας για τα γερμανικά σχέδια περί ορισμού επιτρόπου στην Ελλάδα, οδήγησε στην απόσυρση της ιδέας, έστω μερικώς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βρυξέλλες δρομολογούν την τοποθέτηση στην Αθήνα τουλάχιστον ενός...

Η «ευελιξία» στα οικονομικά βλάπτει τη διαφάνεια

Γιατί κατέρρευσε το Δ.Σ. των εκδηλώσεων του 2012

Του Χρήστου Μάτη*

Το καλοκαίρι του 2011 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ομάδα εκείνων, στους οποίους θα εμπιστευόταν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του 2012.
Η ομάδα μπορεί να ήταν ικανή, δεν ήταν όμως αντιπροσωπευτική. Ήταν μια ομάδα 11 ανθρώπων, οι πέντε από τους οποίους..

Η φωτογραφία του μήνα

Κλείνει ο Ιανουάριος σήμερα, ας δούμε την καλύτερη φωτογραφία του μήνα:

Και επισήμως συμμαχία Κουβέλη - Οικονόμου

Την επίσημη πολιτική, προγραμματική και εκλογική συνεργασία τους ανακοίνωσαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) και η κίνηση των Ελεύθερων Πολιτών. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο Βουλευτής των Ελεύθερων Πολιτών Βασίλης Οικονόμου εξέφρασαν την ελπίδα ότι..

30 Ιαν 2012

Τριήμερη περιοδεία του American Jewish Committee (AIC)

Αντιπροσωπεία του American Jewish Committee (AIC), με επικεφαλής τον εκτελεστικό της διευθυντή David Harris, επισκέφθηκε την Ελλάδα και συναντήθηκε με πολλούς Έλληνες αξιωματούχους. Μεταξύ αυτών, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, τον Υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ , τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον..

Κραυγή ανθρωπιάς και ελευθερίας απ’ τη φυλακή

Ο αγωνιστής εκδότης και συγγραφέας Ραγκίπ Ζαράκογλου στέλνει ένα εκκωφαντικό μήνυμα απ' τη φυλακή, που είναι ταυτόχρονα ένα μάθημα ανθρωπιάς και ελευθερίας όχι μόνο προς την ιθύνουσα τάξη της Τουρκίας, αλλά προς όλους μας. Ας το πολλαπλασιάσουμε, απαιτώντας την ελευθερία του. Η θέση άλλωστε ενός τέτοιου ανθρώπου είναι όχι στη φυλακή, αλλά στον κατάλογο όπου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Βραβείο σε τρία τρίγλωσσα παιδιά
Η Γκιουλμπαχάρ, η Αϊτούλ και ο Εµράχ ήταν ηθοποιοί, παραγωγοί και σκηνοθέτες, µε τη βοήθεια βεβαίως της δασκάλας τους κυρίας Αλεξάνδρας Κίτσιου, σε µια ταινία μικρού μήκους που αναφέρεται στη Φυσική και στα πειράματα τα οποία μπορούν να γίνουν μέσα στη

Τι είναι χειρότερο για την κοινωνία;

Φιλοσοφικό ερώτημα: Ποιό είναι κακό; Ένας ομοφυλόφιλος ποιητής, ή ένας πούστης δημοσιογράφος;

Αφού δεν σ΄αρέσει η TV Ντίνο Χριστιανόπουλε, γιατί ξαναβγαίνεις;

Η μεγαλύτερη πουτάνα της ιστορίας, είναι η τηλεόραση. Λυσσάει άμα κάποιος δείχνει ότι δεν της κάθεται. Αφηνιάζουν οι "άνθρωποί" της όταν κάποιος τους προσβάλλει για να τον τιμωρήσουν τον τιμωρούν με τη χειρότερη τιμωρία: την υπερέκθεση. Ούτε ο ποιητής δεν μπόρεσε να αποκρούσει τη λυσσαλέα προσπάθεια να τον..

Προφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς

Πρόκειται για την πρώτη προφυλάκιση επωνύμου για μη απόδοση ΦΠΑ στο Δημόσιο. Σήμερα ήταν η τρίτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε..

Η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών στη Β. Ήπειρο

Η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών καθιερώθηκε, πλέον, ως Γιορτή των Ελληνικών Γραμμάτων στη Βόρεια Ήπειρο. Δηλητηριασμένοι μέχρι το μεδούλι, επί πέντε δεκαετίες, δάσκαλοι, μαθητές και γονείς του χώρου μας πως η γιορτή της παιδείας και των γραμμάτων είναι η 7η Μαρτίου- με το άνοιγμα του..

Δηλαδή πήγαμε αδιάβαστοι;

του Γιάννη Δαραβίγκα
Δόξα τω Θεώ, μπορεί η χώρα μας να διαλύεται αλλά οι υπεύθυνοι για τα χάλια της, μας χαρίζουν και στιγμές γέλιου. Κάθε μέρα που περνάει, εβδομάδα με την εβδομάδα, οι ευκαιρίες για γέλιο είναι άφθονες και ποικίλες. Πρίν λίγο καιρό, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς κατήγγειλαν ότι δέχονται πιέσεις και «συστάσεις» για την εκτέλεση των..
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη