30 Νοε 2011

Αύριο η μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό. Δείχνει το χρήμα ο Τσάκας :))

Μετά από αρκετές -ομολογουμένως ευχάριστες μέρες- αύριο πέφτει το χρήμα του μυστηριώδους Άραβα πρίγκηπα, που έφερε (:) στην Ελλάδα ο Βλάσης Τσάκας, το πρόσωπο της χρονιάς ίσως.
Έτσι δήλωσε ο Τσάκας. Φυσικά, αύριο που είναι η τελευταία μέρα, θα επικαλεστεί όλο και κάποια δικαιολογία και πάλι (όλο και καμιά απεργία θα προκύψει, κάποιο αεροπλάνο δεν θα πετάξει) και..

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ FYROM ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 27.11.2011 σε κείμενο που τιτλοφορείται «Προς καταδίκη της Ελλάδος στη Χάγη επί της προσφυγής της FYROM», σημειώνεται ότι η Ελλάδα παραβίασε την ενδιάμεση συμφωνία με κεντρικό επιχείρημα την δήλωση του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη ότι θα ασκήσουν βέτο, πράγμα που..

Εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης στην οποία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης το αστείο κόμμα της Ν.Δ., ο Π. Καψής

Ναι, καλά ακούσατε. Δεν είναι αστείο.
Η τραπεζιτική κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει το αστείο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τους δύο αντιπροέδρους της, θα εχει ως εκπρόσωπο τύπου, τον πασοκανθρωπο του ..

TOTENHAM-PAOK 1-2 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (Δείτε τα γκολ)

δείτε τα:

Και η Θεσσαλονίκη ακούει Real FM

Ο σταθμός του Νίκου Χατζηνικολάου, που αν δεν κάνουμε λάθος είναι πρώτος στην Αθήνα, παίζει πολύ δυνατά και στη Θεσσαλονίκη. Νούμερα δεν έχουμε, αλλά όπου κι αν μπούμε ακούνε real. Σε όσα ταξί κι αν έχω μπεί τον τελευταίο καιρό ακούνε real, με ιδιαίτερη προτίμηση τον "πιό δειφθαρμένο έλληνα δημοσιογράφο" Γιώργο Τράγκα, που...

Ο Λοβέρδος βάζει ταφόπλακα στην περίθαλψη των Ελλήνων!

Το παιδί έχει ξεφύγει εντελώς! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ! Είπε στον ΣΚΑΙ - που αλλού φυσικά- ότι στην ΙΝΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ!!!
Να πάρεις εσύ ρε ΙΝΔΙΚΑ φάρμακα όταν αρρωστήσεις! Να δώσεις ΕΣΥ ρε στους δικούς σου ΙΝΔΙΚΑ φάρμακα όταν αρρωστήσουν! Όπως κάνεις με το ινδικό σου αυτοκίνητο, την ινδική σου τηλεόραση, το ινδικό σου κινητό και όλα τα ινδικά κοστούμια που έχεις στην ντουλάπα σου! Ξωτικό, έ

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Παντελής Καψής

Με απόφαση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ. Με άλλη απόφαση του πρωθυπουργού, αναλαμβάνουν επικεφαλής του..

0-2 o ΠΑΟΚ στα πρώτα 15 λεπτά !

Πώς θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της ..

BBC: H Σαντορίνη, το καλύτερο νησί του κόσμου

Δείτε ποιά είναι τα 5 καλύτερα νησιά του κόσμου και τις φωτογραφίες τους
Την πρώτη θέση ανάμεσα στα 5 καλύτερα νησιά του κόσμου καταλαμβάνει η Σαντορίνη στην σχετική λίστα του BBC. «Στη Σαντορίνη αισθάνεσαι όπως σε κανένα άλλο σημείο της γης. Εδώ, 120 μίλια νοτιοανατολικά από την υπόλοιπη Ελλάδα, τα πάντα είναι πιο φωτεινά. Τα άσπρα σπίτια, η θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα πάνω από την Καλδέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC. Στο αφιέρωμα..

Στις 10.05 στον ΑΝΤ1 ο αγώνας Τότεναμ - ΠΑΟΚ

Ξεκινάει σε λίγο το μεγάλο παιχνίδι ΤΟΤΕΝΑΜ-ΠΑΟΚ, σε απευθείας μετάδοση από τον ΑΝΤ1 

Μέχρι τις 6 το πρωι αύριο η απεργία των δημοσιογράφων

Στις 6 το πρωί αύριο λήγει η απεργία στα ΜΜΕ.

Εξακολουθεί να προκαλεί ο Πάγκαλος διασύροντας τον ελληνικό λαό…

Διαβάζοντας σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στον ηλεκτρονικό τύπο, σοκαριστήκαμε ξανά με την ξεδιάντροπη προκλητική δήλωση του … αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος καλεσμένος στην εκπομπή «Le Monde en Marche», αποκάλεσε τους «Αγανακτισμένους» ως «μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μ*λ*κες». 
 Με πόνο ψυχής γράψαμε το παρακάτω σχόλιο: “ Οι πολιτικοί του μέλλοντος πρέπει να είναι..

ΕΝ. ΚΑ. ΒΟΛΟΥ: Θετικές αποφάσεις για υπερχρεωμένους

Θετικές αποφάσεις που αφορούν τη ρύθμιση χρεών τεσσάρων υπερχρεωμένων καταναλωτών ελήφθησαν από το Ειρηνοδικείο Αλμυρού. Τις υποθέσεις, οι οποίες συζητήθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου, χειρίστηκαν οι νομικοί σύμβουλοι της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου..

Στη φυλακή ο ηθοποιός για τα 256 κιλά χασίς!

Τον δρόμο για τις φυλακές έδειξαν οι δικαστικές αρχές στον γνωστό ηθοποιό. Ο ηθοποιός, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος για τη διακίνηση τεράστιας ποσότητας (256 κιλών) χασίς από την Ελλάδα στην Ιρλανδία! 

Πήραμε 8 δις και χάσαμε 14 δις ευρώ.

Σύμφωνα με δήλωση του Διοικητή της ΤτΕ κ. Γ. Προβόπουλου, τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο υπήρξε απώλεια τραπεζικών καταθέσεων ύψους 13-14 δις ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Προβόπουλο, η εκροή των καταθέσεων συνεχίστηκε και τον Νοέμβριο. 
 Δηλαδή την ώρα που ολόκληρη η χώρα αγωνιούσε...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ο Μπάμπης, ο Λάκης κι η ΑΕΚ

Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ ο Αντώνης Οικονόμου

Τέλος φαίνεται να έβαλε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, στα σενάρια και στα παραπολιτικά πηγαδάκια σχετικά με την αξιοποίηση του στενού και παλιού του φίλου Αντώνη Οικονόμου στην προεδρία της Διοικούσας της  ΝΔ Θεσσαλονίκης, κάτι που όπως φαίνεται στην πραγματικότητα δεν ήταν στις προθέσεις  κανενός εκ των δυο...

Το αυθαίρετο του βουλευτή Χαλκιδικής

από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης χτίζει το αυθαίρετό του αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω του. Τι θα πουν άραγε οι συντοπίτες του που κλείνουν οι επιχειρήσεις τους, που δεν έχουν εργασία, που δεν έχουν να πληρώσουν φως, νερό, τηλέφωνο, που ο διπλανός του πινάει, δεν έχει ένα πιάτο φαϊ στην κυριολεξία;
Ζωή χαρισάμενη και σοσιαλισμός....

Η μαντινάδα του ΧοντροβοθροΘόδωρου

Αν είν' φασίστες, Θόδωρε,
οι αγανακτισμένοι,
τι νά 'ναι οι Αντιπρόεδροι
στο βόθρο βουτηγμένοι;
*
Κι αν απ' το βόθρο ακούγονται
οι ύβρεις του Παγκάλου
είναι το "κήρυγμα" παλιού
του φασισμού δασκάλου!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος 
 Τις δανειοδοτήσεις των πολιτικών κομμάτων ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Γρ. Πεπόνης, με αφορμή δημοσιεύματα για δάνεια που φέρονται να λαμβάνουν τα κόμματα από τράπεζες, με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις. Στην εν λόγω έρευνα κύριε Εισαγγελέα θα πρέπει να διερευνήσετε και την παρακάτω είδηση : 

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ- ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHA

Οι πιέσεις του Μίνωα Κυριακού για συγχώνευση με τον ΑΝΤ1, το μήνυμα Κοντομηνά ότι "δεν θα επιτρέψω ο Alpha να πέσει σε ξένα χέρια" και η στάση των Γερμανών του RTL.

Απεργοσπάστης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Από το http://greeksaladnews.blogspot.com/2011/11/blog-post_30.html
Αυτήν την στιγμή με το έτσι θέλω ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ έχει σπάσει την απεργία της Ένωσης Συντακτών. Ο δημοσιογράφος του ..

Δείτε τι γράφει στο διάλογο των μελών ΔΕΠ του ΑΠΘ ο Αντιπρόεδρος της Ιατρικής


Δείτε τι γράφει στο διάλογο των μελών ΔΕΠ του ΑΠΘ ο Αντιπρόεδρος της Ιατρικής κ. Γαρύφαλλος Α., φίλος του Πρύτανη κ. Μυλόπουλου και στενού συνεργάτη του Προέδρου της Ιατρικής κου Ταρλατζή.
Εκτός του ότι συνεργάζονται προεκλογικά όπως όλοι ξέρουν, τελικά ο κ. Γαρύφαλλος είναι υπέρ ή κατά του νόμου ή μόνο η εξουσία τους ενδιαφέρει;;;
Όπως βλέπετε άλλα λένε στον διάλογο και άλλα..

Blog με νέα από το όμορφο Αγρίνιο

http://newspressagrinio.blogspot.com

Απίστευτος διάλογος Παπαδάκη- τηλεθεατή

πολύ γέλιο !
τηλεθατής την πέφτει ερωτικά στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1
Του ζητά να μάθε τι ...φοράει τώρα
δείτε το:

Μήνυμα Χρυσανθακόπουλου για την εορτή του πολιούχου των Πατρών

Τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, εκπροσώπησε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο των Πατρών Απόστολο Ανδρέα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Απευθυνόμενος από την Πάτρα στα Μ.Μ.Ε., ο βουλευτής ..

ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ 2 !

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Στις 6 Νοεμβρίου 2011, σε σχετικό σχόλιο που έγραψα ενόψει της ψηφοφορίας για ψήφο εμπιστοσύνης στην απελθούσα κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, αναφέρθηκα στα φαντάσματα του παρελθόντος που κυριαρχούν στην πολιτική σκηνή της χώρας μας από το 1974 και μετά. Κάθε τόσο ανασύρονται για τη διάσωση του συστήματος αναλόγως των περιστάσεων. 

Ποιό είναι αυτό το "βουνό" ρε παιδιά;

Τις διαφημίσεις της σειράς "Ο τζάμπας ζεί" τις έχετε δει προφανώς.
Σε μία από αυτές ο πρωταγωνιστής, που είναι "τρακαδόρος", αγκαλιάζει ένα "θηρίο", για να του κλέψει το αντηλιακό λάδι και να τη βγάλει τζάμπα.
Αυτό είναι το concept της πετυχημένης είδησης.
Δείτε τη διαφήμιση, αλλά και ποιός είναι ο συμπρωταγωνιστής, με τους απίστευτους μύες:

2011, το έτος που δεν προσελήφθη ούτε ένα μέλος ΔΕΠ στη τριτοβάθμια εκπαίδευση


Ρωτά την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.
Προς: Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Θέμα: Το 2011 έτος που δεν προσελήφθη ούτε ένα ΔΕΠ στη τριτοβάθμια εκπαίδευση;

Κυρία Υπουργέ, 

Η πιό χαρακτηριστική εικόνα της Ελλάδας, σήμερα

Υπάρχει κάποιος που σας περιμένει σίγουρα. Ποιός; Δείτε:

Αιχμηρή ανακοίνωση Καρατζαφέρη με μπόλικο Αντιαμερικανισμό

Σφοδρά ενοχλημένος φαίνεται ότι είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, από την άρνηση του Αμερικανού Αντιπροέδρου Joe Biden, ο οποίος αρνήθηκε να συναντήσει τον κ.Καρατζαφέρη. Στη δημοσιογραφική πιάτσα λέγεται ότι αιτία της άρνησης του Biden είναι το "απαγορευτικό", που έδωσαν οι Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, οι οποίες δεν έχουν ...

"Ακροδεξιό παραλήρημα της Οικογένειας Φαραντάτου"

Αυτός είναι ο κύριος τίτλος του zougla.gr.
Το portal του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, κρίνει κατ' αυτόν τον τρόπο την επιστολή του Συνταγματάρχη εν αποστρατεία Αναστάσιου Φαραντάτου, που εστάλη σε πολλά ΜΜΕ κι όχι στο zougla.gr όπως γράφει ο Μ.Τ. (δείτε την εδώ).
Το σχόλιο του zougla:

Οκτώ χαράτσια σε 30 μέρες

Ούτε ένα, ούτε δύο. Οκτώ φόρους, τέλη και εισφορές θα κληθούν να πληρώσουν ως το τέλος του έτους εκατομμύρια φορολογούμενοι προκειμένου να περιοριστεί κατά το δυνατόν η τεράστια μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού. Τα μπιλιετάκια με τους φόρους, τα τέλη και τις εισφορές πέφτουν σαν βροχή με το…. ταχυδρομείο και οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να είναι εντάξει με τις φορολογικές υποχρεώσεις τους. 
 Συγκεκριμένα, έως το τέλος του έτους θα πρέπει να πληρωθεί: 

“Eνα μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες” είναι οι αγανακτισμένοι

“Eνα μίγμα από φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες” είναι οι αγανακτισμένοι στους δρόμους της Ελλάδας(!!) σύμφωνα με δηλώσεις του...

To Παπανδρεϊκό μπλοκ στρίμωξε τον Σαμαρά με την "υπογραφή"

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ που ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες την πολιτική μας σκηνή είναι αυτό που συνδέεται με τα κίνητρα του ωμού και απροκάλυπτου εκβιασμού ο οποίος ασκήθηκε στον κ. Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να συνυπογράψει τα σκληρά και επώδυνα οικονομικά μέτρα, που απορρέουν από τις ευρωπαϊκές αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου, για το κούρεμα του χρέους της χώρας μας και τον νέο δανεισμό της. 
Η ασφυκτική πίεση που ασκήθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε εύλογη απορία στους πολίτες, καθώς...

Διαφήμιση, ο σύγχρονος τύρρανος

του Βλάση Γωγούση
 «Χράπ», «ντούκ», «φλάστ», πέφτουν οι μπουνιές και τα μανιασμένα χτυπήματα στο κεφάλι του άτυχου βουλευτή που βρέθηκε κοντά στην διαδήλωση. 
-« Διακόπτουμε για διαφημίσεις», λέει –την ίδια στιγμή με πλατύ χαμόγελο - η (όμορφη) τηλεπερσόνα, και αυτοστιγμεί παρουσιάζεται στην οθόνη μια πανευτυχής 50ρα να παίζει με χάρη ….

Πόπη Τσαπανίδου μην τρως πολλά αβγά, θα ανεβάσεις χοληστερίνη

Κοίτα να δεις ρε παιδί μου!
60.000 followers έχει η Πόπη και οι μισοί σχεδόν, δεν έχουν καμία τουϊτιά !
Πόπη τα αβγουλάκια φέρνουν χοληστερίνη....
Τι διάολο; Όλοι όσοι ακολουθούν το ΣΚΑΙ και τους παρουσιαστές του, μουγκοί είναι; Έκαναν λογαριασμό, έκαναν τόσο κόπο και δεν έκαναν ούτε ένα σχόλιο;
(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Δημιουργείται κίνηση πολιτών για Συνταγματική Μεταρρύθμιση.

Από έγκυρη πηγή είχαμε την πληροφορία, ότι την Δευτέρα που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μια πρώτη συνάντηση μιας ομάδας πολιτών οι οποίοι ανέλαβαν πρωτοβουλία για να ξεκινήσει, μέσα από την ίδια την κοινωνία, από τους ίδιους τους πολίτες και όχι από πολιτικά πρόσωπα, μια κίνηση για Συνταγματική Μεταρρύθμιση. Η κίνηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με....

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Πυροβολισμοί στην πιο τουριστική περιοχή, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, έξω από το Τοπ Καπί. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ ένας άνδρας, οπλισμένος με επαναληπτική καραμπίνα άνοιξε πυρ εναντίον όσων βρίσκονταν στο …σημείο, στην περιοχή Σουλταναχμέτ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φώναζε...

Χρόνια πολλά Ανδρέα

Χρόνια πολλά σε κάθε Ανδρέα. Και στην Πάτρα που γιορτάζει σήμερα. 

Για ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης

του Δημήτρη Γαρούφα
Δικηγόρου-πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

« Η Δικαιοσύνη βουλιάζει όλο και περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών αφού βραδυπορεί και οι υποθέσεις παραγράφονται…»
δήλωσε σε συνέλευση της ένωσης δικαστών και Εισαγγελέων ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Παπαϊωάννου απαριθμώντας τις αδυναμίες της σε ότι αφορά τον χρόνο εκδίκασης των υποθέσεων. Προεισαγωγικά επισημαίνω ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης στη χώρα μας λειτουργεί καλύτερα από..

Aγορές - Ευρωζώνη -Πολιτική

το νέο άρθρο του Βασίλη Βιλιάρδου

ΑΓΟΡΕΣ, ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Η χώρα μας είναι υποχρεωμένη, όπως επίσης όλοι οι άλλοι «εταίροι» της, να έχει εναλλακτικά σχέδια επιστροφής στη δραχμή – χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι, πρέπει να επιλέξει το συγκεκριμένο, εφιαλτικό σενάριο 

Θέλει να μας τρελάνει;

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ασχοληθήκαμε με τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Παπαϊωάννου στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Φαίνεται ότι δεν του αρκούσαν τα όσα είπε εκεί, και αποφάσισε να μας ξεκάνει, απαντώντας αυτή την φορά σε ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για το «σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί οι υπουργοί Οικονομικών και Δικαιοσύνης προκειμένου να αναζητηθούν, εντοπιστούν και τιμωρηθούν παραβατικές πράξεις υπηρεσιακών παραγόντων που επέτρεψαν τη δημιουργία της τεράστιας φοροδιαφυγής ή..

Μπόλαρης: Να μην πληρώνουν μόνο οι συνεπείς πολίτες

Ραδιοφωνική συνέντευξη Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάρκου Μπόλαρη στο Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100.3 με τη Σία Κοσιώνη 
 Πρέπει να ξεκινήσει ο διάλογος για τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδα και να προσδιορίσουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να ανταπεξέρθουμε από την κατάσταση αυτή, πρότεινε..

Θαύμα-θαύμα: Συλλήψεις και εκτός Θεσσαλονίκης

Διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ: Ακόμη δύο επιχειρηματίες συνελήφθησαν χθες από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη προς το Δημόσιο. Στον Διόνυσο Αττικής, οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβαν τον 56χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Τρικεργιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Φοίνιξ Τυποεκδοτική, καθώς εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο ύψους ...

Φωτογραφία από τη Θεσσαλονίκη στις 100 καλύτερες της χρονιάς

Μεγάλη τιμή για τον φωτογράφο μας Νώντα Στυλιανίδη, που ξέρει όσο κανείς άλλος τη δουλειά του. Η φωτογραφία του με τον άντρα που αυτοπυρπολήθηκε έξω από την Τράπεζα Πειραιώς, στην Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης, μπήκε στις 100 καλύτερες της χρονιάς, στο σχετικό άρθρο του Reuters. Δείτε την:

Το taxalia στο Money Show (βίντεο)

Δείτε πλάνα και δηλώσεις των εισηγητών από την εκδήλωση "Επιχειρηματικότητα και πατριωτισμός" που διοργάνωσε το taxalia.blogspot.com, με την ομάδα τηλεοπτικών καλύψεών του taxalia.tv, στα πλαίσια του Money Show 2011, στη Θεσσαλονίκη. Δείτε το βίντεο σε ποιότητα HQ σε πλήρη οθόνη.

Επεισόδιο στη Σχολή Ευελπίδων: Μια απάντηση από στρατιωτικό

Επεισόδιο στη ΣΣΕ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ  από τον ΓΙΟ, ΑΔΕΛΦΟ, ΘΕΙΟ
Σχη ε.α. Αναστάσιο Φαραντάτο 

Σόι πάει το βασίλειο...

Συμβαίνει τώρα! Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Έρευνες στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης κάνουν αυτή την ώρα αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Ο τολμών ΝΙΚΑ!

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Λονδίνο γνωρίζοντας πως δεν έχει να χάσει τίποτα. Ούτως ή άλλως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα παιχτεί στην Τούμπα με την Ρούμπιν Καζάν. Ωστόσο το κίνητρο για διάκριση είναι μεγάλο. Με μια προσεκτική ματιά στις εξέδρες του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» παρατηρεί κανείς την εξής επιγραφή: «Το dare is to do». Σε ελεύθερη

Η φωτογραφία της 6ης δόσης

Μία ακόμη αποκλειστική φωτογραφία από το Vlavo Undertainment, από τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Γιουρογκρουπ που ενέκρινε την 6η δόση!

Κι εκεί που λέγαμε ότι με τον Αβραμό τα είδαμε όλα, ήρθε ο Λοβέρδος!

Απίστευτη ατάκα από θεσμικό παράγοντα της υγείας σε παρέα γιατρών, φαρμακοποιών και ...φαρμακοβιομηχάνων πριν από λίγες ημέρες! Ήμουν εκεί και ...έπαθα με αυτά που άκουγα! Ναι σας

Η είδηση του Χειμώνα πρώτα και αποκλειστικά στο TaXalia

Το TaXalia το οποίο φυσικά ΔΕΝ απεργεί, μιας και δεν διαχειρίζεται από δημοσιογράφους, ρίχνει την βόμβα!
Πραγματικά σοκαριστική η είδηση, μιλάμε για τον ορισμό της αναπάντεχης είδησης.
Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από το μεγκάλο τσακάλι για την πρωτιά μας αυτή.

Ήρθε η ώρα του εισαγγελέα για τα δάνεια των κομμάτων

Εισαγγελέας θα ερευνήσει, για πρώτη φορά, τα δάνεια που έλαβαν τα τελευταία χρόνια όλα τα πολιτικά κόμματα! Πόσα χρωστάνε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ -ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

Υστερα από δημοσιεύματα του Τύπου για τα δάνεια που λαμβάνουν τα κόμματα από τράπεζες με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έδωσε χθες εντολή να διενεργηθεί σχετική προκαταρκτική εξέταση. Η εξέλιξη αυτή αποκτά ..

η Ελένη Φουρέιρα φαβορί για τη Eurovision

Φαίνεται πως η Μεξικανικής καταγωγής :))
Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα φαβορί για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με το δελτίο του Star, η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα είχε εκφράσει από πέρυσι στην επιθυμία της να πάει στη Eurovision θεωρείται ως η ιδανικότερη επιλογή για να..

Οργή στον Παναθηναικό για την επιστροφή Καλόπουλου

Η επιστροφή του Δημήτρη Καλόπουλου στους πίνακες της Super League, εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε προκλητική και απαράδεκτη την απόφαση της..

Μεγάλη νίκη του Άρη στην Ολλανδία

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του EuroCup, ο Αρης «πήρε μπροστά» για τα καλά. Νίκησε εκτός έδρας την Ρουντούπις από τη Λιθουανία και σήμερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής έφυγε ..

Γιούνκερ: Θα δώσουμε την 6η δόση στην Ελλάδα

Λίγο μετά τα μεάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώθηκε και επισήμως, ότι θα πάρουμε τη δόση μας.
Τα ξαναλέμε στην έβδομη...

Πολύ γέλιο με το twitter του ΣΚΑΙ

Ποιά είναι η πιό συνηθισμένη φράση στους ψέυτικους λογαριασμούς που δημιουργούν συνεχώς κάποιοι, για να δείξουν ότι έχουν έχουν πολλούς followers;
"hasn't tweeted yet" !
Δύο στους τρείς "φίλους" του ΣΚΑΪ, όλως τυχαίως..

29 Νοε 2011

Το σχόλιο του Χάρρυ Κλυνν για το σημερινό δελτίο του ΣΚΑΪ

"Κυρία Κοσιώνη, το τηλεοπτικό τοπίο είναι πιο θολό και από και απ’ αυτό το μέλλον της Ελλάδος και η πίτα (διαφημιστική) δε φτάνει ούτε για το σκύλο… Με ποιο τρόπο πρέπει να γίνονται οι διαγωνισμοί στους οποίους συμμετέχει το δημόσιο για να μην κακοκαρδίζεται ο..

Θέλει να πουληθεί στους Τούρκους η ΑΕΚ, αλλά οι Τούρκοι δεν θέλουν

Την είδηση θα τη μάθατε: Η Sabanci Holdings, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, με αμέτρητες θυγατρικές και κλάδους, έδειξε ενδιαφέρον για την αγορά της ΑΕΚ (έτσι γράφτηκε).
Η εταιρεία διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες και στη συνέχεια..

Σύμβουλος του Βρετανού Πρωθυπουργού αμφιβάλλει για την υπερθέρμανση του πλανήτη

Και ο σύμβουλος για τα περιβαλλοντικά θέματα του Βρετανού πρωθυπουργού Cameron αμφιβάλλει για τη δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη σύμφωνα με την εφημερίδα DAILY MAIL .
Ας ελπίσουμε ότι θα προστεθούν κι άλλες φωνές ενάντια στην απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη από την ανθρώπινη δραστηριότητα που οδήγησε στην επιβολή ενός παγκοσμιοποιημένου φόρου για τους ρύπους ο οποίος μάλιστα μπήκε προς διαπραγμάτευση στα διεθνή χρηματιστήρια. H..

Το PASOK έχει παντού φίλους (φοβερό βίντεο !)

δείτε το και κυρίως ακούστε το:

Έχασε ο ΠΑΟΚ από την Κιμκι στο "Παλατάκι"

Ο ΠΑΟΚ ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε. Ηττήθηκε στα πλαίσια του Eurocap από την πανίσχυρη Ρωσική Κίμκι, με 62-71 και πλέον επικεντρώνεται στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του..

Ώρα για ανέκδοτο

Η ανέχεια έριξε τον νεαρό στην ανδρική πορνεία. Έβαλε έξω από την πόρτα του, την επιγραφή:
"Νεαρός έτοιμος για όλα. Στο κρεβάτι 100 ευρώ, στον καναπέ 50 και στο πάτωμα 25".
Σε λίγο χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει φουριόζα και ...ορεξάτη μια μεσόκοπη κυρία. Δίνει στον νεαρό ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ.
"Α, ωραία, 100 ευρώ! θέλεις στο κρεβάτι, ε;" της λέει ο νεαρός.
"Όχι, αγόρι μου, θέλω ...

Ενα blog επέστρεψε, ένα έφυγε

Εξαφανίστηκε το καλό, φίλιο και δημοφιλές http://papatzides.blogspot.com/ μάλλον λόγω hacking ή παραβίασης πολιτικής της google. Δείτε το http://papatzides.wordpress.com
Από την άλλη επέστρεψε το http://gelastifraoula.blogspot.com/ .

Αυτή τη στιγμή στο ALTER..

Να συμπληρώσουμε και κάτι...οι Έλληνες πολίτες δεν είναι Μ@@@ΚΕΣ απαιτούν ΤΩΡΑ τα χρεωστούμενα κ. ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!

Επίθεση ΣΚΑΪ εναντίον Ν.Δ.

Κατά μέτωπον επίθεση του τηλεοπτικού σταθμού στη Νέα Δημοκρατία, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αφορμή, μια δήλωση της Νέας Δημοκρατίας, για το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας, από τις κρατικές επιχειρήσεις, όπως ο ΟΠΑΠ. Η Ν.Δ. ξύπνησε επιτέλους, κατάλαβε ότι η κρατική διαφήμιση κατευθύνεται έτσι ώστε να "ευλογούν" τα ΜΜΕ το ΠΑΣΟΚ και έβγαλε την εξής ανακοίνωση, με πολύυυυυ νόημα:

Επίθεση Ν.Δ. εναντίον ΠΑΣΟΚ

Όπως σας τα ΄παμε νωρίτερα (Εκνευρισμός στη ΝΔ για την εφεδρεία).
Η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει τις μεθοδεύσεις που οδηγούν δημοσίους υπαλλήλους στην απόλυση.
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ανοιχτή επιστολή προς Παπουτσή και Πάγκαλο για το σχέδιο δράσης της Αθήνας

Αγαπητέ κ. Παπουτσή,

Διαβάσαμε με πολλή προσοχή την τρίτη αξιολόγηση του σχεδίου δράσης για την Αθήνα

Με την ίδια προσοχή ακούσαμε τους εκπροσώπους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τον Αντιδήμαρχο δημοτικής αστυνομίας στο συμβούλιο του 6ου δημοτικού διαμερίσματος να μιλούν για το έργο τους σε σχέση με..

"Το πρόβλημα της μετανάστευσης προς την Τουρκία δεν θα πρέπει να εξάγεται στην ΕΕ"

Παρέμβαση κ. Γιώργου Κουμουτσάκου στην 67η συνάντηση της Μικτής Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας


"Είναι γνωστό ότι η Τουρκία δέχεται κύμα μεταναστών από μια «δύσκολη» περιοχή. Αλλά αυτό της το πρόβλημα δεν θα πρέπει να το εξάγει στην ΕΕ. Η γεωστρατηγική θέση δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα, αλλά και προβλήματα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Μικτής Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια της...

Ο τζάμπας ζεί (πού τον βρήκαν αυτόν τον "ντουλάπα";)

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΝΑ σωθεί η Ελλάδα.

ΔΗΛΑΔΗ;
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;
Ότι θα φύγουν τα βουνά απο τη θέση τους;

Όλα τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την Ε.Ε

Μετά την συνάντηση στις 28 Νοεμβρίου του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική κ. Johannes Hahn και των περιφερειαρχών και δημάρχων των μεγάλων πόλεων στην Ελλάδα, παρουσιάσθηκε ενημερωμένος κατάλογος των έργων προτεραιότητας που θα συνχρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πρόκειται για 181 έργα

Σας έλλειψε; Επιστρέφει ο Καλόπουλος στη διατησία

Αθώο έκρινε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον Δημήτρη Καλόπουλο, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως εμπλεκόμενος στο κύκλωμα των «στημένων» αγώνων, και έτσι ο Μακεδόνας ρέφερι θα έχει δικαίωμα ξανά να διευθύνει παιχνίδια.
Συγκεκριμένα ο Καλόπουλος κατηγορήθηκε για δωροδοκία και ...

Η μαντινάδα της ημέρας (το μανάβικο της 6ης δόσης)

Μαύρα μαντάτα έρχονται,                                         Δυο χρόνια μάς φλομώσανε

παρά την έκτη δόση                                                  στη συνταγή την ίδια,

η ύφεση δεν σταματά,                                              μα θα εισπράξουν όλοι τους

κι έρχεται κι άλλη τόση!                                           ...αγγούρια και απίδια!

Λεφτά υπάρχουν ! (στην Ελβετία φυσικά)

Είχε τύχει και είχα παρακολουθήσει την εκπομπή του Παύλου Τσίμα «Έρευνα» στο Mega, όπου ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Ελβετικού Κοινοβουλίου, Ιωσήφ Ζησιάδης, είχε καταγγείλει ότι δεν προχωρά η φορολογική συμφωνία που έχει προτείνει από το 2005 η ελβετική κυβέρνηση στην ελληνική «γιατί οι πιο πολλοί βουλευτές δεξιοί και του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία και τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοικτοί λογαριασμό όπως..

Αισιόδοξος ο Βενιζέλος, "πάμε καλά"


2011-11-29. Δήλωση Ευ. Βενιζέλου προσερχόμενου στο Eurogroup from Evangelos Venizelos on Vimeo.

Ξεκινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι.


H πρώτη παρουσίαση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας Μ.Α.Ζ.Ι.
Ξεκινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο

«Φιλοδοξία μας είναι οι Θεσσαλονικείς να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές δράσεις και όχι με λόγια, να μας συναντούν εκεί που όλοι, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα βοηθάμε, στο βαθμό που μπορούμε, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Μ.Α.Ζ.Ι. και βουλευτής...

Εισαγγελέας για τα δάνεια των κομμάτων

Παρέμβαση του Οικονομικού εισαγγελέα, είχαμε σήμερα, για τον σκανδαλώδη υπερδανεισμό των κομμάτων, κυρίως του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα χρέη των οποίων ανέρχονται σε πάνω από 200 εκ.ευρώ. Το δημοσίευμα, που έβαλε ψύλλους στα αυτιά του εισαγγελέα, ήταν αυτό:

Δείτε πως προσπαθούν να παρουσιάσουν τον ΓΑΠ ως ήρωα..και μετά ψάχνουμε τα "μυστικά" κονδύλια...

Πόσοι αλήθεια δεν έχετε αναρωτηθεί, γιατί έφυγε και τα παράτησε ο Γ.Α.Π..
Αγαπητοί φίλοι, σας προτείνω να κάνετε έναν απλό έλεγχο στη μηχανή αναζήτησης της Google..
Γράψτε την φράση "why papandreou left" .

Στα αποτελέσματα θα δείτε 

Παγίδα και από τα Σκόπια;

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος


Κύριε Πρόεδρε της Κυβέρνησης, παραλάβατε πρόσφατα μια επιστολή από τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ (FYROM) Νίκολα Γκρουέφσκι, με την οποία ο πρωθυπουργός της γείτονα χώρας, σας ζητά την στήριξη της χώρας μας για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η απορία που τίθεται αυτόματα και την οποία θα πρέπει να μας επιλύσετε, δίδοντας στη δημοσιότητα την επιστολή, είναι ...

Εκνευρισμός στη ΝΔ για την εφεδρεία

Τα μηνύματα που φτάνουν στη Συγγρού, είναι πολλά και οργισμένα. Και έχουν τον ίδιο κοινό παρονομαστή. Στην εφεδρεία, όλως τυχαίως, το 80% και πλέον των 20.000 περίπου, που πήραν τα ραβασάκια, είναι Νεοδημοκράτες. Επειδή ως γνωστόν, το ποσοστό της ΝΔ είναι γύρω στο 15% με 20%, λογικό θα ήταν και οι αποχωρούντες να είναι με αυτή την αναλογία. Όμως δεν είναι, λένε οργισμένοι "έφεδροι" στα τηλέφωνα, που έχουν ανάψει.
Να υποθέσουμε ότι θα έχουμε σύντομα ανακοίνωση από τη Ν.Δ. για το θέμα;

Ορίστε taxalia μας. Τούμπαραν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κυκλοφορία στα Εξάρχεια...!

+Ευλογημένοι να είναι+ Τούμπαραν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κυκλοφορία στα Εξάρχεια ! Δείτε τη φωτογραφία:

Απάντηση στους Ι. Μυλόπουλο και Ι. Παντή

Από ότι φαίνεται την ίδια δικαιολογία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ότι δεν είναι έτοιμοι οι εκλογικοί κατάλογοι, θα προβάλουν προκειμένου να καθυστερήσουν την διαδικασία εκλογής Συμβουλίου..

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.ΚΙΛΚΙΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η κατάπτωση του συνδικαλιστικού κινήματος και των οργάνων του δεν θα μπορούσαν παρά να επανεργοποιήσουν σε μια πορεία αδέσμευτη, ανένταχτη και κυρίως ακομμάτιστη και

29.11.2009 - 29.11-2011: Δυο χρόνια πετυχημένης πορείας της ΝΔ

Ο Θεόδωρος Καράογλου
Άρθρο του Θεόδωρου Καράογλου*

Δυο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα, που η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα, δυο χρόνια από τότε που ένα κόμμα εξουσίας εκλέγει τον αρχηγό του με μια μαζική και πρωτόγνωρη διαδικασία, δυο χρόνια πετυχημένης, σταθερής και εγγυημένης πορείας για την πατρίδα και τους Έλληνες πολίτες.

Η διετία αυτή αποτέλεσε διετία σταθμό, τόσο για την παράταξή μας, όσο και για τη χώρα. Ο Πρόεδρός μας..

Δήλωση-φωτιά του Π.Ψωμιάδη για την υπόθεση της Σχολής Ευελπίδων

«ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΚΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
Σχετικά με την υπόθεση της Σχολής Ευελπίδων και την τροπή που πήρε το θέμα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι όμως επίσης προφανές ότι κάποιοι επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, να στρέψουν την προσοχή σε ήσσονος σημασίας περιστατικό, μακριά από την οικονομική γενοκτονία την οποία υφίσταται ο ελληνικός λαός με τη σύμπραξη ή την..

Προπομπός εξεταστικής από τη ΝΔ για τη στάση Παπανδρέου;

Για διαβάστε τι μας γράφει στο τέλος του άρθρου του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας:

Όταν ο Καρατζαφέρης "έσκιζε¨" τον Μητσοτάκη με σκληρές ερωτήσεις

Ιστορικό βίντεο. Ο Καρατζαφέρης, "νεαρός" ρεπόρτερ, υποβάλλει μια πολύυυυυ σκληρή ερώτηση στον Κώστα Μητσοτάκη. Τον έλιωσε λέμε. Δείτε το βίντεο:

Απολογισμός για τα 2 χρόνια του Αντ. Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ ...

H ΝΔ κάνει απολογισμό πεπραγμένων με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά...


Δύο χρόνια Αντώνης Σαμαράς στην Προεδρία της Ν.Δ.

Στις 29 Νοεμβρίου του 2009, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε ο

Προσοχή: Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Αστικά θα έχει μόνο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ
Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011, από την έναρξη έως 08:00΄π.μ. και από 21:00΄μ.μ έως τη λήξη της βάρδιας συμμετέχοντας στην..

Αυτή είναι η Ελλάδα του μνημονίου...

Συγκλονιστική φωτογραφία. Δείτε την:

Απίστευτοι Πασόκοι! Ενέκριναν θέσεις εργασίας μόνο στους "πράσινους" Δημάρχους!

Τεράστιο θέμα !
Οι άνθρωποι είναι αματεναόητοι ! Πάνω από όλα το κόμμα! Στους δήμους που οι Δήμαρχοι είναι "γαλάζιοι" έκοψαν έως και 70% τις προσλήψεις. Στους δήμους που οι Δήμαρχοι είναι "πράσινοι", αύξησαν τις προκηρυχθείσες θέσεις μέχρι και 80%!

Δείτε την αποκαλυπτική επιστολή του "γαλάζιου" Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης:

Αποκλειστικό: τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Το διαβάζετε πρώτοι στο taxalia
Με καταγραφή της απόλυτης πλειοψηφίας του Μιχ. Ζορπίδη, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων από τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο, αυτή που θα βγει σε λίγο θα γράφει:

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Ώρα συνεννόησης - συσπείρωσης - ευθύνης

του Μιχάλη Ραμπίδη
Αύριο Τετάρτη 30-11-2011 στα δικαστήρια της Ευελπίδων σύρονται σε δίκη οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Διαισθάνομαι δυστυχώς ότι η σημερινή αγανάκτηση του κόσμου, σε συνδυασμό με τον Γκαιμπελισμό της εξουσίας και των μέσων που την υπηρετούν, κατά των συνδικάτων, κάνει "ευτυχισμένους" κάποιους με τη σκέψη της φυλάκισής τους. 
 Αγαπητοί τ. συνάδελφοι της ΔΕΗ απόμαχοι συνταξιούχοι της Επιχείρησης :

Δήμος Θεσσαλονίκης : Αντιστασιακή φιέστα χωρίς αντιστασιακούς!!!

Εκδήλωση τιμής προς τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης 1941 – 1944 διοργανώνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στις 2μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμος Θεσσαλονίκης χωρίς όμως αντιστασιακούς αφού είτε απλά δεν υπάρχουν, είτε – όσοι υπάρχουν – δεν έχουν ενημερωθεί!!!
Πιο συγκεκριμένα και με βάση ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή παρουσία των «πολιτειακών αρχών» θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες σε …αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και εκπροσώπους αντιστασιακών οργανώσεων. Όπως προέκυψε από την έρευνά μας όμως, ...

Η ανακοίνωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για τις επιμελητηριακές εκλογές

ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις καθαρές εκλογικές νίκες που πέτυχαν στις επιμελητηριακές εκλογές της Θεσσαλονίκης τα ψηφοδέλτια που...

Δε βαριούνται στο ΣΚΑΪ να κάνουν ψεύτικους λογαριασμούς twitter; Ρόμπα γίνανε !

Τους έχει πάρει στο ψιλό όλο το διαδίκτυο. Οι άνθρωποι που ενημερώνονται από το ιντερνετ ξέρουν και πέντε πράγματα για αυτό. Δεν είναι το τηλεοπτικό κοινό του κυρ-Μήτσου και της κυρα-Θοδώρας, που βλέπει αποσβολωμένο ό,τι του σερβίρει το γυαλί.
Διαφημίζει συνεχώς ο ΣΚΑΙ τους "60.000 followers στο twitter". Μόνο που όλοι οι λογαριασμοί, που τσεκάραμε πριν λίγο κι έγιναν followers είναι "αβγά" ("αβγό" λέγεται ο λογαριασμός που..

Αποκάλυψη: Σε ποιά δημόσια υπηρεσία, οι μισοί είναι ...Διευθυντές;

Στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. - Ο.Π.Ε. Α.Ε.
Στην Ελλάδα του Μνημονίου το οργανόγραμμα δημοσιου οργανισμου (ΔΕΚΟ-ΟΠΕ, ενος οργανισμου με το υψηλοτερο μηνιαιο εισοδημα στους υπαλληλους οπου τους πληρωνεται απο τη συλλογικη συμβαση εργασιας τους μεχρι και τα οδοιπορικα τους) 
26 ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ / 25 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !
 ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 51 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011) 
- 6 ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ 
-2 ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ 
-18 ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ 
-25 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 
 Δηλαδη 1 ΣΤΟΥΣ 2 κατεχει θεση ευθυνης  
Στη νομικη υπηρεσια ....

Συνεχίζεται η κατάληψη στην ΥΠΑ

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη του κτηρίου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στη Γλυφάδα από μέλη της ΟΣΥΠΑ που αντιδρούν στην εφαρμογή του...

Βρε, καλώς το παιδί!

Στρώστε το κόκκινο χαλί, η μπάντα του Δήμου Αθηναίνων να μάθει τον Αμερικανικό εθνικό ύμνο, να φωτιστεί όλη η χώρα. Στις 4 Δεκεμβρίου μας κάνει την τιμή να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο...

Δήλωση Καρχιμάκη για τις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με φερόμενες καταθέσεις Ελλήνων βουλευτών σε ελβετικές τράπεζες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τι εννοεί ο "σύντροφος";

Αλαλούμ επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με όλα τα στελέχη του κόμματος να τοποθετούνται για την επόμενη ημέρα. Στο χορό μπήκε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος σε άρθρο του στην εφημερίδα "Τα Νέα", αναφέρει πως...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη