31 Ιουλ 2011

Επανεξετάζονται οι «εγγυημένες» τιμές για τα φωτοβολταϊκά

Τελικά, θα είναι ή δεν θα είναι συνεπές το κράτος με τους ανθρώπους που επένδυσαν σε φωτοβολταϊκά;

"Ανησυχητικό" άρθρο από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Απότομη προσγείωση περιμένει τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά. Στο υπουργείο Περιβάλλοντος σχεδιάζονται δραστικές μειώσεις στις εγγυημένες τιμές ρεύματος από ηλιακή ενέργεια, ενώ παράλληλα ..

Βροχή στη Θεσσαλονίκη

Ανάσα δροσιάς πήραν τα τσιμέντα της Θεσσαλονίκης, από την απρόσμενη μπόρα που επισκέφθηκε την πόλη, σήμερα Κυριακή, τελευταία μέρα του Ιουλίου του 2011.
Μας λυπήθηκε ο Θεός μετά από ενάμιση μήνα ζέστης, σκόνης και ανομβρίας.
Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο 1-8-2011 (Καλό μήνα!):

Διώχνει τον Ουρτάδο ο Ολυμπιακός

Δεν άρεσε ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο 30χρονος Ισπανός μέσος, ο οποίος έκανε μετριότατες εμφανίσεις.
Ο πρώην αρχηγός της Εσπανιόλ, ο οποίος στο ξεκίνημα της..

Ελεύθερα τα διόδια στα Μάλγαρα από ταξιτζήδες

Άλλη μια ακτιβιτική ενέργεια των απεργών ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια των Μαλγάρων, στις 5 το απόγευμα και σύμφωνα με εκπροσώπους τους, θα τις κρατήσουν ανοιχτές μέχρι τις 11 μμ. Κάποιοι τυχεροί πέρασαν και θα περάσουν χωρίς να πληρώσουν...

31 απορίες [αφήσαμε το πλακωτό και παίζουμε 31]

Γέμισε πάλι με άγρια θηρία η επικοινωνιακή αρένα. Μοιραίο ήταν. Ο Ρεπούσειος συνωστισμός που επεφύλαξαν στους πολίτες τα ΜΑΤ, προκειμένου να ψηφισθεί απροσκόπτως το μεσοπρόθεσμο υδροπρασινοκυάνιο, ξεχάστηκε γρήγορα. Τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν και πολύ. Μετά από ένα μήνα διαβάζει κανείς κάποιο περισπούδαστο άρθρο στην έγκριτη «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» πλαισιωμένο από φωτογραφία που δείχνει 15 πολίτες με καδρόνια να επιτίθενται σε έναν άνδρα των ΜΑΤ. Άρθρο, το οποίο θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς..

Οι 10 χειρότερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών

Ξεκινούν για να σας τρομοκρατήσουν, αλλά καταλήγουν να σας κάνουν να "πεθάνετε" στο γέλιο. Κακοσκηνοθετημένες, με απαράδεκτους ηθοποιούς, είναι τόσο κακές, που και αν και τις πήρατε για να φοβηθείτε και τελικά γελάσατε, δεν μετανοιώσατε.
Κορυφαία, κατά τη γνώμη μας, η χειρότερη ταινία όλων των εποχών, είναι "ο Δεσμώτης των Ψυχών" (Keeper of Souls). Είναι τόσο κακή που αξίζει να τη δείτε ! Ζητείστε την από ένα video club και δεν θα μετανοιώσετε!
Δείτε και τις υπόλοιπες:

The 30 Most Amazing Lost Cities Of Ancient World (SlideShow)

Ο αυτόματος τηλεφωνητής του Χάρρυ Κλυνν

"Σας ευχαριστούμε που καλέσατε την εταιρία ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Α.Ε.
Είστε "τυχεροί" που επιλέξατε εμάς για το παραμύθιασμά σας και ελπίζουμε να μας προτιμήσετε και στο μέλλον.
Εαν θέλετε να....

Mια ανάρτηση που ζητήσατε να βάλουμε ξανά

Ξαναθυμηθείτε για τόνωση ηθικού

Μετ΄ εμποδίων η επιστροφή από τη Χαλκιδική

Πίσω, στην καθημερινότητα και πάλι...
Mετά την ξενοιασιά και την απέραντη ομορφιά των διακοπών, επιστρέφουν στα τετριμμένα της καθημερινότητας οι αδειούχοι του Ιουλίου.
Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, με προβλήματα στην επιστροφή.
Με προβλήματα πραγματοποιείται αυτή την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου από τη Χαλκιδική. Από το ύψος της Ποτίδαιας και μετά ..

Πανικόβλητο το ΔΝΤ διαπίστωσε ότι απέτυχε στην Ελλάδα!


Την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010, λίγες μόνο ημέρες μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, είχαμε σηκώσει μια ανάρτηση που έλεγε κ. Στρος Καν, στην Ελλάδα θα αποτύχεις.  Μάλιστα εξηγούσαμε τους λόγους για τους οποίους θα αποτύχαινε το ΔΝΤ (αξίζει να το διαβάσετε) και καταλήγαμε στο τέλος, απευθυνόμενοι στον κ. Στρος Καν, με τη φράση: «Του λέμε δε ακόμα και να μας θυμηθεί πως....

Ολυμπιακός Βαβέλ: 3 Έλληνες, 14 ξένοι. Μια ομάδα, 11 εθνικότητες !

Παίκτες 11 διαφορετικών εθνικοτήτων έπαιξαν στο σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Χέρενφεν (5-4 έχασε ο Ολυμπιακός)
Τη δεύτερη ήττα του μέσα στο Σαββατοκύριακο γνώρισε ο Ολυμπιακός, αφού εχθές έχασε 2-1 από την Μπρέντα και σήμερα 5-4 από την σαφώς πιο έτοιμη Χέρενφεν, σε φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.
Η σύνθεση του Πρωταθλητή ...Ελλάδας, Ολυμπιακού:

Τρελό πάρτι για τους συμβούλους. Πόσες φορές θα "εκτιμηθεί" η ΕΥΑΘ, ο ΟΠΑΠ κλπ;

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΠΛΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!

Εξαιρετικό άρθρο του Χρήστου Ιωάννου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΚΑΠΟΤΕ κυριαρχούσε το σύνθημα «Ελλάς, ελλήνων εργολάβων» για το κύμα από..

Σύλλογος "Νέα Φλώρινα" στην Αυστραλία

Λάτρεις του Adolf Hitler οι οπαδοί της "ενωμένης Μακεδονίας"

Στη φάκα της Οικονομικής Αστυνομίας δύο γιατροί που δεν εκοψαν απόδειξη

Δικογραφίες σχηματίζονται από την Οικονομική Αστυνομία σε βάρος δύο (2) ιατρών για τη μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών και άλλων συναφών φορολογικών παραβάσεων.


Το προανακριτικό υλικό συλλέγεται στο πλαίσιο των φορολογικών ελέγχων για αυτεπάγγελτα ποινικά αδικήματα.

Σχηματίζονται δικογραφίες από το Τμήμα Κοινωνικής και..

Ο Γιώργος Παπανδρέου καλύπτει τον Ασλάκοφ

Όπως και να το δούμε το θέμα, απο τη στιγμή που δεν αποπέμπει η Μούσιου τονπρόεδρο Μελίτης απο τον συνδιασμό της, υποθέτω ότι η κάλυψη βρίσκεται ...ψηλότερα! Ή δεν

"Στην Ελληνική τηλεόραση θα αναγκασθούμε να μάθουμε τούρκικα για να δουλέψουμε"

Τάσος Χαλκιάς και ο Πάνος Σκουρολιάκος μίλησαν στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα δίνοντας την δική τους ερμηνεία για τα αιτία της κρίσης ενώ αναφερθήκαν στην κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο, την τηλεόραση και στο πόσο δύσκολο είναι να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα της κρίσης.

Αφιερωμένο στην Όλγα Μούσιου

Καταλαβαίνετε τι λέει έτσι; Првиот македонски градоначалник во Грција од македонската политичка партија Виножито г. Панде Ашлаков. "..ο πρώτος δήμαρχος στην Ελλάδα που εκλέχθηκε με το Ουράνιο Τόξο"
Κι ακόμη δεν τον διαγράψατε από το συνδυασμό σας! 
Ακούστε τον Ασλάκοφ:

4oς Ορεινός Αγώνας Ναμάτων στο Άσκιο (Σινιάτσικο), μήκους 19,050 χλμ

 στα Νάματα Κοζάνης
Ο Δήμος Βοΐου-Δημοτική Ενότητα Ασκίου-Τοπική Κοινότητα Ναμάτων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ναμάτων , διοργανώνουν το 4o Ορεινό Αγώνα Ναμάτων στο Άσκιο (Σινιάτσικο), μήκους 19,050 χλμ, στα Νάματα Κοζάνης , στις 7 Αυγούστου 2011 και ώρα εκκίνησης 09.30 πμ. Ο αγώνας των..

H πολιτική είναι σαν την κόκα (συνεργάτες πολιτικών οι δύο μεγαλέμποροι κοκαϊνης)

Ποιό όπιο του λαού; Εδώ μιλάμε για την κόκα. 123 κιλά, συσκευασμένη σε στρόφαλους ενός μηχανήματος για την παραγωγή σογιελαίου. Κατασχέθηκε στις 19 Ιουλίου από την Διεύθυνση Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ μετά από μια πολύ δύσκολη επιχείρηση. Η εξέλιξη της επιχείρησης, οδήγησε στη σύλληψη 9 ατόμων στη Σερβία και την ΠΓΔΜ και 3 στην Ελλάδα. Η είδηση των συλλήψεων μεταδόθηκε χθες από τα ΜΜΕ, με πολλές λεπτομέρειες, εκτός από μία. Οι δύο έλληνες συλληφθέντες, ο ένας διευθυντής τράπεζας στην Φλώρινα και ο άλλος τελωνειακός, είχαν ένα ακόμη κοινό στοιχείο (εκτός από την κοκαΐνη) που αποσιωπήθηκε. Ήταν και οι δύο συνεργάτες πολιτικών. Ο τραπεζικός, του κυρίου ....

"Έλληνας είναι όποιος επενδύει στη χώρα του"

λέει στο βίντεο που ακολουθεί ο οικονομολόγος Καζάκης κι εμείς συμπληρώνουμε: "Έλληνας είναι όποιος ξοδεύει τα λεφτά που κερδίζει στην Ελλάδα, στην Ελλάδα!". Δείτε το βίντεο:

25μελής μνημονιακή «κυβέρνηση» έρχεται στην Αθήνα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, από 15 Αυγούστου καταφθάνει στην Αθήνα 25μελής  ομάδα ευρωπαίων αξιωματούχων με επικεφαλής τον  Χορστ Ράιχενμπαχ. Στην αρμοδιότητά της θα υπαχθούν όλοι οι κοινοτικοί που είναι στη χώρα μας. Συστήθηκε με απόφαση του Προέδρου της Κομισιόν  Ζοζέ Μπαρόζο και  θα αναφέρεται κατευθείαν στον...

Ο ψευτομακεδονισμός αποθρασύνεται, ο μακεδονισμός φιμώνεται

Του Μιχαήλ Χρυσανθόπουλου,
καθ. Ιστορικού, συγγραφέα, δημοσιογράφου SBS Αυστραλίας

Και μετά την “επιλεκτική σωτηρία” της Ελλάδος, μείον της χρεοκοπίας, έρχεται η προτεκτορατοποίησή της συνολικά, η υποδούλωσή της και η χειραγώγησή της από αυτούς που η ίδια διαμόρφωσε, αναμόρφωσε και εκπολίτισε μέσω των αιώνων. Δεν πρόκειται να κάνουμε οικονομική ανάλυση των τελευταίων εξελίξεων, απλά θα αναφέρουμε ότι...

Ανέκδοτο

από τον ιατρό Βλάση Γωγούση
Ένας κάου-μπόι απολαμβάνει τη λιακάδα καθισμένος στη γνωστή αραχτή θέση.

Πλησιάζει μιά γυναίκα και τον ρωτάει-

Ανακοίνωση του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

Από το γραφείο του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:

Φωτιά στο πλοίο "Αλκυόνη" που ερχόταν από τη Σκόπελο

Λαχτάρισαν χθες το βράδυ οι 512 επιβάτες του πλοίου "Αλκυόνη", που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Σκόπελος - Θεσσαλονίκη, όταν εκδηλώθηκε φωτιά εν πλω...Όπως έκανε γνωστό..

Το στημένο ματς Αρη-ΠΑΟΚ με διαιτητή τον Σπαθα που δεν ερευνήθηκε ποτέ !

Εδώ ακούστε ποιος ποδοσφαιρικός παράγων ισχυρίζεται ότι το Αρης-ΠΑΟΚ, στις 14-3-2010, με διαιτητή τον Ηλία Σπάθα, ήταν στημένο και ποιοι το έστησαν (σύμφωνα με την άποψή του):

Νέο blog για τον Βόλο

με θεματολογία από τον Βόλο http://volos-in.blogspot.com/

Ο Θεσσαλονικιός ταξιδεύει...ροκάροντας!

Μετά από τα ταξίδια στην Ευρώπη ο γνωστός σε όλους μας 'Θεσσαλονικιός' , ο 32χρονος, κατά κόσμον, Δημήτρης Αβραάμ ξεκινάει και τα μουσικά ταξίδια.....απολαύστε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο 'Ακροβάτης' το οποίο
ηχογραφήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο DeepSide Studio. Την επιμέλεια παραγωγής ανέλαβε ο Δημήτρης Γκέρκος. Δείτε το:

Το απέραντο γαλάζιο και το Καστελλόριζο

Σιγά σιγά, όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας συμφωνούν ότι πρέπει να γίνει κάτι με την ελληνική ΑΟΖ και να μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτο αυτό το απέραντο γαλάζιο. Βέβαια, θα ήταν καλό τώρα που δεν υπάρχουν πλέον ανούσιες αντιπαραθέσεις επί του θέματος και αναγνωρίζεται επίσημα ο ρόλος του καθηγητή Καρυώτη, να υπάρξει μία υλοποίηση, όχι μόνο της θέσπισης, αλλά κι έμπρακτη και δυναμική αρχή των διαπραγματεύσεων με τις

Το μεσοπρόθεσμο θα οδηγήσει σε εξαθλίωση την κοινωνία

Άρθρο του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή
στο taxalia.blogpot.com

Το Μάιο του 2010, ο κ. Παπανδρέου, μετά από εξάμηνη απραξία, οδήγησε τη χώρα στη μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου χωρίς να εξετάσει άλλες λύσεις, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, χωρίς κανένα πρόγραμμα, χωρίς κανένα σχεδιασμό.


Με το σύστημα εξουσίας που δημιούργησε, που ήξερε να διαβουλεύεται με τον εαυτό του, αλλά δεν ήξερε να κυβερνά και να διαπραγματεύεται, μετέτρεψε ένα πρόβλημα δανεισμού που είχε η χώρα σε βαθιά δημοσιονομική και κοινωνική κρίση, γιατί δεν πήρε έγκαιρα κανένα μέτρο, παρά τις επανειλημμένες προτροπές της Νέας Δημοκρατίας και..

Τα σωματεία εργαζομένων του Ομίλου Εταιριών Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων ΑΒΕΕ (ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ) για το ξεπούλημα της επιχείρησης

12 μήνες στα ΕΑΣ, η Διοίκηση της εταιρίας η δική μας ‘‘τρόικα’’ (Ανδριανής – Τρυφιάτης – Φελώνης) έναν απολογισμό έχει να παρουσιάσει: ΔΙΑΛΥΣΗ των πάντων. Και σήμερα έχουν το θράσος με ένα επαίσχυντο δελτίο τύπου να ρίχνουν τα βάρη στους εργαζόμενους και να συκοφαντούν τον αγώνα μας με ψέμματα και ανακρίβειες.

Έκτακτη συνάντηση χθες, κυβέρνησης - τρόικας...

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ.Ευ.Βενιζέλου,του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ.Π.Οικονόμου, του υφυπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη, του προέδρου του ΣΟΕ κ.Γ.Ζανιά και των υψηλόβαθμων στελεχών της τρόικα (Κλ.Μαζούχ, Μπόμπ Τράα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν το 2ο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας και η συμμετοχή των ιδιωτών σε αυτό.
....

Αρχίσαμε -πάλι- Πρόβλημα με τη δόση(;)...


Η ενδεχόμενη αδυναμία συμμετοχής χωρών όπως η Ισπανία και η Ιταλία, ίσως οδηγήσει στην μη καταβολή της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα από το EFSF, αναφέρουν διεθνή πρακτορεία.

Η ενδεχόμενη αδυναμία συμμετοχής χωρών όπως η Ισπανία και η Ιταλία, ίσως οδηγήσει στην μη καταβολή της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα από το EFSF, αναφέρουν διεθνή πρακτορεία, επικαλούμενα πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ένας και μοναδικός φανατικός οπαδός του Γιώργου στην Αρτα !

Και τον χαιρέτησε δια χειραψίας ....
Δείτε την φωτογραφία...

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός για group στο Facebook!

(Σχόλιο taxalia. Φυσικά και δεν συμφωνούμε με την θεματολογία-φρασεολογία και πολύ καλά κάνανε και κλείσανε το γκρουπ -δείτε την φωτογραφία στα αριστερά- αλλά η αλήθεια είναι ότι αν παρότρυνε άλλους αναρχικούς στη διάπραξη βίαιων επιθέσεων σε αστυνομικούς όχι μόνο δεν θα το έκλειναν αλλά... θα τους έδιναν και δωρεάν domain name π.χ. fuck-police.gr fuck-greece.gr κλπ πιθανώς σε σέρβερ Ελληνικού Ιδρύματος ΑΕΙ-ΑΤΕΙ)

Δικογραφία σε βάρος 23χρονου αστυνομικού, ο οποίος ήταν διαχειριστής ομάδας στο facebook και παρότρυνε άλλους αστυνομικούς στη διάπραξη βίαιων επιθέσεων σε αντιεξουσιαστές, ή άλλα άτομα, σχηματίζεται από το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 23χρονος αστυνομικός, είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν το group στο facebook, με τίτλο:

Νέο blog, made in Volos...

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ "ΥΛΗ"... ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ.
http://volos-in.blogspot.com/

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ; HOTELS IN THESSALONIKI

Θα τα βρεις όλα στον ΟΔΗΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (κλικ εδώ), μαζί με:
 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΤΡΟΧΑΙΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ  ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ  ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙΡΟΣ (ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ  ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΜΕΣΙΤΕΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Ο.Α.Σ.Θ. Ο.Σ.Ε. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ Α.Ε. ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΑΞΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΧΑΡΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΨΥΚΤΙΚΟΙ

30 Ιουλ 2011

Τη ΒΙΑΜΑΞ τη θυμάστε;

Επειδή οι νεώτεροι αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν μια χώρα ευλογημένη σαν την Ελλάδα, που μπορεί να παράξει τα πάντα, που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο σκηνικό, να έχει καταντήσει επαίτης και περίγελος των υπολοίπων χωρών,
ας διαβάζουν μερικά θέματα από το παρελθόν, για να καταλάβουν, πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Στους κάτω των 30 κάποιος πρέπει να πεί ότι η Ελλάδα είχε κάποτε δεκάδες μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες.
Δεν έμεινε καμία. Έκλεισαν όλες μετά από..

ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ από το ΒΗΜΑ: «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;»

Toυ Στέφανου Μυτιληναίου, στο tsantiri.gr

Με τον εμετικό πρωτοσέλιδο τίτλο «Τι θέλετε; Να πουλήσω την Πελοπόννησο;», φράση που την αποδίδει στον Γιώργο Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, κυκλοφορεί Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, 31 Ιουλίου. Οι ξεδιάντροποι κυβερνητικοί απολογητές του «λαμπρακέικου» προσπαθούν με αυτά τα απαράδεκτα πρωτοσέλιδα να τρομοκρατήσουν το λαό και συνάμα να παρουσιάσουν ως… πατριώτη τον κατοχικό πρωθυπουργό!

Η Κιέβο Βερόνα θέλει Σηφάκη!

Σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα η Κιέβο Βερόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του πορτιέρο του Άρη σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Στέφανο Σορεντίνο.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι..

ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕI (για το θέμα του πρόεδρου Μελίτης)

Απορίας άξιο είναι τελικά αν θα ενεργοποιηθεί η δικαιοσύνη της Φλώρινας μετά από της εμπρηστικές και ανθελληνικές δηλώσεις του πρόεδρου Μελίτης σε σκοπιανή εφημερίδα με άκρως προσβλητικά μηνύματα για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
(Από το florinacity.blogspot.com)

Έχει αναστατωθεί η τοπική κοινωνία, από τους απαξιωτικούς εθνοτικούς χαρακτηρισμούς και διαχωρισμούς, τα ιστολόγια να έχουν πάρει φωτιά, τα δε σχόλια εμπρηστικού περιεχομένου είναι στα ύψη , η οργή των πολιτών ξεχειλίζει , όλοι οι τοπικοί άρχοντες έχουν ενοχληθεί οι πολιτευτές και οι βουλευτές έβγαλαν καταδικαστική ανακοίνωση.
Ζητούμε να ελεχθει ο πρόεδρος Μελίτης (και με το καλλικρατικό νόμο και με το σύνταγμα) για...

Σάββας Αναστασιάδης:"Δεκατρείς Ελληνίδες και οι Προπονητές τους , μας έκαναν όλους τους Έλληνες περήφανους"

Ολόκληρη η δήλωση...

Ανέκδοτο

Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκ-άπ.


- Πώς αισθάνεστε;

- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί.

Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός …

Συνοπτικά σε ένα video, όλα όσα είδατε στα σημερινά -και όχι μόνο- δελτία των οκτώ!

Πολύ συνοπτικά λέμε...

Έναρξη του Φεστιβάλ "Άρδας 2011" με άρωμα Θεσσαλονίκης (video)

Δείτε τα βίντεο:

Βλάστησε η σπορά του μίσους


Από το pasok.gr

Ευθύνες στους δεξιούς λαϊκιστές όλης της Ευρώπης, για την καλλιέργεια του μίσους και της ξενοφοβίας που όπλισε τον δολοφόνο του Όσλο και της Ουτόγια, για να πλήξει την «καρδιά» της νορβηγικής σοσιαλδημοκρατίας, επιρρίπτει με άρθρο του ο Ούβε Κνίπφερ, αρχισυντάκτης του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού περιοδικού vorwärts.de. Διαβάστε το άρθρο.

Άρθρο του Ούβε Κνίπφερ, αρχισυντάκτη του vorwärts.de, του ηλεκτρονικού περιοδικού του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) 25.07.2011

Ταξί: Αντί για χρήσιμη υπηρεσία, προτίμησαν να γίνουν αναγκαίο κακό…

Του Χρήστου Μάτη, δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης


Είναι προφανές, ότι τα ταξί είναι μία απαραίτητη μορφή μεταφοράς στις σύγχρονες πόλεις. Στις δικές μας πόλεις λείπουν τόσες ημέρες και δεν έχει προκληθεί κανένα πρόβλημα. Οι ιδιοκτήτες τους έχουν εκτραχυνθεί. Είναι κατανοητό, διότι βιώνουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Είναι προφανέστερο, όμως, ότι..

γιαγιά Ασλάκοφ: "Με τους Τούρκους είμασταν καλά, από τότε που ήρθαν οι Έλληνες στη Μακεδονία είμαστε χειρότερα"

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Dnevnik της FYROM, ο πρόεδρος της Μελίτης Φλώρινας, μεταξύ άλλων ανοησιών στις οποίες αναφερθήκαμε τις προηγούμενες μέρες, αναφέρει και το εξής εκπληκτικό:

Ο μεγαλύτερος spammer των τελευταίων ημερών...


Η απόλυτη πλανηταρχική ξεφτίλα!
Δείτε για ποιον λέμε!!

Λέμε για τον περίφημο….

Υποκριτική στάση των Οικολόγων για την διάλυση της "πλατείας" από τον Καμίνη

Έβγαλαν ανακοίνωση οι οικολόγοι για να διαμαρτυρηθούν για το ότι με εντολή Καμίνη απομακρύνθηκαν οι σκηνές από το Σύνταγμα....
μάλιστα μέχρι εδώ όλα καλά....
και αφού κύριοι οικολόγοι δεν θέλατε να φύγουν οι σκηνές από το Σύνταγμα γιατί...

Απάντηση Στάθη Κωνσταντινίδη στην Όλγα Μούσιου

Τους αναστάτωσε όλους ο Παναγιώτης Αναστασιάδης (Πάντε Ασλάκοφ). Αντί να τον κράζουν που ακόμη (!!!) δεν παραιτήθηκε, τρώγονται μεταξύ τους...Πάντως είναι λάθος, -θα το καταγράψει η ιστορία- της κ.Μούσιου, το ότι δεν τον απέπεμψε από τη δημοτική της παράταξη, αλλά περιμένει να ...."αυτοαπομακρυνθεί" και θα της στοιχίσει πολιτικά.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, σχετικά με δηλώσεις της κ. Μούσιου – Μυλωνά Όλγας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Απίστευτη μεθόδευση του Υπουργείου Παιδείας !

Γιατί τέτοιο μίσος εναντίον της
ελληνικής γλώσσας;
Χθες δημοσιεύσαμε την ανοιχτή επιστολή του Προέδρου του συλλόγου Γονέων των Ελληνικών Σχολείων Φραγκφούρτης, προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας Φώφη Γεννηματά, με θέμα "Μη ανανέωσις αποσπάσεως εκπαιδευτι​κών εις την Φραγκφούρτ​ην" (εδώ).
Περισότερο φως στην υπόθεση ρίχνει αποκαλυπτικό μήνυμα αναγνώστριας το οποίο εξηγεί την απίστευτη, παμπόνηρη, "χειρουργική" μεθόδευση του υπουργείου εις βάρος του ελληνισμού της διασποράς:

Ο ένας με όραμα την Ελλάδα, ο άλλος την παγκοσμιοποίηση


Ο κ. Παπανδρέου ζήλεψε προφανώς την ετήσια σύνοδο των πρέσβεων της Τουρκίας στο Ερζερούμ, όπου είχε παραβρεθεί και είχε μιλήσει και ο ίδιος και έκανε κάτι παρόμοιο προχθές, όπου μίλησε σε ειδική ημερίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, στους Έλληνες πρέσβεις.

Κατά την ομιλία του όμως, ο κ. Παπανδρέου επέστησε την προσοχή στους Έλληνες πρέσβεις (ουσιαστικά τους έδωσε εντολή) στο ότι....

Σαν τα Ελληνικά taxi δεν έχει!

Άλλο ένα ιστορικό video του Χάρρυ Κλυνν!

Αντέχει την πίεση ο Στάθης Αβραμίδης, "τα πήρε στο κρανίο" η Ντόρα

Κάθε μέρα υπάρχει στις φιλομπουταρικές εφημερίδες (ΕΘΝΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κλπ) και ένα δημοσίευμα που πιέζει έμμεσα τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Στάθη Αβραμίδη, να παραιτηθεί, με διάφορες "διαρροές". Εμείς πάλι μάθαμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τον πόλεμο που γίνεται στον στενό συνεργάτη της.
περισσότερα για την υπόθεση, εδώ, εδώ κι εδώ

Θεσσαλονίκη, το πήραμε απόφαση. Δεν θα λυθεί ποτέ, κανένα πρόβλημά σου

"η Θεσσαλονίκη έχει μπει σε αδιέξοδο και κανένα πρόβλημα της δεν μπορεί να λυθεί ! Τόσο απλά...", λέγαμε στις 20 Μαίου 2009. Διαβάστε το, θυμηθείτε και πείτε μας αν θα είχε καμιά διαφορά αν το γράφαμε σήμερα...
εδώ

Νέο blog

http://xe-blogare.blogspot.com/

Άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο: Βίντεο από τα αποκαλυπτήρια

Λιτόχωρο 29-7-2011 : Βίντεο από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μεγάλου Αεξάνδρου, που δώρισε ο Γ.Καρατζαφέρης στο Δήμο Δίου-Ολύμπου:

Ένα αισιόδοξο δελτίο ειδήσεων από τον Vlavo (και άλλες ομορφιές)

Ένα αισιόδοξο δελτίο! by vlavo
highlights των τελευταίων ετών: http://soundcloud.com/vlavo/sets
Μια σειρά εξαιρετικές φωτογραφίες από παραλίες στη Χαλκιδική (και συγκεκριμένα από το δεύτερο πόδι)! Απολαύστε τες και καλές βουτιές (αν δεν έχει πάλι θάλασσα ταξί στο δρόμο)http://www.vlavo.org/main/?p=4966

Αστυνομία, Καμίνης και Χρυσή Αυγή, έδιωξαν τα ξημερώματα τους αγανακτισμένους (βίντεο)

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ημέρα Σάββατο 30/7/2011 η Δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, με υπαλλήλους του Δήμου και την βοήθεια των ΜΑΤ, αδειάζουν την Πλατεία Συντάγματος.
Από τις 3πμ υπήρχε μεγάλη κίνηση γύρω απο την πλατεία. 2 Κλούβες, 1 κλούβα συλλήψεων, 2 οχήματα της πυροσβεστικής, αρκετά περιπολικά και στην Eρμού, ανδρες του Δήμου Αθηναίων με υδροφόρες.
Γύρω απο την πλατεία ήταν παρκαρισμένα..

Ασ χαλαρώσουμε λίγο...

Μεγάλα Χάρρυ... έλα η σειρά σου!
Ανέλαβε...

Ένα ελπιδοφόρο φαινόμενο

Aγαπητό taxalia...

Είμαι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής και πάντα με εκνεύριζε η συνηθισμένη τακτική κάποιων ιδιωτικών ΙΕΚ και κάποιων κολλεγίων να λειτουργούν ως στυγνές επιχειρήσεις!

Ας μη γελιόμαστε. Είναι συχνό φαινόμενο κάποια ΙΕΚ και κάποια κολλέγια, να αντιμετωπίζουν τους νέους και τους γονείς τους σαν …χιλιάρικα, πουλώντας συχνά φύκια για μεταξωτές κορδέλες και..

Το video της εβδομάδας...

Δεν είναι άλλο από το σαρδάμ του Γ.Α.Παπανδρέου!
Ξαναδείτε το!!

Κουρελιασμένη και ξεχασμένη στο ΙΚΑ Γλυφάδας η Ελληνική Σημαία

Ελληνική σημαία στο ΙΚΑ Γλυφάδας στην πολυσύχναστη από τα καφέ οδό Ζησιμοπούλου η Ελληνική σημαία δεν είναι παρά ένα κουρελόπανο ! !

Ντροπή

ΠΑΛΙ ΤΗΣ ……. ΠΟΠΗΣ ΕΓΙΝΕ ;;;

Του Βλάση Γωγούση
Ιατρού
Μόλις προ ολίγου έπεσε στην αντίληψή μου άρθρο των XALIΩN ,με τίτλο Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η βλακεία του Έλληνα; What the fuck is taxalia?
Μου δίνεται λοιπόν η ευκαιρία για δεύτερη φορά να πω δυό λόγια στην νεαρά συνάδελφό μου ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ:

Σαφέστατη καταδίκη του Παναγιώτη Αναστασιάδη και από την Όλγα Μούσιου

Ακόμη δεν παραιτήθηκε αυτός;
Καταρχήν, πριν παραθέσουμε την αναλυτική δήλωση της κ.Μούσιου, να τονίσουμε, ότι:
ως taxalia, εκτιμούμε ακριβώς το ίδιο όλους τους πολιτευτές της Φλώρινας. Δεν μας ενδιαφέρει  η κομματική τους προέλευση.
Θεωρούμε ότι η κ.Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, δεν έχει καμία, μα καμία ευθύνη για το ρατσιστικό, αντιμακεδονικό παραλήρημα του Παναγιώτη Αναστασιάδη.
Ο υπερεθνικιστής Βουλγαρομακεδόνας στη συνείδηση, δεν είναι μικρό παιδί για να τον νουθετεί η κ.Μούσιου.
Τέλος, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη μετάφραση. Η μετάφραση είναι μια χαρά, ο Πάντε Ασλάκοφ, όπως θέλει να τον αποκαλούν, όντως προέβη σε ρατσιστικές δηλώσεις που...

Μια φορά κάθαρμα, για πάντα κάθαρμα

Ο καταδικασθείς τη δεκαετία του ΄80, ως αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων», που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο για τις δολοφονίες εύπορων ηλικιωμένων με σκοπό την οικοιοποίηση των περιουσιών τους, Χρήστος Παπαδόπουλος (73 χρόνων σήμερα), δικηγόρος και πρώην δήμαρχος Χαλκηδόνας, συνελήφθη από...

Ο πόλεμος Alter (κουρής) - ΣΚΑΪ (αλαφούζος) καλά κρατεί...

Aπό το “Δεξί Εξτρέμ”

Όπως αποκάλυψε το ΑΛΤΕΡ οι επιθεωρητές περιβάλλοντος που έλεγξαν το 2009 το εργοστάσιο της οικογένειας Αλαφούζου, στη θέση Καρελάς Κορωπίου, όπου εκδίδονται τα έντυπα της οικογενειακής επιχείρησης, ανακάλυψαν σωρεία περιβαλλοντικών παραβάσεων...

ΕΝΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!

Aγαπητό taxalia...

Είμαι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής και πάντα με εκνεύριζε η συνηθισμένη τακτική κάποιων ιδιωτικών ΙΕΚ και κάποιων κολλεγίων να λειτουργούν ως στυγνές επιχειρήσεις!

Ας μη γελιόμαστε. Είναι συχνό φαινόμενο κάποια ΙΕΚ και κάποια κολλέγια, να αντιμετωπίζουν τους νέους και τους γονείς τους σαν …χιλιάρικα, πουλώντας συχνά φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να παίζουν με τα όνειρα και τις ελπίδες των νέων, διαφημίζοντας δήθεν σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση, χωρίς ωστόσο να πράττουν τίποτα ουσιαστικό για να υποστηρίξουν τις υποσχέσεις τους.

Κεραμίδα έρχεται τον Σεπτέμβριο!! ΕΥΓΕ στα ΝΕΑ!!!



Τελικά οι Ελληνικές φυλλάδες είναι ΠΟΛΥ (πάρα πολύ λέμε) ΜΠΡΟΣΤΑ...
Δείτε γιατί...

Συμβολική κατάληψη των Τεμπών από ταξί

Σε συμβολική κατάληψη ενός τετάρτου, των Τεμπών, προχώρησαν χθες Παρασκευή 20 Ιουλίου 2011, στις 8μμ οι αυτοκινητιστές της Λάρισας, συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το άνοιγα του επαγγέλματός τους.Ο αποκλεισμός ήταν συμβολικού χαρακτήρα και έληξε στις 8.15μμ. Στην..

Ζημιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από ταξιτζήδες

Ζημιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα προκάλεσαν αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Μια μεγάλη ομάδα περίπου 150 ατόμων έσπασε την πόρτα των γραφείων της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, εισέβαλε στους χώρους, κατάστρεψε γραφεία ακόμα και ..

29 Ιουλ 2011

Χαμός στη Μουδανιών το απόγευμα από την (αργο)πορεία των ταξιτζήδων

Οι επαγγελματίες οδηγοί, κατευθύνθηκαν το απόγευμα προς τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η έξοδος των ..

Αποθέωση Π. Ψωμιάδη στην Πιερία


Έχει ρεύμα… Θριαμβευτική υποδοχή επεφύλαξαν στον Παναγιώτη Ψωμιάδη περισσότερα από 2.000 άτομα που παραβρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή Δίον της Κατερίνης. Μόλις έγινε αντιληπτός εισέπραξε το μεγαλύτερο χειροκρότημα συγκριτικά με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, ενώ όσοι έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι, του έλεγαν...

Δηλαδή κύριε Βενιζέλο, εάν η Κίνα επενδύσει στα Ελληνικά ομόλογα, θα στείλετε τον κύριο Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο;

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η περιβόητη διαρροή περί διάθεσης της Κίνας να βοηθήσει την Ελλάδα, ήρθε από τα δικά σας χείλη. Βεβαίως και είναι αλήθεια, σε αντίθεση με τις παρόλες που μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Δεν έχουμε και λόγο να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις σας, διότι τυγχάνει να γνωρίζουμε και την αντίδραση σας σε μία συνάντηση που είχατε εσείς, ο πρωθυπουργός, ένας Έλληνας ευπατρίδης και ο Κινέζος πρέσβης όταν ήσασταν υπουργός

Ολύνα Ξενοπούλου, με ψυχή... από Θεσσαλονίκη...

Η Ολύνα Ξενοπούλου μιλάει στο Culturenow, για την συνεργασία της με την ΕΡΤ, την πορεία της στο θέατρο, και την ανάγκη πιο ουσιαστικής σύλληψης της καθημερινότητας.

Συνέντευξη στην Λίλιαν Αλεξάκου

Λίλιαν Αλεξάκου: Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το θέατρο;
Ολύνα Ξενοπούλου: Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, η οικογένεια μου δεν έχει σχέση με την Τέχνη αλλά σε μένα υπήρχε αυτή η προδιάθεση. Η μητέρα μου είχε...

Αποκαλυπτήρια αγάλματος του Μεγ.Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο

Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που παρήγγειλε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης για την Αθήνα, δεν κατάφερε (λόγω άρνησης παροχής αδείας από δήμους της Αθήνας) να βρεί θέση στην πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους (που πασχίζει με νύχια και με δόντια να μην συνδέεται με τη Μακεδονία).
Τοποθετήθηκε στην είσοδο του Λιτοχώρου τελικά, αφού ο κ.Καρατζαφέρης το δώρισε στον δήμο Δίου-Ολύμπου.
Στα αποκαλυπτήρια βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος είπε τα εξής στον χαιρετισμό του:

Χάρρυ Κλυνν: Είμαστε Έλληνες ρε; Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και...


Γιώργος Α. Παπανδρέου: «H ανάγκη σοβαρής περιφερειακής και παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται αίτημα της εποχής»

Είμαστε Έλληνες ρε;

Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…
Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας και παλικαριάς;

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η..

Όταν ο "αγαπούλας" εξέφραζε τα σέβη του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το ακούσαμε στην εξαιρετική εκπομπή του Κ.Βαξεβάνη "το Κουτί της Πανδώρας".Θέλαμε και να το δούμε.Ψάξαμε λίγο παραπάνω και το βρήκαμε.Ο Μάκης Ψωμιάδης,ως πρόεδρος της ΑΕΚ, χαιρετά με χειραψία τον πρόεδρο της δημοκρατίας στον..

Πουλάει ελιές τις οποίες βαφτίζει..."Καλαμών" !

Στο «σκαμνί» των διεθνών δικαστηρίων θα καθίσει η Τουρκία εάν συνεχίσει την… μπαμπέσικη συμπεριφορά της να πουλάει σε αγορές τρίτων χωρών αλλά και στην εσωτερική της αγορά βρώσιμες ελιές τις οποίες..

Μπ. Μπορίσοφ: Ασύμφορος ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη


«Ασύμφορο» για τη Βουλγαρία χαρακτήρισε το έργο κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ.

«Όλοι μας βλέπουμε πόσο ασύμφορο είναι αυτό το σχέδιο για τη Βουλγαρία. Για 30 εκατομμύρια δολάρια να ριψοκινδυνεύουμε την οικολογία μας ;... Γι' αυτό και από την πρώτη κιόλας μέρα το..

Ποιοί στηρίζουν το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημαρά στις Σέρρες

Η Συντονιστική Ομάδα Στήριξης του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών στο Νομό Σερρών, αποτελείται από τα εξής μέλη:

Δυό φοβερές εικόνες από το ΚΑΡΦΙ

Οι ταξιτζήδες συνεχίζουν την απεργία τους, αφού δεν τα βρήκαν με την κυβέρνηση που εμμένει στην αδιαλλαξία της. Το ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου έχει αφιέρωμα στον κλάδο με δυό εικόνες που λένε πολλά:

Νέο πολίτευμα εισάγει η ΝΔ. Μπράβο Αντώνη Σαμαρά


Ένας Αντώνης Σαμαράς από τα παλιά έκανε σήμερα την εμφάνισή του.
Συγκεκριμένα, κατέθεσε 31 προτάσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας, οι οποίες αν υλοποιηθούν οδηγούν ευθέως σε άλλο πολιτικό σύστημα και στην ουσία σε άλλο πολίτευμα....

Χρυσό Μετάλλιο της Ελληνικής αποστολής* Γυναικών στο πόλο!


Χρυσό Μετάλλιο από τις Ελληνίδες Γυναίκες στο πόλο!

Ένα μεγάλο μπράβο από το TaXalia!

Στην Σανγκάη μόλις ολοκληρώθηκε ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου γυναικών ανάμεσα στην εθνική* μας ομάδα και την «οικοδέσποινα» Κίνα.
*...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη